Fareli ev mi? Kira mı?

fare çok kötü çok.ne yapsan bitmez o spoiler veriyim.fare olmasın çadırda bile kalırım ama her anlamda pis bir hayvan.

Evet tatlı minicik parmak kadar bir şey ama hastalık taşıyabileceği için tiksiniyorum ben de, hatta eşime diyordum keşke öldürmeden atabilsek evden, hiçbir hayvanı öldürmeyi sevmiyorum

İlaçlama yaptırın.. çözüm olmazsa taşının.. bu zamanda eşiniz tek başına calisacaksa kira da dert..

İlaçlama yaptırın.. çözüm olmazsa taşının.. bu zamanda eşiniz tek başına calisacaksa kira da dert..

Eşim fare ilacı aldı, geçen hafta kayınpederim geldi, mutfak dolapları ı çektik arkasına baktık fare girdiği yerden çıkmış hiçbir şey yoktu, deliği de kapadı. Yaza muhtemelen çıkıcaz ve evet burada kiralar çok pahalı, kredi ödüyoruz 2500 tllik, Allah herkesin yardımcısı olsun

Delik kapandıysa bir daha gelmez muhtemelen. Fareler de fındık faresiyse sorun yok bence. Nasıl olsa yaza kadar ordasınız, bir gözleyin tekrar çıkarsa bir yerlerden fare taşınırsınız.
Mickey Mouse olarak hayal edip onları sevemezmiyiz acaba.yok yok hayal bile edilemiyor o meret pis fareler

ilahi rivavira resimde sevimli sadece ya senin evde olsa napardın

Esim asker olsa 20 dk lik ulaşim guvenlik kar vs olsa .
Fare tecrubem hic yok .Korkarim ve igrenirim .
Katlanmaya calısabilirdim .

ilahi rivavira resimde sevimli sadece ya senin evde olsa napardın

Eskiden vardı zaten canlisini da gordum. Annemler öldürmeye çalışıyor diye baya üzülüyordum. devamli cogalmasalar ve hastalık olmasa evimde beslerdim o kadar sevimli Tuzakla yakalayıp atmak lazım uzaklaştırmak için.

kızımın oyuncakları var fare. artık oynamıyor sana göndereyim .seven birine gitsin çocuğun ganimetleri

biraz daha gözlemleyin bakalım havalar çok soğuk bu günlerde taşınılmaz bahar gelsin sorun devam edıyorsa başka eve geçersiniz

Kediyi salın mutfak dolaplar dahil giremediği alan kalmasın, delikleri de kapatın. Fare derdiniz olmaz. Hatta şüphelendiğiniz yerlere kedinin idrarının bir kısmını da sürerseniz onlar o kokuyu alıp gelmezler.
İki fare çıktı diye lojmandan niye çıkasınız? Kendi eviniz olsaydı satışa mı çıkaracaktınız. Çözüm bulun yeter, fareyle yaşamaya gerek yok.
Benim bahçemde çok oluyprdu fare göz göze geliyoduk beni umursamayıp üzüm koparıp yiyolardı, camdan bakınca tatlıydılar da :) kediler bahçeye çıktığından beri bi tane görmedim 7 aydır yoklar. Kediler yakalamadı bile uğramıyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…