- 12 Temmuz 2006
- 2.083
- 8
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
far ruj rimel nedir bilmem hiç canim arkadaşim ben
doğuştan makyacliyim ben
yaradanin boş vaktine denk gelmişim galiba
bakan bidaha bakiyo
ben genelde ikili üçlü farlardan alıyorum.. renkleri birbirine yakın oluyor ve rahat gölgelemeler yapabiliyorum gözlerimde... tekli far istiyorsan eğer, golden rose un simli-simsiz farları var onlar harika.. hele de golden rose nun 206 numaralı farı benim favori farlarımdan biridir.. toz var içine resmen altın rendelenmiş gibi bir rengi var muhteşem...tabii dikkat çekmeyi seviyorsan.. ben bunu rengi zaman zaman evde ve toplantılarda kullanıyorum tenine de uyuyorsa tavsiye ederim...
Golden rose gerçekten fiyatının üstünde , kaliteli bir marka .Bana sorarsan canım dudak parlatıcılarınıda dene derim .Hele tüp içinde olan çok açık renkli dudak pembesi bir parlatıcısı var süper .Kızım da ben de kullanıyoruz.Hem çok doğal, hem çok hoş bir rengi var ŞenizŞenizsana aynen katılıyorum bugün allık almaya gittim o kadar markanın terracottalarına baktım parlamıyordu yani istedigim gibi değildi...golden rose süpermiş bu konuda yeni anladım hem far aldım hem allık ve süper gercekten almalısınız...
Golden rose gerçekten fiyatının üstünde , kaliteli bir marka .Bana sorarsan canım dudak parlatıcılarınıda dene derim .Hele tüp içinde olan çok açık renkli dudak pembesi bir parlatıcısı var süper .Kızım da ben de kullanıyoruz.Hem çok doğal, hem çok hoş bir rengi var ŞenizŞeniz
far ruj rimel nedir bilmem hiç canim arkadaşim ben
doğuştan makyacliyim ben
yaradanin boş vaktine denk gelmişim galiba
bakan bidaha bakiyo
Yerli markalardan pastel'in farlarıda gayet başarılı.
Carmina ve pastel en iyisi sanırım far konusunda.
Yani denediğim markalar bunlardı.
arkadaşlar;
far alırken tekli farlardan mı alırsınız, yoksa 2 li, 3 lü, 4 lü(...) karışık renkli farlardan mı alırsınız?
genelde karışık renkli farlar daha cazip geliyor bana ama hiç kullanılmayan renkler kalıyor, sık kullandığım renkler ise kısa sürede bitiyor.
siz far alırken neye dikkat ediyorsunuz?
ayrıca çok beğendiğiniz far markalarını ve renk numaralarını; göz renginiz ile beraber belirtirseniz sevinirim.sengözlerimebaksanab
a.s.
ben genelde 3lü aliyorum appacim.:1rolleyes:. mesela aldiklarim söyle oluyor... 1. acik renk oluyor. 2. biraz koyusu oluyor. 3. en koyusu oluyor.. gölgeleme we gece makyajlari icin cok kolay oluyor.. renk uydurmama gerek kalmiyor.. hepsi bi arada oluyor.. gunluk makyajdada 1 tanesiyle yetinebilirim.. yerimsenibenama söyle birsey war begendigim farida alirim tekli olsun coklu olsun farketmiyor.. bu ara catricenin farlarina iyi kaptirdim kendimi.. simdilik 3 tane farim oldu catrice'den.. :asigim:
en begenerek aldigim farlar :
LOREAL 3lü far 318 mawi
MANHATTAN 3lü far (siyahgribeyaz)
Catrice : tekli far 220 mawi
catrice 4lü far kahwerengi açik pembe, altin sarisi, beyaz
a.s.
cecili nasıl beğeniyorsunuz anlayamıyorum. 2 li olanlardan 2 tane aldım. çok kötüüüüüü!!!
Allah tan pahalı değildi, verdiğim paraya acırım.
parlaklığı hiç iyi değil. un gibi tenle bütünleşmiyor.
hiç kalıcı değil. hafif bir rüzgar esse yüzüme dağılıyor gözümde birşey kalmıyor.
ya da hafiften bişey değse anında bir parçası sinilip gidiyor.
Ben de morlusu var.Günün sonun da gözümdeki makjaydan geriye doğal bir morluk kalıyor.
Şiddetle almaktan kaçının derim :1no2: