Adamda iş yok işte.diğer yüzde 90 ında olduğu gibi kabullenin ya da boşanın.tavsiye mavsiye yok.iktidarsız heriflerden çocukları yapıp yapıp sonra da kalıyorsunuz ortada.yaa bir ölçün biçin şu herifleri çapı nedir, ederi nedir ? Gerçi bundan ayrılsan yine başka bir iktidarsıza düşeceksin.ülkenin erkekleri rezil hâlde maalsef.bizim saf salak arkadaşlar da bu iktidarsızlarla evlenemedim diye üzülüp duruyor.bilmiyorlar ki evlenseler de bir halt değişmeyecek.kızınla başbaşa masal okursunuz artık yıllarca.ne sallapati hayatlar yaşıyorsunuz be.Selam kızlar yine ben. Bir olay anlatıcam yorumlarınızı bekliyorum düşünceniz ne olurdu..
Eşim eve gelirken onun için hazırlandım. Saç, makyaj,jartiyer, gecelik... Kapıyı açtım. Normal bi şekilde baktı geldi boynumdan öptü. Sonra gitti üstünü değişti wcye girdi falan. Hiç hayal ettiğim şekilde başlamadı zaten. Neyse wcye girerken sen niye böyle giyindin başka giycek bişeyin mi kalmadı dedi gülerek. Dalga geçti aklınca espri yaptı yani. Anında gittim üstümü çıkardım herşeyi sildim oturdum. Wcden çıkınca da niye çıkardın diyor alınganlık yapmışım öyle diyor. Bu tarz bi olay daha yaşadık. Onda da eşim kızımı uyurken yine gittim duş,makyaj vs aynı şeyleri hazırlandım giyindim. Loş ışık açtım odada bide. Yanına gidince dans ettim üstümü çıkardım beni öyle görünce bunun için bu kaç saattir yoksun dedi. Dalga geçer gibi espri yapar gibi. Direk boğazıma düğüm oturdu. Bugün de bütün geceliklerimi çöpe attım. Hoş farkediceğini de sanmam.. sizce ben mi alınganlık yapıyorum. Hazırlanıp karşısına çıkınca heyecandan ölecek gibi oluyorum onun söylediği saçma sapan sözlere bakın. Haksız olduğumu yada abarttığımı düşünen varsa lütfen yazsın
Buradan bakınca asıl o üye dalga geçiyor gibi geldi bana. Konu sahibi ne anlatıyor, bizimki ne derdinde. Mantıklı mı Allah aşkına bu söylediği, elalemin kullanılmış geceliğini istemek neyin kafası? İsterse porçözle kırklasınlar yine tenezzül edilmez öyle bir şeye, kazak çanta değil ki bu ikinci el mantığı olsun. Çok hevesliyse de kaliteli olmayanlarından -fiyatlardan gayet haberim var- alıverir birkaç tane. Penti, Suwen olmasına gerek yok, üzerinde kaç dakika duruyor ki zaten. Her şeye duyar kasacağım diye ölüp bitiyorsunuz.Siz haklısınız zaten ama bu şekilde açıklamak varken durumu olmadığını belirten bir insanla dalga geçilmesi hiç hoş olmuyor. Lafım size değil başka bir kullanıcı aklınca dalga geçti hanımefendiyle ona sitem ediyorum.
Bencil falan değil isteksiz.adamda iş yok iş.şunu bir kabullen.yorumlarda kırıta kırıta bir hal olmuşsun.Öyle bi travma da yok galibe önceden de dediğim gibi ultra bencil ve alıştı sürekli benim ona yapmama
Biz kadınlara allah öyle bir cinsel güç vermiş ki maşallah bütün gün gık demeyiz.allah heade erkeklerden alıp bize vermiş.Bende bunu anlamıyorum ben aşırı aktifim bütün gün öpsün yesin beni sesim çıkmaz ama o öyle değil sonuç yine ten uyumuna çıkıyor sanırım
Yoo isteksiz iktidarsız adamdan bol ne var.istekliden çok daha fazla hatta.Ilk konuyu gördüm, adam normal değil. Hani isteksizlik filan olsa kendisine yapılmasını da istemez adam.
Kadını cinsel anlamda tatmin edecek hic bir eylemi, cabasi yok,
üstüne kadinla dalga geçiyor.
Ya gay paravan evlilik yapmış ya da hayatinda başkası var.
Canım kimseyle dalga geçmiyorum konusuna da cevap verdim çöpe attım diyince öyle diyesim geldi bunu bu kadar dert edebilceğini düşünmemiştim sizde herşeye dalga geçiçcem diye ölüp bitiyorsunuzBuradan bakınca asıl o üye dalga geçiyor gibi geldi bana. Konu sahibi ne anlatıyor, bizimki ne derdinde. Mantıklı mı Allah aşkına bu söylediği, elalemin kullanılmış geceliğini istemek neyin kafası? İsterse porçözle kırklasınlar yine tenezzül edilmez öyle bir şeye, kazak çanta değil ki bu ikinci el mantığı olsun. Çok hevesliyse de kaliteli olmayanlarından -fiyatlardan gayet haberim var- alıverir birkaç tane. Penti, Suwen olmasına gerek yok, üzerinde kaç dakika duruyor ki zaten. Her şeye duyar kasacağım diye ölüp bitiyorsunuz.
Bence arada düşünün, lazım olur.bunu bu kadar dert edebilceğini düşünmemiştim
Duyar kasmak ne ya kaç yaşındasınız siz of nefret ediyorum Z jenerasyonunun boş jargonlarından. Ben gayet kadının yazdığı yorumda dalga geçmediğini anladım, siz anlamadıysanız sizin probleminiz ve gerçek bir problem bu. Ben de zaten böyle bir şeye tenezzül etmemesi gerektiğini söyledim ama dalga geçmedim kilit nokta da bu zaten, üslubunuz rahatsız ediciydi ve sitem etmek istedim. Kendinizi bu şekilde daha iyi hissediyor ya da ifade ediyorsanız söyleyecek bir şeyim yokBuradan bakınca asıl o üye dalga geçiyor gibi geldi bana. Konu sahibi ne anlatıyor, bizimki ne derdinde. Mantıklı mı Allah aşkına bu söylediği, elalemin kullanılmış geceliğini istemek neyin kafası? İsterse porçözle kırklasınlar yine tenezzül edilmez öyle bir şeye, kazak çanta değil ki bu ikinci el mantığı olsun. Çok hevesliyse de kaliteli olmayanlarından -fiyatlardan gayet haberim var- alıverir birkaç tane. Penti, Suwen olmasına gerek yok, üzerinde kaç dakika duruyor ki zaten. Her şeye duyar kasacağım diye ölüp bitiyorsunuz.
TDK ya da Vikipedi’den öğrenebilirsiniz ne olduğunu, tam olarak sizin yaptığınız şey. Z kuşağı meselesi de sizin uydurmanız. Üniversitedeki 55+ hocam da kullanıyor o sözü.Duyar kasmak ne ya kaç yaşındasınız siz of nefret ediyorum Z jenerasyonunun boş jargonlarından.
Size daha çok lazım gibi gözüküyorBence arada düşünün, lazım olur.
Gerçekten amacınız nedir farklı düşüncede olan herkese saldırıyorsunuz herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değilTDK ya da Vikipedi’den öğrenebilirsiniz ne olduğunu, tam olarak sizin yaptığınız şey. Z kuşağı meselesi de sizin uydurmanız. Üniversitedeki 55+ hocam da kullanıyor o sözü.
Adam öpmek bile istemiyor sizi. Öperken kafasını çeviriyor. Sevişirken sadece kendini düşünüyor size dokunmuyor bile. Böyle bir adam için bunlar bence fazlaSelam kızlar yine ben. Bir olay anlatıcam yorumlarınızı bekliyorum düşünceniz ne olurdu..
Eşim eve gelirken onun için hazırlandım. Saç, makyaj,jartiyer, gecelik... Kapıyı açtım. Normal bi şekilde baktı geldi boynumdan öptü. Sonra gitti üstünü değişti wcye girdi falan. Hiç hayal ettiğim şekilde başlamadı zaten. Neyse wcye girerken sen niye böyle giyindin başka giycek bişeyin mi kalmadı dedi gülerek. Dalga geçti aklınca espri yaptı yani. Anında gittim üstümü çıkardım herşeyi sildim oturdum. Wcden çıkınca da niye çıkardın diyor alınganlık yapmışım öyle diyor. Bu tarz bi olay daha yaşadık. Onda da eşim kızımı uyurken yine gittim duş,makyaj vs aynı şeyleri hazırlandım giyindim. Loş ışık açtım odada bide. Yanına gidince dans ettim üstümü çıkardım beni öyle görünce bunun için bu kaç saattir yoksun dedi. Dalga geçer gibi espri yapar gibi. Direk boğazıma düğüm oturdu. Bugün de bütün geceliklerimi çöpe attım. Hoş farkediceğini de sanmam.. sizce ben mi alınganlık yapıyorum. Hazırlanıp karşısına çıkınca heyecandan ölecek gibi oluyorum onun söylediği saçma sapan sözlere bakın. Haksız olduğumu yada abarttığımı düşünen varsa lütfen yazsın
Hocanıza üzüldümTDK ya da Vikipedi’den öğrenebilirsiniz ne olduğunu, tam olarak sizin yaptığınız şey. Z kuşağı meselesi de sizin uydurmanız. Üniversitedeki 55+ hocam da kullanıyor o sözü.
Kimsenin kimseye saldırdığı yok yahu. Konuşuyoruz. Hatta burada asabi olan o üye. Of pof diyerek ilk kendisi çıkıştı. Önce okudum geçtim, cevap bile vermedim. Sonra bu kadar sitem edince açıklama gereği duydum.Gerçekten amacınız nedir farklı düşüncede olan herkese saldırıyorsunuz herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değil
Marmara’da profesör olması dışında problem yok.Hocanıza üzüldüm
Erkek üye.Gecelikleri bana gönderebilseydin keşke alamıyorum durumun yok
Tamam konuyu kapatalım gereğinden fazla uzadı asıl konuyla ilgilş yorum yapalım lütfenKimsenin kimseye saldırdığı yok yahu. Konuşuyoruz. Hatta burada asabi olan o üye. Of pof diyerek ilk kendisi çıkıştı. Önce okudum geçtim, cevap bile vermedim. Sonra bu kadar sitem edince açıklama gereği duydum.
Ne alaka bacım açtığım konulara bak önce erkekler hamile kalmak istermiErkek üye.