Fantezi gecelikle kalakalmak

Bence zamanlaması yanlış.
Bende fantazi gecelik gitmeyi severim ama evde TV izlerken yada eşim oster gelirken giymiyorum denesem sen iyice kafayı yedin diyebilir avdbhdjdjdjdj
Zaten yaz mevsimi fantazi değil de ip askılı mini ev elbisesi giyseniz normal günlerde.
Hani taktik falan istesen çözüm bulunur da kırılmakta haklısınız şimdi ne denir bilemedim.

Ya şimdi diğer konuyu da okudum da konu sahibi eşiniz öpüşmüyor,sevismiyor,dokunmuyor 4-5 dakikada işini bitirip yatıyormus.
Erken boşalma sorunu da var siz bırakın fantazi gecelik giymeyi amuda da kalksanız olmaz bu iş bu cinsel hayat böyle devam eder bence

Adamda iş yok işte.diğer yüzde 90 ında olduğu gibi kabullenin ya da boşanın.tavsiye mavsiye yok.iktidarsız heriflerden çocukları yapıp yapıp sonra da kalıyorsunuz ortada.yaa bir ölçün biçin şu herifleri çapı nedir, ederi nedir ? Gerçi bundan ayrılsan yine başka bir iktidarsıza düşeceksin.ülkenin erkekleri rezil hâlde maalsef.bizim saf salak arkadaşlar da bu iktidarsızlarla evlenemedim diye üzülüp duruyor.bilmiyorlar ki evlenseler de bir halt değişmeyecek.kızınla başbaşa masal okursunuz artık yıllarca.ne sallapati hayatlar yaşıyorsunuz be.

Buradan bakınca asıl o üye dalga geçiyor gibi geldi bana. Konu sahibi ne anlatıyor, bizimki ne derdinde. Mantıklı mı Allah aşkına bu söylediği, elalemin kullanılmış geceliğini istemek neyin kafası? İsterse porçözle kırklasınlar yine tenezzül edilmez öyle bir şeye, kazak çanta değil ki bu ikinci el mantığı olsun. Çok hevesliyse de kaliteli olmayanlarından -fiyatlardan gayet haberim var- alıverir birkaç tane. Penti, Suwen olmasına gerek yok, üzerinde kaç dakika duruyor ki zaten. Her şeye duyar kasacağım diye ölüp bitiyorsunuz.

Bende bunu anlamıyorum ben aşırı aktifim bütün gün öpsün yesin beni sesim çıkmaz ama o öyle değil sonuç yine ten uyumuna çıkıyor sanırım
Biz kadınlara allah öyle bir cinsel güç vermiş ki maşallah bütün gün gık demeyiz.allah heade erkeklerden alıp bize vermiş.

Yoo isteksiz iktidarsız adamdan bol ne var.istekliden çok daha fazla hatta.

Canım kimseyle dalga geçmiyorum konusuna da cevap verdim çöpe attım diyince öyle diyesim geldi bunu bu kadar dert edebilceğini düşünmemiştim sizde herşeye dalga geçiçcem diye ölüp bitiyorsunuz

Duyar kasmak ne ya kaç yaşındasınız siz of nefret ediyorum Z jenerasyonunun boş jargonlarından. Ben gayet kadının yazdığı yorumda dalga geçmediğini anladım, siz anlamadıysanız sizin probleminiz ve gerçek bir problem bu. Ben de zaten böyle bir şeye tenezzül etmemesi gerektiğini söyledim ama dalga geçmedim kilit nokta da bu zaten, üslubunuz rahatsız ediciydi ve sitem etmek istedim. Kendinizi bu şekilde daha iyi hissediyor ya da ifade ediyorsanız söyleyecek bir şeyim yok

Duyar kasmak ne ya kaç yaşındasınız siz of nefret ediyorum Z jenerasyonunun boş jargonlarından.
TDK ya da Vikipedi’den öğrenebilirsiniz ne olduğunu, tam olarak sizin yaptığınız şey. Z kuşağı meselesi de sizin uydurmanız. Üniversitedeki 55+ hocam da kullanıyor o sözü.

TDK ya da Vikipedi’den öğrenebilirsiniz ne olduğunu, tam olarak sizin yaptığınız şey. Z kuşağı meselesi de sizin uydurmanız. Üniversitedeki 55+ hocam da kullanıyor o sözü.
Gerçekten amacınız nedir farklı düşüncede olan herkese saldırıyorsunuz herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değil

Adam öpmek bile istemiyor sizi. Öperken kafasını çeviriyor. Sevişirken sadece kendini düşünüyor size dokunmuyor bile. Böyle bir adam için bunlar bence fazla

Gerçekten amacınız nedir farklı düşüncede olan herkese saldırıyorsunuz herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değil
Kimsenin kimseye saldırdığı yok yahu. Konuşuyoruz. Hatta burada asabi olan o üye. Of pof diyerek ilk kendisi çıkıştı. Önce okudum geçtim, cevap bile vermedim. Sonra bu kadar sitem edince açıklama gereği duydum.

Tamam konuyu kapatalım gereğinden fazla uzadı asıl konuyla ilgilş yorum yapalım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…