Fantezi gecelikle kalakalmak

Ya açıkçası eşim çok sever gönlü olsun diye denemişliğim var ama bana inanılmaz komik geliyor gerçekten. Eşimi çok seviyorum ama komik işte yapay hareketler böyle ne bileyim bana öyle geliyor. Eşinize de öyle geliyor olabilir mi? Bana sevmesi daha garip geliyor erkeklerin böyle şeyleri.
Yani diyeceğim o ki sevgisizlik odunluk vs diye adlandıramam tek başına cinsel hayatınızda ihmal yoksa.

Fantezi gecelik dileneni de ilk kez görüyorum. Birde 23 yaşında ''apla'' gibi tabirlerle hamile kalmaya çalışanı da. Çalış kazan ablam.y
Fantezi gecelik dileneni de ilk kez görüyorum. Birde 23 yaşında ''apla'' gibi tabirlerle hamile kalmaya çalışanı da. Çalış kazan ablam.
Hahah yazdığınız şeyle dalga geçmek için öyle yazdım

Uyarı almıştın bugün dimi? Fazla cüretkarsın
Uyarı daha önceden almıştım telegram grubu paylaştığım için bana karşı kötü söz söyleyene karşılık veririm bunun için uyarı alcak kişide ben değilim

Sizin evlilik bayağı problemmis açtığınız konulara göre? Birbirinizi severek evlendiğinize yıllarca birbirinizi beklediğinize. Emin misiniz ? Eşim bazen filamingolu pijamalarimla beni arzular değil artik gecelik makyaj ?

Asıl siz abartmayın utancak bişey yapmadım siz nu yazı yazdığınız için utanın
Siz utanacaksınız hanımefendi. Başkasından gecelik istediğiniz için. Utanmak iyidir insanı sarsar, kendine getirir. Ama kime diyorum ben de. Sonra da neden insanlardan nefret ediyorsun neden soğuksun derler.

Siz utanacaksınız hanımefendi. Başkasından gecelik istediğiniz için. Utanmak iyidir insanı sarsar, kendine getirir. Ama kime diyorum ben de. Sonra da neden insanlardan nefret ediyorsun neden soğuksun derler.
Ay sanki yalvardım istedim dilenmişim gibi davrsnıyorsunuz konuda kullanmadığını belirtmişti bende bi anda çyle demek istedim kimseyi ilgilendirmez benim o yazdığım şey o kadar basitti ki aniden insanlar çirkefleşti bana karşı böyle laf etmeyede hakkınız yok nasıl davranırsanız öyle davranım bende insanlardan nefret etmede nedenin de benim yazdığım şeye yüklemenizde amazingggg

Ciddiye alıp cevap vermeye değmez. İnşallah çoğalmadan azalarak biter sizin gibi kafalar. Midemi bulandırıyor insanların bu aymazlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…