Fantezi çamaşırlar ne kadarda bir almalı?

Valla en son aldığım şeyi söylesem ban yerim muhtemelen 😁 oyuncak falan aldık eşim beni izlesin diye, onun harici jartiyer vücut çorabı çamaşır ne varsa topluyoruz
Ben de alırdım hep ama minnoş memeliyken 🥰
Neler aldınız ben çok merak ettim 🙈
Memeleri yeni yaptırdım 🤣🤣 şu an hiçbir sütyen olmuyor daha bedenimi de bilmiyorum(ödem daha inmedi). Eskilerin hiçbiri olmuyor. Bütün çekmeceyi yenilemem lazım. Bi kaç fikir alayım sizden 🙏

Ben de alırdım hep ama minnoş memeliyken 🥰
Neler aldınız ben çok merak ettim 🙈
Memeleri yeni yaptırdım 🤣🤣 şu an hiçbir sütyen olmuyor daha bedenimi de bilmiyorum(ödem daha inmedi). Eskilerin hiçbiri olmuyor. Bütün çekmeceyi yenilemem lazım. Bi kaç fikir alayım sizden 🙏
Vücut çoraplarını baya seviyorum ben jartiyerler güzel duruyo sonra n11den trendyoldan falan indirimli fantezi Ürünler oluyo onları kovalıyorum, bide beklerim derseniz aliexpresten al derim en çılgınca şeyler orda oluyo canım baya da çeşit var bedenleri çok ufak oluyo oranın kızlarının ona göre bi tık büyük alabilirsin ordan

Valla ben sürekli değişiklik yapıyorum , malum adamların dibi düşüyor , ucuzlarını buluyorum var bikaç butiğim merak eden mesaj atsın yaziim yerlerini .

X