Fantezi çamaşırlar ne kadarda bir almalı?

bence de belirli bir zamanı yok.ben mesela en çok nişanlılık dönemimde almıştım bir yıl boyunca.hatta victoria's secret'a da baya bir yatırım yapmıştık.şimdi de ara ara denk gelip beğendikçe herhangi bir yerden alıyorum.sık sık da giymeye çalışıyorum.özellikle evde şortlarımın,taytlarımın altına değişik tangalar vs giyiyorum ki bir anda ortam oluşunca booom:confused:
o yüzden alınacaksa iyi markalardan alınması taraftarıyım ama hiç imkan yoksa da trendyolda bakındıkça bir sürü uygun fiyatlı ürün karşıma çıkıyor.aynı zamanda pentinin de sezon geçişlerinde acayiip büyük indirimleri var.25 liraya babydoll aldığımı bilirim.

bence de belirli bir zamanı yok.ben mesela en çok nişanlılık dönemimde almıştım bir yıl boyunca.hatta victoria's secret'a da baya bir yatırım yapmıştık.şimdi de ara ara denk gelip beğendikçe herhangi bir yerden alıyorum.sık sık da giymeye çalışıyorum.özellikle evde şortlarımın,taytlarımın altına değişik tangalar vs giyiyorum ki bir anda ortam oluşunca booom:confused:
o yüzden alınacaksa iyi markalardan alınması taraftarıyım ama hiç imkan yoksa da trendyolda bakındıkça bir sürü uygun fiyatlı ürün karşıma çıkıyor.aynı zamanda pentinin de sezon geçişlerinde acayiip büyük indirimleri var.25 liraya babydoll aldığımı bilirim.

Pentiden dediğin gibi bazen aşırı uygun şeyler yakalıyorum.
Bazen de şımarmak için iyi markalara kaçıyorum. agent provocateur diye bi marka var. Biraz tuzlu ama kullanmadıysanız kesinlikle deneyin derim kızla
r :KK53::KK71::KK8:

belirli bir frekansı yok. canınız çektiğinde alın :)

bir ara çok fazla alıyordum. cebimi çok fazla yakmışlığı vardır. salak gibi bir donu bir maaş edecek pahalı markalardan da almıştım çünkü. pişman değilim. ama gereksiz :)

Tabiki öyle bir periyot olmaz. İçinden geliyorsa imkanın varsa al, ön sevişmede dikkat çekici olmak lazım erkeklere. Malum şeyleri görmeden önce güzelliğimizi de görsünler dimi hanımlar. Fantazi olmasa da renkli dantelli şeyler al, ince şeyler filan alabilirsin bence, tavsiyemdir. 🙈🙊

Fantezi çamaşırlar biliyorsunuz çok güzel olmalarına rağmen cebi de yakıyorlar. Sürekli düz çamaşır giymek de olmuyor. Ne kadar sürede bir alıyorsunuz ya da almalı?

Ben normal bir iç çamaşır alışverısınde aldım ılk 100 küsür bıdeydı ama trendyolda gezerken baktım kı daha uygun ve model seceneklerı cok ordan alıyorum oyle alma aralıgım yok uygun fıyata guzel denk geldıkce alıyorum

Bir defaya bahsus baya bir almıştım. Aşırı da para vermiştik. Ama 1 yıldır yeni bir tane alma gereksinimi duymadım . Bence sizde öyle yapın. Biraz fazla para verirsiniz ancak uzun zaman yeni bir tane almaya ihtiyaç duyöassınız

X