Fantezi çamaşırlar ne kadarda bir almalı?

Pentiden dediğin gibi bazen aşırı uygun şeyler yakalıyorum.
Bazen de şımarmak için iyi markalara kaçıyorum. agent provocateur diye bi marka var. Biraz tuzlu ama kullanmadıysanız kesinlikle deneyin derim kızla
r :KK53::KK71::KK8:
Gerçekten mukemmelmis . Ama bir sütyen de 4.500 TL ☹️

Valla en son aldığım şeyi söylesem ban yerim muhtemelen 😁 oyuncak falan aldık eşim beni izlesin diye, onun harici jartiyer vücut çorabı çamaşır ne varsa topluyoruz
Oo siz aşmışsınız😂😂acaba biz o kıvama gelir miyiz..jartiyer giydim.vücut çorabı da giycem bi ara doğurayım da 40 ım çıksında zayıflayayım da😫😫😫

Oo siz aşmışsınız😂😂acaba biz o kıvama gelir miyiz..jartiyer giydim.vücut çorabı da giycem bi ara doğurayım da 40 ım çıksında zayıflayayım da😫😫😫
Ay sorma bende o moddayım şuan yakıştırmıyorum giydiklerimi hiç bide yapmıyoruz zaten korkumuzdan yine de takılıyoruz öyle yüzeysel, ama yine de fit zamanlarımı özledim şimdiden bir an önce ateşli gecelerimize dönelim istiyorum 😄

Ay sorma bende o moddayım şuan yakıştırmıyorum giydiklerimi hiç bide yapmıyoruz zaten korkumuzdan yine de takılıyoruz öyle yüzeysel, ama yine de fit zamanlarımı özledim şimdiden bir an önce ateşli gecelerimize dönelim istiyorum 😄
Sorma bize de ilk 3 ay dr yasakladı son 3 ay da yasakladı korona korkusuna zaten ayrı yatıyoruz öpüşme bile yok.Bebekten sonra ateşli günlerimiz olacak mı acabaaa🥺🤔🤔🤔🤔🥰

Sorma bize de ilk 3 ay dr yasakladı son 3 ay da yasakladı korona korkusuna zaten ayrı yatıyoruz öpüşme bile yok.Bebekten sonra ateşli günlerimiz olacak mı acabaaa🥺🤔🤔🤔🤔🥰
Olur olur onu uyutup her türlü vakit buluruz özledim eşimi böyle de yazık bize onlar her türlü zevk alıyo😑

İstekli, libidosu normal erkek beyaz babanne donu giyseniz bile üzerinize atlamaya hazırdır. o yüzden fantezi ürünler için çok kasmayın derim. :)))

Fantezi çamaşırlar biliyorsunuz çok güzel olmalarına rağmen cebi de yakıyorlar. Sürekli düz çamaşır giymek de olmuyor. Ne kadar sürede bir alıyorsunuz ya da almalı?
kesınlıkle ınternetten almanı tavsıye edıyorum bu sekılde 1 cekmeceyı vücut çorapları tanga vs doldurdum :KK70: fiyat olarak ve cesıt olarak avantaj çok hem heyecanı diri tutmak ıcın sureklı farklı seyler denemıs olursun

Fantezi çamaşırlar biliyorsunuz çok güzel olmalarına rağmen cebi de yakıyorlar. Sürekli düz çamaşır giymek de olmuyor. Ne kadar sürede bir alıyorsunuz ya da almalı?
Ben internetten her alışveriş yaptığımda muhakkak alırım bir iki tane. Şifonyerin üç çekmecesi fantazi kıyafetleriyle dolu ama bekarken de çok severdim . Hayatta düz kulotlar, düz sutyenler giymeyi sevmezdim. ( Hele ki ten rengi ve beyaz fobimdir )eşimle flört döneminde de her buluşmamda özel şeyler giyerdim. ( Halbuki bir cafede oturup çay icecegiz 😂 ) . Kendimi seksi hissetmeyi seviyorum 🤗

X