- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
tamam margam sana atarız dilerim okypete de en kısa zamanda dönerkizlar resimleri bana ozelden atabilirsiniz ben ilgilenecegim simdilik : )
Oky donerse resimleri ben ona teslim ederimm bilginiz olsun.. : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam margam sana atarız dilerim okypete de en kısa zamanda dönerkizlar resimleri bana ozelden atabilirsiniz ben ilgilenecegim simdilik : )
Oky donerse resimleri ben ona teslim ederimm bilginiz olsun.. : )
Bana yollayabilirsin canim bakayim resmine.. duzenlemelerde yardimci olayimmBen bi yaptim megerse tum yuz elimizde kk yazisiyla yollicakmisiz ben tek gozumu cekmistim.okypete olmaz demisti.tekrar yaptim ama yollayamadim fotografimi
tamam margam sana atarız dilerim okypete de en kısa zamanda döner
Hazirliklarini yapanlar resimleri bana yollayacaklar .
konuları nereye açtınızz göremedim benn..tamam margam sana atarız dilerim okypete de en kısa zamanda döner
Daha baslamadi yarisma canimm :)konuları nereye açtınızz göremedim benn..
isterdim yavru ama hiç becerememm ..Daha baslamadi yarisma canimm :)
Daha suresi var katilim devam ediyor..
Sende katilsanaaaa :) gozlerineeeee benim adimi yaz
Valla bu tema tam beceri isiymis yaaaaa :)isterdim yavru ama hiç becerememm ..
bazen sadece bir göz kalemii.. makyaj durumları bana göre değil margam sevmemValla bu tema tam beceri isiymis yaaaaa :)
Makyaj yapar misin gunluk hayatta
konular açılmıyor canım,şimdi kademe kademe çekip margaya teslim edeceğiz,o onaylar tamam derse ayın 28 in de yarışmaya katılan herkes kendisi buraya açacak,sen de katılsanakonuları nereye açtınızz göremedim benn..
canım aslında biraz yemek yarışmasından farklı,aslında herşey aynı,aşama aşama çekeceğiz resimleri ama sadece hemen kendimiz konu açmayacağız,önce marga görecek resimleri özelden sonra hep birlikte bu ayın 28 inde açacağız buraya konuyu,sende katılıyormusun,ayyy ne güzel olurr
katılım olursa bende katılırım :)canım aslında biraz yemek yarışmasından farklı,aslında herşey aynı,aşama aşama çekeceğiz resimleri ama sadece hemen kendimiz konu açmayacağız,önce marga görecek resimleri özelden sonra hep birlikte bu ayın 28 inde açacağız buraya konuyu,sende katılıyormusun,ayyy ne güzel olurr
katıl canım,katılanlar var ama resimler margada,bende katılacağım,sende katıl.katılım olursa bende katılırım :)
hoşgeldin okypete canım,dönmene inan bana sevindimgeldi kızlar. katılım az olursa yarışma açılamaz. o yüzden lütfen katılınnn:)
çok teşekkürler yamukprensesciğim..katıl canım,katılanlar var ama resimler margada,bende katılacağım,sende katıl.
hoşgeldin okypete canım,dönmene inan bana sevindim
şey yapsak bir kaç resimle katılalım olmamı :)))son 2 gün. eğer istenilen sayıyı bulamazsak yarışma açılamayacak maalesef