Gerçekten sizinle başa çıkamam cümlelere bakın bı bu nasıl üslup açıklamaya yazıyorum kimse yorum yapmasınAh aklınızda mı kaldım? Valla ben sizi tanımadım. Ben insanların nicklerini aklımda tutacak kadar önemsemem. Yeni bir üye mi diye bakarken profile bakınca zaten direkt konuyu gördüm aha tamam dedim. O konuyu açan birinden beklenen hareket. Kazen Bey şey demişti sizin gibiler için, evinizin orta yerine s*çıp amacı dışında kullanmıyorsanız, burada da alâkasız yerlere konu açmayın. Zaten banlanma sebebi oluyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Faldan anlayan varsa bakabilir mi acaba 🥰
- Konu Sahibi senem4545
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- fal fal bakanlar fal bakma fal bakmayı bilen fal baktır
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2009
- 14.449
- 1
- 64.803
- 1.123
Ben tesekkur ederim. Yani konunun tamamini okumadim ama ben de dahil birkac kisi sunu soyledi size: tum dunyada bu boyle. Bir seyler illa ki birilerini uzuyor, rahatsiz ediyor ama bunu engelleyemezsiniz, insanlar degisti cunku. K yuzden bosuna dertlenmeyin, izlemeyin, uzulen insanlar da izlemesin dedikTeşekkür ederim şimdi daha iyi anladım sizi
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.933
- 498
O laf benim lafım değil yalnız. Konuları ısrarla yanlış başlıklara açan kişilere söylemişti Kazen Bey. Size düzgün bir şekilde zaten yazdık, üslubunuz ortadaGerçekten sizinle başa çıkamam cümlelere bakın bı bu nasıl üslup açıklamaya yazıyorum kimse yorum yapmasın
Sen de mal sandın herldeBu falda cok onemli seyler var ama ne kadar para o kadar fal.
- 14 Nisan 2020
- 1.185
- 1.691
- 83
- 32
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Sen de mal sandın herlde
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.671
- 798
Sizin aşina olduğunuz üsluba benzemiyor tabi şaşırdınız bir.Gerçekten sizinle başa çıkamam cümlelere bakın bı bu nasıl üslup açıklamaya yazıyorum kimse yorum yapmasın
Kazen bey kim ben onu bile bilmiyorum ki cümlesini biliyim yanlız sizde bu kadar ön yargılı yaklaşmayın uysam şuan size sabaha kadar tartışicaksiniz gerek var mı bu kadar kin kusmaya 2 hafta önce açtığım konu üzerinden bile laf soktunuzO laf benim lafım değil yalnız. Konuları ısrarla yanlış başlıklara açan kişilere söylemişti Kazen Bey. Size düzgün bir şekilde zaten yazdık, üslubunuz ortada
Kesinlikle her dakikasını bana laf sokmak la geçiren bir çevrem yokSizin aşina olduğunuz üsluba benzemiyor tabi şaşırdınız bir.
- 30 Mart 2009
- 14.449
- 1
- 64.803
- 1.123
Sitenin sahibi oKazen bey kim ben onu bile bilmiyorum ki cümlesini biliyim yanlız sizde bu kadar ön yargılı yaklaşmayın uysam şuan size sabaha kadar tartışicaksiniz gerek var mı bu kadar kin kusmaya 2 hafta önce açtığım konu üzerinden bile laf soktunuz
Bunlar için bozulcak bir mental sağlığım yok burayı çok önemsiyoruz sanırımFal yorumunuzu Hemen söylüyorum 3 vakte kadar hatta 3 vakti de bulmaz banlanacaksınız
Fincanda kilit işareti görüyorum Konunuz mesaj gönderimine kapatılacak tüm bunlardan sonra mental sağlığınız daha da bozulabilir kendinize dikkat etmelisiniz.
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.671
- 798
Hak edene hakkını vermek lazım ki vermediler diye dolanmasın öyle değil mi?Kazen bey kim ben onu bile bilmiyorum ki cümlesini biliyim yanlız sizde bu kadar ön yargılı yaklaşmayın uysam şuan size sabaha kadar tartışicaksiniz gerek var mı bu kadar kin kusmaya 2 hafta önce açtığım konu üzerinden bile laf soktunuz
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.671
- 798
Sizin çevrenizde böyle kaliteli laf sokan insan da yoktur.Kesinlikle her dakikasını bana laf sokmak la geçiren bir çevrem yok
Hayırdır savcı misin hakim misin hak hukuk dağıtıyorsun ne kadar önemsiyorsunuz burayı hayatınızda başka bir meşgale yok sanırım bana burda hak dağıtıcı rolünü uslendiginize göre yukselerde hava soğuktur yanlız usutmeyinHak edene hakkını vermek lazım ki vermediler diye dolanmasın öyle değil mi?
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Mune çok güzel fal bakar ama bakBunlar için bozulcak bir mental sağlığım yok burayı çok önemsiyoruz sanırım
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Tanımadığı insanlarla laf sokmak için hazır olda bekleyen insanlar yok evet kafanı yastığa koyduğunda madalyani takarsın ne güzel laf soktum diye tebrik ederim inanılmaz bi yetenek içinizdeki kötü enerjiyi burda insanlara laf sokarak atıyosunuz sanırımSizin çevrenizde böyle kaliteli laf sokan insan da yoktur.
Sen de mal sandın herlde
Canim ya kiyamam. Ben bir sey sanmadim ama lutfen kendini boyle hissetme.
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.933
- 498
Arkadaşlar yanlış yere konu açmış kadın sadece. Gerekli taşıma işini vs editörler yaparlar zaten. Fal kısmı var ordan paylaşmanız gerekiyordu.
E biz ne demişiz? herafroBurası BDV, burada fal bakılmıyor. Yanlış yere konu açmışsınız.
Cevabı ise bu oldu, bir zahmet üsluptan gem vurmasın.
Sana yorum yap diyen oldumu şak diye düştün