• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faldan anlayan varsa bakabilir mi acaba 🥰

Ah aklınızda mı kaldım? Valla ben sizi tanımadım. Ben insanların nicklerini aklımda tutacak kadar önemsemem. Yeni bir üye mi diye bakarken profile bakınca zaten direkt konuyu gördüm aha tamam dedim. O konuyu açan birinden beklenen hareket. Kazen Bey şey demişti sizin gibiler için, evinizin orta yerine s*çıp amacı dışında kullanmıyorsanız, burada da alâkasız yerlere konu açmayın. Zaten banlanma sebebi oluyor.
Gerçekten sizinle başa çıkamam cümlelere bakın bı bu nasıl üslup açıklamaya yazıyorum kimse yorum yapmasın

Teşekkür ederim ❤️ şimdi daha iyi anladım sizi
Ben tesekkur ederim. Yani konunun tamamini okumadim ama ben de dahil birkac kisi sunu soyledi size: tum dunyada bu boyle. Bir seyler illa ki birilerini uzuyor, rahatsiz ediyor ama bunu engelleyemezsiniz, insanlar degisti cunku. K yuzden bosuna dertlenmeyin, izlemeyin, uzulen insanlar da izlemesin dedik 😊

Gerçekten sizinle başa çıkamam cümlelere bakın bı bu nasıl üslup açıklamaya yazıyorum kimse yorum yapmasın
O laf benim lafım değil yalnız. Konuları ısrarla yanlış başlıklara açan kişilere söylemişti Kazen Bey. Size düzgün bir şekilde zaten yazdık, üslubunuz ortada 🥴

Fal yorumunuzu Hemen söylüyorum 3 vakte kadar hatta 3 vakti de bulmaz banlanacaksınız 😂
Fincanda kilit işareti görüyorum Konunuz mesaj gönderimine kapatılacak 😂tüm bunlardan sonra mental sağlığınız daha da bozulabilir kendinize dikkat etmelisiniz.😇

O laf benim lafım değil yalnız. Konuları ısrarla yanlış başlıklara açan kişilere söylemişti Kazen Bey. Size düzgün bir şekilde zaten yazdık, üslubunuz ortada 🥴
Kazen bey kim ben onu bile bilmiyorum ki cümlesini biliyim yanlız sizde bu kadar ön yargılı yaklaşmayın uysam şuan size sabaha kadar tartışicaksiniz gerek var mı bu kadar kin kusmaya 2 hafta önce açtığım konu üzerinden bile laf soktunuz

Fal yorumunuzu Hemen söylüyorum 3 vakte kadar hatta 3 vakti de bulmaz banlanacaksınız 😂
Fincanda kilit işareti görüyorum Konunuz mesaj gönderimine kapatılacak 😂tüm bunlardan sonra mental sağlığınız daha da bozulabilir kendinize dikkat etmelisiniz.😇
Bunlar için bozulcak bir mental sağlığım yok burayı çok önemsiyoruz sanırım

Kazen bey kim ben onu bile bilmiyorum ki cümlesini biliyim yanlız sizde bu kadar ön yargılı yaklaşmayın uysam şuan size sabaha kadar tartışicaksiniz gerek var mı bu kadar kin kusmaya 2 hafta önce açtığım konu üzerinden bile laf soktunuz
Hak edene hakkını vermek lazım ki vermediler diye dolanmasın öyle değil mi?

Hak edene hakkını vermek lazım ki vermediler diye dolanmasın öyle değil mi?
Hayırdır savcı misin hakim misin hak hukuk dağıtıyorsun ne kadar önemsiyorsunuz burayı hayatınızda başka bir meşgale yok sanırım bana burda hak dağıtıcı rolünü uslendiginize göre yukselerde hava soğuktur yanlız usutmeyin

Sizin çevrenizde böyle kaliteli laf sokan insan da yoktur.
Tanımadığı insanlarla laf sokmak için hazır olda bekleyen insanlar yok evet kafanı yastığa koyduğunda madalyani takarsın ne güzel laf soktum diye tebrik ederim inanılmaz bi yetenek içinizdeki kötü enerjiyi burda insanlara laf sokarak atıyosunuz sanırım

Arkadaşlar yanlış yere konu açmış kadın sadece. Gerekli taşıma işini vs editörler yaparlar zaten. Fal kısmı var ordan paylaşmanız gerekiyordu.
Burası BDV, burada fal bakılmıyor. Yanlış yere konu açmışsınız.
E biz ne demişiz? herafro herafro
Cevabı ise bu oldu, bir zahmet üsluptan gem vurmasın.

Sana yorum yap diyen oldumu şak diye düştün

Back