- 30 Mart 2009
- 14.449
- 1
- 64.803
- 1.123
Aaa seni seniBen anlarım ve fincana bakınca korktum Katip gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa seni seniBen anlarım ve fincana bakınca korktum Katip gibi.
Biraz da kendine bak bakalım bu çeneyle hangi alanda ilerleyebilirmissin neler bekliyormus seni kaç kişiyi daha yıldircakmişsinBen anlarım ve fincana bakınca korktum Katip gibi.
Beni beni Artemissisipini.Aaa seni seni
Senem olmuyor. Yapamıyorsun uğraşma git yat.Biraz da kendine bak bakalım bu çeneyle hangi alanda ilerleyebilirmissin neler bekliyormus seni kaç kişiyi daha yıldircakmişsin
Emredersin hanımım hayırlı gecelerSenem olmuyor. Yapamıyorsun uğraşma git yat.
Heee naaapak bizim de eğlence kaynağımız burası, gerçi çoğu konular can sıkıcı, arada senin gibi bir iki çıkıyor da yolumuzu buluyoruz. Hep ciddi tavsiyeler vermekten gına geliyor biliyonmu, arada konu sahibiyle karşılıklı avam muhabbet kafa açıyor, gecenin iki buçuğunda burada olduğuna göre senin de bizden farkın yok gibi, çete hep burada sen de sık sık gel mutlaka, biraz sen bizi paylarsın biraz biz seni, şenlik olur.Resmen çetesiniz valla gecenin 2 bucugunda nasıl tanımadığınız bir insanı bu kadar önemseyip dünya kadar lafı saydırma gereksiniminde bulunuyosunuz hayret ediyorum biri bişey yazsa da alaya alsak dalga geçsek diye bekliyosunuz
Amannn Allah kimseyi sizin elinizd düşürmesin gerçektenHeee naaapak bizim de eğlence kaynağımız burası, gerçi çoğu konular can sıkıcı, arada senin gibi bir iki çıkıyor da yolumuzu buluyoruz. Hep ciddi tavsiyeler vermekten gına geliyor biliyonmu, arada konu sahibiyle karşılıklı avam muhabbet kafa açıyor, gecenin iki buçuğunda burada olduğuna göre senin de bizden farkın yok gibi, çete hep burada sen de sık sık gel mutlaka, biraz sen bizi paylarsın biraz biz seni, şenlik olur.
Tabi siz boş vakti olmayan biri olarak gecenin bir vaktinde fal fotosu atıp,konunun yanlış yerde olduğunu söyleyenlere çıkışıp üzerine haklı olarak tepki alınca sakin kalmaya şiddetle karşısınız ama... Biz değilizanlat tatlım biz buradayız.Resmen çetesiniz valla gecenin 2 bucugunda nasıl tanımadığınız bir insanı bu kadar önemseyip dünya kadar lafı saydırma gereksiniminde bulunuyosunuz hayret ediyorum biri bişey yazsa da alaya alsak dalga geçsek diye bekliyosunuz
Ayyy gülüyorum bak yemin ederim Bihter ziyagil yanınızda halt etmiş nerde saz ekibinin diyer üyeleri yada gelmeden onlar ben sessizce uzaklasayim günlüğüme ağlayarak yazmam lazım daTabi siz boş vakti olmayan biri olarak gecenin bir vaktinde fal fotosu atıp,konunun yanlış yerde olduğunu söyleyenlere çıkışıp üzerine haklı olarak tepki alınca sakin kalmaya şiddetle karşısınız ama... Biz değilizanlat tatlım biz buradayız.
Günlüğünüze ağlayarak yazmanız mantık dahilinde,olur. Ama Bihter Ziyagil gibi bir değeri saz ekibi ile düşünmeniz,fal konusunu açtığınız yer ve cevaplarınız kadar komikAyyy gülüyorum bak yemin ederim Bihter ziyagil yanınızda halt etmiş nerde saz ekibinin diyer üyeleri yada gelmeden onlar ben sessizce uzaklasayim günlüğüme ağlayarak yazmam lazım da
Evet çok komik Allah'ım nasıl böyle bı hata yaptım ben şimdi nasıl aşıcam bu durumu günlerce unutamam neyse gerçekten iyi geceler dilerim sizin işinizde kolay değil ama bugün benden başka birileri çıkmaz size yarına kendinizi güzel hazırlayın sizde uyuyun benceGünlüğünüze ağlayarak yazmanız mantık dahilinde,olur. Ama Bihter Ziyagil gibi bir değeri saz ekibi ile düşünmeniz,fal konusunu açtığınız yer ve cevaplarınız kadar komik
Yok yavru ceylan, herkese böyle değiliz, yeri gelince bir datlu oluyoruz şaşırırsın, konu sahipleri güzel güzel cevap verirse biz de seviyeli cevaplar veriyoruz. Bir nevi ayna tutma diyelim. Önce sen bizi sobeledin biz ne yapalım.Amannn Allah kimseyi sizin elinizd düşürmesin gerçekten
Kız sen fal mi biliyon, canim benim, gel şooole yamacima dogru hxbxbxhx canim katibimBakardım da korkuyom sonra. Amaan.
Nasildi ya ben goremedimBen de korktum.
Sanmıyorum.Neyinden korktun para verirsem mi soyluyceksin
Bende fark edip düzeltmişim
@theblackswan kullanıcısı da düz uyarmış sizi konu sahibi S senem4545 . Ben görmemiştim @theblackswan ın yazdığını ona sert tepki verdiğiniz için arkadaşlar size böyle konuşuyorlar. Yanlış anlamışsınız sanırım @theblackswan kullanıcısını
Ne görmek istiyordun?Nasildi ya ben goremedim
Kabarani hfhhfhfdhNe görmek istiyordun?