• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faldan anlayan varsa bakabilir mi acaba 🥰

Hayırdır savcı misin hakim misin hak hukuk dağıtıyorsun ne kadar önemsiyorsunuz burayı hayatınızda başka bir meşgale yok sanırım bana burda hak dağıtıcı rolünü uslendiginize göre yukselerde hava soğuktur yanlız usutmeyin
Yazık olmuş. 😂 siz yükseklerden geliyorsunuz belli ki.

Tanımadığı insanlarla laf sokmak için hazır olda bekleyen insanlar yok evet kafanı yastığa koyduğunda madalyani takarsın ne güzel laf soktum diye tebrik ederim inanılmaz bi yetenek içinizdeki kötü enerjiyi burda insanlara laf sokarak atıyosunuz sanırım
Yoo ben laf sokmam, inci gibi dizerim kelimeleri. Tavsiyemdir.

Yazık olmuş. 😂 siz yükseklerden geliyorsunuz belli ki.
Fal baktırıyor ama sanma ki başka meşgalesi yok, bir yandan da aşırı meşgul bir bilim insanı atomu parçalarına ayırıyor. İşte ondan arta kalan zamanlarında da bu harika üslubuyla bdv de fal konusu açıyor. Adeta bir Nikola Tesla kendisi :-)

Fal baktırıyor ama sanma ki başka meşgalesi yok, bir yandan da aşırı meşgul bir bilim insanı atomu parçalarına ayırıyor. İşte ondan arta kalan zamanlarında da bu harika üslubuyla bdv de fal konusu açıyor. Adeta bir Nikola Tesla kendisi :-)
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş depresif penguen

Hayır bir de kim niye durduk yere bedavadan fal bakacak size? Geçen gün yine biri fincan fotoğrafı attı, ona da aynısını dedim.
Fal işi bir sektör olmuş artık. İnsanlar size zaman ayırıyorsa para istiyorlar hali ile.
Bedavayı çok seviyoruz ya millet olarak. :KK53:

Metal olmasından anlamamız lazımdı ama işte cahil ve boş olduğumuz için anlayamadık. 😂

Bakardım da korkuyom sonra. Amaan. 😛
:) Bu fal olayı virüs gibi yayılıyor. Bir keresinde bir arkadaşa bakmıştım, Allah'ım haftanın beş günü fotoğraf atmaya başladı.
Taşikardiden gidecekti fal uğruna. Beni de bıktırdı, mesajlarına görüldü attım yav. :olamaz:

Metal olmasından anlamamız lazımdı ama işte cahil ve boş olduğumuz için anlayamadık. 😂
Tabii yaaa sonuçta fal bu bilimsel gerçekliği olan çok güvenilir bir şey. O kahveyi içişin, kapatışın, o kahvenin aşağıya doğru bilinçli akışıyla oluşan şekiller adeta kıtaların ayrılması falan gibi ama biz cahiliz çok kafa yormayalım bunlara bizim kalemimiz değil :-)

Resmen çetesiniz valla gecenin 2 bucugunda nasıl tanımadığınız bir insanı bu kadar önemseyip dünya kadar lafı saydırma gereksiniminde bulunuyosunuz hayret ediyorum biri bişey yazsa da alaya alsak dalga geçsek diye bekliyosunuz
Aslinda cete degiliz, denk geldik. Biz uyumayi sevmeyen insanlariz. Sizinle dalga gecmek icin de orgutlenmeye gerek yok, malzemeyi salon kadini uslubunuzla siz veriyorsunuz.

Kaldi ki kimse dalga gecmiyor sizinle, siz laf soktugunuzu saniyorsunuz ve cevap aliyorsunuz sadece, olay bundan ibaret

Son düzenleme:
Back