Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Faldan anlayan varsa bakabilir mi acaba 🥰
- Konu Sahibi senem4545
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- fal fal bakanlar fal bakma fal bakmayı bilen fal baktır
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Eylül 2014
- 1.408
- 5.546
- 358
falınızda ban gözüküyor iyi bir falcı değilim ama üsluptan tahmin yürüttüm...Sana yorum yap diyen oldumu şak diye düştün
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.933
- 498
Siz kimsiniz ki zaten yorum yaparken sizden icazet alayım? Ne amaçla konu açtınız o zaman? Bir saatlik mesafeye “gurbete gelin gidiyom hüğğğ” diye ağlayan bir tipin mental sağlığı da zaten yerinde değildir. İşinize bakın, falcı bacı değil burası.Sana yorum yap diyen oldumu şak diye düştün
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.671
- 798
Kabaran kabarmış kime karşı olduğunun ne önemi var ki? Porselen olarak iyi görmedim ben.O sana karşı kabaran bir şey değil miydi?
Kendimde belirttim zaten fal olan bir başlık görmediğim için buraya attım kibarca söylemek yerine alay konusu yapmaya yer arıyorlar gerçekten hangi birine laf yetiştircegimi şaşırdım gecenin 2 sinde ne bu enerji anlamadArkadaşlar yanlış yere konu açmış kadın sadece. Gerekli taşıma işini vs editörler yaparlar zaten. Fal kısmı var ordan paylaşmanız gerekiyordu.
- 30 Mart 2009
- 14.449
- 1
- 64.803
- 1.123
Ablacim bugun dunya duyar gunu falan da bi bizim mi haberimiz yok?Arkadaşlar yanlış yere konu açmış kadın sadece. Gerekli taşıma işini vs editörler yaparlar zaten. Fal kısmı var ordan paylaşmanız gerekiyordu.
Ayyy canım ben seni tanımadım mi sandın benim konum şuan gurbet değil faldan anlamıyosan yol alabilirsin senin yorumuna ihtiyacım yokSiz kimsiniz ki zaten yorum yaparken sizden icazet alayım? Ne amaçla konu açtınız o zaman? Bir saatlik mesafeye gurbete gelin gidiyom diye ağlayan bir tipin mental sağlığı da zaten yerinde değildir. İşinize bakın, falcı bacı değil burası.
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.671
- 798
Yanlış yere konu açmışsınız diye kibarca uyaran bir üyeye verdiği cevap bu.Arkadaşlar yanlış yere konu açmış kadın sadece. Gerekli taşıma işini vs editörler yaparlar zaten. Fal kısmı var ordan paylaşmanız gerekiyordu.
Sana yorum yap diyen oldumu şak diye düştün
İnsanlıktan haberiniz olmadığı için siz anlamazsinizAblacim bugun dunya duyar gunu falan da bi bizim mi haberimiz yok?
Yok hayır duyar kasmıyorum ki ben kadın bilse niye buraya açsın zaten. Yazık günah bana da aynı şeyi yaptığınız için üzülüyorumAblacim bugun dunya duyar gunu falan da bi bizim mi haberimiz yok?
- 30 Mart 2009
- 14.449
- 1
- 64.803
- 1.123
Evet dogru haklisin, cok ozur dilerim ansvajsbkaİnsanlıktan haberiniz olmadığı için siz anlamazsiniz
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
KK gece kuşları olarak buradayız. Genelde sürtünenler ilgi alanımız olsa da size de açık kapımız.Kendimde belirttim zaten fal olan bir başlık görmediğim için buraya attım kibarca söylemek yerine alay konusu yapmaya yer arıyorlar gerçekten hangi birine laf yetiştircegimi şaşırdım gecenin 2 sinde ne bu enerji anlamad
Fala yorumum : ban ban ban
- 30 Mart 2009
- 14.449
- 1
- 64.803
- 1.123
Size ayni seyi yapmadik. Sosyal medyada tarz olarak begenmediginiz seyi izlemezsiniz olur biter. Bunu, insanlari bilinclendireceginizi dusunup burda konu acmazsinizYok hayır duyar kasmıyorum ki ben kadın bilse niye buraya açsın zaten. Yazık günah bana da aynı şeyi yaptığınız için üzülüyorum
Yok hayır duyar kasmıyorum ki ben kadın bilse niye buraya açsın zaten. Yazık günah bana da aynı şeyi yaptığınız için üzülüyorum
Surtunenler derken anlamadımKK gece kuşları olarak buradayız. Genelde sürtünenler ilgi alanımız olsa da size de açık kapımız.
Fala yorumum : ban ban ban
Mental olarak iyi değilim belki bir anlayaniz vardır
Eki Görüntüle 3178493 Eki Görüntüle 3178494 Eki Görüntüle 3178495 Eki Görüntüle 3178496
Bu falda cok onemli seyler var ama ne kadar para o kadar fal.
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Yok o sizlik bir şey değil. Kısacası gece kuşları var buranın. Üslubunuz sert ise daha da sert gelirler.Surtunenler derken anlamadım
theblackswan kullanıcısı da düz uyarmış sizi konu sahibi S senem4545 . Ben görmemiştim theblackswan ın yazdığını ona sert tepki verdiğiniz için arkadaşlar size böyle konuşuyorlar. Yanlış anlamışsınız sanırım theblackswan kullanıcısınıYanlış yere konu açmışsınız diye kibarca uyaran bir üyeye verdiği cevap bu.
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.933
- 498
Ah aklınızda mı kaldım? Valla ben sizi tanımadım. Ben insanların nicklerini aklımda tutacak kadar önemsemem. Yeni bir üye mi diye bakarken profile bakınca zaten direkt konuyu gördüm aha tamam dedim. O konuyu açan birinden beklenen hareket. Kazen Bey şey demişti sizin gibiler için, evinizin orta yerine s*çıp amacı dışında kullanmıyorsanız, burada da alâkasız yerlere konu açmayın. Zaten banlanma sebebi oluyor.Ayyy canım ben seni tanımadım mi sandın benim konum şuan gurbet değil faldan anlamıyosan yol alabilirsin senin yorumuna ihtiyacım yok
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.671
- 798
Siz üzüle üzüle bir hal oldunuz bugün. Uyuyup dinlenin isterseniz biraz.Yok hayır duyar kasmıyorum ki ben kadın bilse niye buraya açsın zaten. Yazık günah bana da aynı şeyi yaptığınız için üzülüyorum
Teşekkür ederim şimdi daha iyi anladım siziSize ayni seyi yapmadik. Sosyal medyada tarz olarak begenmediginiz seyi izlemezsiniz olur biter. Bunu, insanlari bilinclendireceginizi dusunup burda konu acmazsiniz