• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faldan anlayan varsa bakabilir mi acaba 🥰

Sana yorum yap diyen oldumu şak diye düştün
Siz kimsiniz ki zaten yorum yaparken sizden icazet alayım? Ne amaçla konu açtınız o zaman? Bir saatlik mesafeye “gurbete gelin gidiyom hüğğğ” diye ağlayan bir tipin mental sağlığı da zaten yerinde değildir. İşinize bakın, falcı bacı değil burası.

Arkadaşlar yanlış yere konu açmış kadın sadece. Gerekli taşıma işini vs editörler yaparlar zaten. Fal kısmı var ordan paylaşmanız gerekiyordu.
Kendimde belirttim zaten fal olan bir başlık görmediğim için buraya attım kibarca söylemek yerine alay konusu yapmaya yer arıyorlar gerçekten hangi birine laf yetiştircegimi şaşırdım gecenin 2 sinde ne bu enerji anlamad

Siz kimsiniz ki zaten yorum yaparken sizden icazet alayım? Ne amaçla konu açtınız o zaman? Bir saatlik mesafeye gurbete gelin gidiyom diye ağlayan bir tipin mental sağlığı da zaten yerinde değildir. İşinize bakın, falcı bacı değil burası.
Ayyy canım ben seni tanımadım mi sandın benim konum şuan gurbet değil faldan anlamıyosan yol alabilirsin senin yorumuna ihtiyacım yok

Kendimde belirttim zaten fal olan bir başlık görmediğim için buraya attım kibarca söylemek yerine alay konusu yapmaya yer arıyorlar gerçekten hangi birine laf yetiştircegimi şaşırdım gecenin 2 sinde ne bu enerji anlamad
KK gece kuşları olarak buradayız. Genelde sürtünenler ilgi alanımız olsa da size de açık kapımız.

Fala yorumum : ban ban ban

Yok hayır duyar kasmıyorum ki ben kadın bilse niye buraya açsın zaten. Yazık günah bana da aynı şeyi yaptığınız için üzülüyorum
Size ayni seyi yapmadik. Sosyal medyada tarz olarak begenmediginiz seyi izlemezsiniz olur biter. Bunu, insanlari bilinclendireceginizi dusunup burda konu acmazsiniz

Ayyy canım ben seni tanımadım mi sandın benim konum şuan gurbet değil faldan anlamıyosan yol alabilirsin senin yorumuna ihtiyacım yok
Ah aklınızda mı kaldım? Valla ben sizi tanımadım. Ben insanların nicklerini aklımda tutacak kadar önemsemem. Yeni bir üye mi diye bakarken profile bakınca zaten direkt konuyu gördüm aha tamam dedim. O konuyu açan birinden beklenen hareket. Kazen Bey şey demişti sizin gibiler için, evinizin orta yerine s*çıp amacı dışında kullanmıyorsanız, burada da alâkasız yerlere konu açmayın. Zaten banlanma sebebi oluyor.

Back