Falcıyı bu kadar kafaya takıp üzüleceğinize doktora gidin
Umarım kötü bişey çıkmaz
kızlar bugun annem ve arkadaşlarıyla bakla gibi şeylerden fal bakan bi kadına gittik.kadın çoğu şeyi biliyor tabi tutturamadıklarıda oldu.sıra anneme geldi anneminde bu aralar göğsü agrıyordu dediki : senin göğüs ağrın var hayat çizgin çok kısa eğer doktora gitmezsen 3 yıl içinde ölürsün dedi. çok üzüldüm gerçekten ya bütün moralim alt üst oldu fal deyip geçmek istiyorum ama kadın neredeyse herşeyi tutturdu.çok moralim bozuk kızlar sizinle paylaşmak istedim bu konuyu :2:
zaten annem doktora gitti ilaç verdi doktor birşey yok dedi şimdi falcı böyle söyleyince üzüldüm
üzme canını Allah'tan başka kimse gelecegi bilemez altını çizerek diyorum bilemez peygamberler bile bilemezken o kadında kim oluyormuşda biliyormuş atmış tutmamış ama
eğer herşeyi bilseydi fal bakarak para kazanmakla uğraşmaz direk piyongadan köşeyi dönerdi
benim annemde ta kızken baktırmış falına onada kızın olacak 20 yaşındada ölecek demişler 32 oldum ölmedik ama sürünüyoruz
bir örnek daha vereyim annem ben evlenmeden yine benle ilgili fal naktırmış kadın ilk çocuğu kız olacak demiş eee olmadı tek bir çocuğum var oda erkek
kusura bakma ama kadının dediklerine değilde paranızın gittiğine üzülün
falcıların her dediğine inansak...
ama sağlık konusu ihmale gelmez, falcı dediği için değil de,ağrısı varsa annen kendi sağlığı için mamografi çektirsin..
her ağrı kötü olacak diye bişey yok..zararsız kistler göğüste ağrı yapar, annenin yaşı kaç ki?
annem 38 yaşında , geçenlerde gtti işte birşey yok dendi haftaya yine gidicek oda ister istemez etkilendi , bide kadın öyle utanmaz ki açık açık söylüyo başta anlamadık hayat çizgisi falan diyince ne falan dedik ölücek ölücek şaka değil diyo aptal kadın ya
kızlar bugun annem ve arkadaşlarıyla bakla gibi şeylerden fal bakan bi kadına gittik.kadın çoğu şeyi biliyor tabi tutturamadıklarıda oldu.sıra anneme geldi anneminde bu aralar göğsü agrıyordu dediki : senin göğüs ağrın var hayat çizgin çok kısa eğer doktora gitmezsen 3 yıl içinde ölürsün dedi. çok üzüldüm gerçekten ya bütün moralim alt üst oldu fal deyip geçmek istiyorum ama kadın neredeyse herşeyi tutturdu.çok moralim bozuk kızlar sizinle paylaşmak istedim bu konuyu :2:
üzülme boşuna..annen daha çok genç..
mamografi 40 yaş üzeri için veriliyor zaten..annen göğüs ultrasonu çektirsin..
hem doktora gittiyse bişey yok dediyse takmayın..
kadın patavatsızlık etmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?