• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falcı kadın moralimi bozdu

Bence kafanıza takmayın zaten dr. ada gitmişsiniz çok şükür bir sorun çıkmamış.Falcı kadının günümüzde meme kanseri grip gibi yaygınlaştığı için atmıştır bence.

Üç harflılere karısan bır arkadaşım vardı
Bana 5 yıl önce babamın kısa bır sure sonra anıden olucegını soylemıstı
İnsan ister istemez etkılenıyor ( fala ınanmam, falcılara bu tur seylerın hıcbırıne inanmam, açık ve net hadıs var lanetlendıklerıne dahi.. kendıne hayrı olmayanın bana hıc olamaz der gecerım normalde ) bende etkılenmıştım ama maşallah 5 yıldır babam sağlıklı sıhhatle hayatta ve benımle :))

Gayb-ı Allah'tan başkası bilemez..
Allah annenıze,sevdıklerınıze uzun ve sağlıklı bır omur yasatsın ..

Canım benim inanmayın böyle şeylere bak sana birşey anlatim de moralin düzelsin :27: benim en yakın arkadaşım bir gün abisiyle falcıya gidiyo ama abisi olduğunu söylemiyor zaten söylemekte aklına gelmiyor falcı kadın bir başlıyor abisine fal bakmaya" bu kızın kıymetini bil bu kız çok iyi çok güzel aman sevginiz daim olsun evlilik görüyorum" falan bir sürü şey saymış tabi bunlar ağzı açık dinliyor şok olmuşlr :27: Abisi en sonunda ne diyosun lan o benim kardeşim diye falcı kadına saldırınca onlarda ki bu fal sevdası bitti en azından abi için :52: Diceğim o ki herşeyi tutturuo deme bende keyfine arkadaşlarıma aileme filan fal bakıyorum onlarda bana herşeyi tutturuyosun diyolar şimdi ben geleceği görenmiyim :27: Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez unut o saçma kadını tatlım :16:

falın falcılığın her türlüsü şirktir
geleceği Allah tan başka kimse bilemez

kızlar bugun annem ve arkadaşlarıyla bakla gibi şeylerden fal bakan bi kadına gittik.kadın çoğu şeyi biliyor tabi tutturamadıklarıda oldu.sıra anneme geldi anneminde bu aralar göğsü agrıyordu dediki : senin göğüs ağrın var hayat çizgin çok kısa eğer doktora gitmezsen 3 yıl içinde ölürsün dedi. çok üzüldüm gerçekten ya bütün moralim alt üst oldu fal deyip geçmek istiyorum ama kadın neredeyse herşeyi tutturdu.çok moralim bozuk kızlar sizinle paylaşmak istedim bu konuyu :2:

ohooooooooooo
falcının dediği doğru olsaydı ben lisede platonik takıldığım çocukla deniz kenarında bir ilde yaşıyor olurdum
ama o şimdi evli kızı var ve hala benim ona bir zamanlar aşık olduğumu bilmiyor
üzerinde durup asabınızı bozmayın derim.

ha bir de başka bir falcı arkadaşıma annenle baban kavga edecek boşanacaklar demişti. o esnada annesi vefat edeli 5 yıl olmuştu. varın gerisini siz düşünün

ne kadar günah birsey
falci olarak biseyler söylersin tamamda ölüceksinmi denir
nerden biliyosun ayrica insanlari bu sekilde üzmeye ne hakkin var
gelecegi allahdan baska kimse bilemez
doktorlarin bile öleceksin dedigi hastalar yasiyor
falciyami kalmis insanlara ömür bicmek

üzme canını Allah'tan başka kimse gelecegi bilemez altını çizerek diyorum bilemez peygamberler bile bilemezken o kadında kim oluyormuşda biliyormuş atmış tutmamış ama
eğer herşeyi bilseydi fal bakarak para kazanmakla uğraşmaz direk piyongadan köşeyi dönerdi
benim annemde ta kızken baktırmış falına onada kızın olacak 20 yaşındada ölecek demişler 32 oldum ölmedik ama sürünüyoruz :52:
bir örnek daha vereyim annem ben evlenmeden yine benle ilgili fal naktırmış kadın ilk çocuğu kız olacak demiş eee olmadı tek bir çocuğum var oda erkek :37:
kusura bakma ama kadının dediklerine değilde paranızın gittiğine üzülün :kkk:

harikasın yaaaa ;)))

benıde bosadılar vallaha kuran mealınde okudum fal kesınlıkle allaha şirk koşmak ve yasak o yuzdne hıc ınanma boyle seylere tobe tobe 3 sene sorna olucakmıs salak kadın aklı olan zaten soylemez boyle bır sey

Allahtan başka kimse bunu bilemez.İnancını kaybetme,inancından uzaklaşıp sürekli bunu düşünürsen bu sende çok büyük bir etki yaratır.Geleceğimizi,olacakları Allah'tan başka kimse bilemez sadece bunu düşün.Allah aileniz ile sağlıklı uzunnnnnnnn ömürler nasip etsin.Falcıya inanıpta kendinizi sakın üzmeyin :34:

benim de en yakin arkadasim evlenecekti biraz sorunlu geciyordu hazirlik donemi aileler falan sorun cikariyordu, ille falciya gidelim senle dedi. gittik, gitmisken de kendime de baktirdim kahve fali(su cafelerdekinden). kadin arkadasima dediki, yakinda yeni bir ask var biriyle tanisiyorsun hayatinin erkegi dedi, e halbuki arkadasimin nisanlisi vardi zaten olmadi evlenemedilerde :) kizin hayatinda hala kimse yok. falci bana da evlimisin dedi, evet dedim. bebek geliyor 3 ay icinde hamile kalacaksin dedi, 10 ay gecti hala birsey yok, zaten istemiyoruz da. eline cok yuklu para gececek dedi, o da olmadi :) atmasyon valla inanmayin, 50 ytlmizi almisti her birimizden. sarlatanlar, ben inanmazdim da nasil bir anima denk geldiyse arkadasimin da israriyla baktirdim.

Kimin ne zaman öleceğini Allah'tan başkası bilemez.Bu malum kişi, göğüs ağrısını bildiyse uydurmuştur kafadan 3 sene yaşarsın diye panikletmek istemiştir.Çünkü bi falcı var bildiğim sadece isimleri görüyor atıyorum;
-mehmet kim?
-dedem
-"tez vakit ölcek miras kavgası yaşanıcak" anneme böyle dedi adam 4 sene yaşadı. anneme de 61 yaşında öleceksin dedi.Allah'ım sabır ver.
İsimleri görüp bu kim diyo ona göre senaryo yazıyo.İnanmayalım,sende hiç bozma moralini.

başka bir falcıya git o da sana 100 sene ömrün var

herşey mükemmel olacak der..:)sevinirsin.. bu karmaşık dünyada

insanlar gerçek problemlerle uğraşırken sen de o tatlı canını bunlarla yormazsın..:)

çünkü gerçekten bilim almış başını giderken ,dinimize göre de geleceği yalnız Rab bilir

diye kutsal bir gerçek varken fal muhabbetleri ne komik geliyor değil mi....

hele ki senin gibi bunu dert yapıp depresyona girenler...boş işler bunlar çok boş..

kızlar bugun annem ve arkadaşlarıyla bakla gibi şeylerden fal bakan bi kadına gittik.kadın çoğu şeyi biliyor tabi tutturamadıklarıda oldu.sıra anneme geldi anneminde bu aralar göğsü agrıyordu dediki : senin göğüs ağrın var hayat çizgin çok kısa eğer doktora gitmezsen 3 yıl içinde ölürsün dedi. çok üzüldüm gerçekten ya bütün moralim alt üst oldu fal deyip geçmek istiyorum ama kadın neredeyse herşeyi tutturdu.çok moralim bozuk kızlar sizinle paylaşmak istedim bu konuyu :2:

Sn falcıyı çok dikkate almışsın.Nasıl inaabiliyosunuz şöyle şeylere anlamıyorum
Anneni madem rahatsızlığı var götürün doktora olsun bitsin.

canım falcılara hiç inanma canını boşuna hiç sıkma,ama yinede al anneni doktora götür falcı dediği için değil annnenin göğsü ağrıdığı için götür,böylelikle içinde rahatlamış olur :)

Canım inanma öyle falcıya falan. Ama içln rahat etsin diye anneni bir doktora götür. Ama falcı dedi diye değil, ağrısı için.

üzüldüğüne değmez
hayatımda bir defa gittim sevgilimden ayrıldığımda bir ay önce tam her şeyi bildi her şeyi ama sölediği tek bir şey olmadı sadece dış görünüşünü filan bildi ne zaman ayrıldığımızı falan filan o yüzden boş ver ki siz doktora gidip ne olduğunu öğrenebilirsiniz bunun için falcıya gerek yok

Back
X