Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun annem ve arkadaşlarıyla bakla gibi şeylerden fal bakan bi kadına gittik.kadın çoğu şeyi biliyor tabi tutturamadıklarıda oldu.sıra anneme geldi anneminde bu aralar göğsü agrıyordu dediki : senin göğüs ağrın var hayat çizgin çok kısa eğer doktora gitmezsen 3 yıl içinde ölürsün dedi. çok üzüldüm gerçekten ya bütün moralim alt üst oldu fal deyip geçmek istiyorum ama kadın neredeyse herşeyi tutturdu.çok moralim bozuk kızlar sizinle paylaşmak istedim bu konuyu :2:
üzme canını Allah'tan başka kimse gelecegi bilemez altını çizerek diyorum bilemez peygamberler bile bilemezken o kadında kim oluyormuşda biliyormuş atmış tutmamış ama
eğer herşeyi bilseydi fal bakarak para kazanmakla uğraşmaz direk piyongadan köşeyi dönerdi
benim annemde ta kızken baktırmış falına onada kızın olacak 20 yaşındada ölecek demişler 32 oldum ölmedik ama sürünüyoruz
bir örnek daha vereyim annem ben evlenmeden yine benle ilgili fal naktırmış kadın ilk çocuğu kız olacak demiş eee olmadı tek bir çocuğum var oda erkek
kusura bakma ama kadının dediklerine değilde paranızın gittiğine üzülün![]()
kızlar bugun annem ve arkadaşlarıyla bakla gibi şeylerden fal bakan bi kadına gittik.kadın çoğu şeyi biliyor tabi tutturamadıklarıda oldu.sıra anneme geldi anneminde bu aralar göğsü agrıyordu dediki : senin göğüs ağrın var hayat çizgin çok kısa eğer doktora gitmezsen 3 yıl içinde ölürsün dedi. çok üzüldüm gerçekten ya bütün moralim alt üst oldu fal deyip geçmek istiyorum ama kadın neredeyse herşeyi tutturdu.çok moralim bozuk kızlar sizinle paylaşmak istedim bu konuyu :2: