- 10 Mart 2019
- 444
- 486
- 103
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #18.221
Efsun cok farkli bir senaryo yazmis adamin hayatiyla ilgili yani bildigi ufak tefek seyler var hakkini yemeyim ama adamin hayati hic anlattigi gibi degilmisEfsunda bilemedi öylemi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efsun cok farkli bir senaryo yazmis adamin hayatiyla ilgili yani bildigi ufak tefek seyler var hakkini yemeyim ama adamin hayati hic anlattigi gibi degilmisEfsunda bilemedi öylemi
Gül demir peki bildi dedim o bildimi admiEfsun cok farkli bir senaryo yazmis adamin hayatiyla ilgili yani bildigi ufak tefek seyler var hakkini yemeyim ama adamin hayati hic anlattigi gibi degilmis
Evet Gül Demir vade vermedi bana ama sonucu bildiGül demir peki bildi dedim o bildimi admi
Olumlumuydu olumsuzmuydu?Evet Gül Demir vade vermedi bana ama sonucu bildi
Sümeyra iyiydiHerkese merhaba arkadaşlar
Özellikle an enerjisinde iyi dediğiniz fal sepetinde kim var acaba? Çok uçuk kredisi olmayan veya olan![]()
Ben ona baktırdım ama vadesi patladı dedikleri çok mantıklıydı amaSümeyra iyiydi
Benim vade haftaya ama dedikleri çok doğruydu. Vadesi çok mu geçti sizin çoğu vade tutturamıyor zaten.Ben ona baktırdım ama vadesi patladı dedikleri çok mantıklıydı ama
Evet gerçekten öyle dedikleri çok doğruydu, Şubat'ın 18i gibi demişti çok geçmedi aslında dahaBenim vade haftaya ama dedikleri çok doğruydu. Vadesi çok mu geçti sizin çoğu vade tutturamıyor zaten.
Bunu başka teyit eden oldu mu toprak özel miş adıEnes başka bir adla dönmüş fal sepetine çünkü bu kadar ses benzerliği, r harfini vurgulaması iki insanın aynı olamaz
Bilen oldu mu pekiMerhaba arkadaşlar, bugün öğrendiğim duruma göre söylediklerinin tam tersini yaşadığım kişiler: Sümeyra yanmaz, efsun hatun, gökben ışık, Aslı duru. Başkaları da var en son bastırdıklarım bunlar
Hangi. Platformda acaba kendisi.?Karma Tilki'ye Aralık ayında fal baktırmıştım bana Şubat ayında biriyle tanışacağımı hayatıma birinin gireceğini söylemişti ve dediği gibi oldu kızlar bilginize
Fal sepetindeHangi. Platformda acaba kendisi.?
Gerçekten iyi mi dediğiniz gibi? çevrimiçi olduğunda baktıricam bende bir de onu deneyelim bakalımFal sepetinde
Karma tilki yi ben söylemedimGerçekten iyi mi dediğiniz gibi? çevrimiçi olduğunda baktıricam bende bir de onu deneyelim bakalım![]()
Çok pardon yanlış alintilamisim ama demek siz de beğendiniz tutarlı olduğu, nokta atışı olduğu konular vardı değil mi?Karma tilki yi ben söylemedimama ben de baktırdım beğendim. Benim vadesi haftaya o zaman yorum yapabilirim ancak.
Çok nokta atışı diyemem ama duygu durum tespiti bayağa doğruyduÇok pardon yanlış alintilamisim ama demek siz de beğendiniz tutarlı olduğu, nokta atışı olduğu konular vardı değil mi?