- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #18.241
Ne falı baktırmıştınız acabaKarma Tilki'ye Aralık ayında fal baktırmıştım bana Şubat ayında biriyle tanışacağımı hayatıma birinin gireceğini söylemişti ve dediği gibi oldu kızlar bilginize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne falı baktırmıştınız acabaKarma Tilki'ye Aralık ayında fal baktırmıştım bana Şubat ayında biriyle tanışacağımı hayatıma birinin gireceğini söylemişti ve dediği gibi oldu kızlar bilginize
Tarot falı baktırmıştım ben Aralık ayında. 2025 yılında hayatımda ne gibi değişiklikler olacak gibi soru sormuştum.Ne falı baktırmıştınız acaba
Maalesef kimse göremediBilen oldu mu peki
Mayra Bir yolun var’daki Gökçe. Eger orda baktirmadiysaniz sans verilebilir. Bende bilmeden attim kendisine, kotu diyememKızlar mayra öz gerçekten çok mu iyi bakıyor? Hep meşgul ve meraktan baktırmak istedim ama hiç giremedim sırayahiç baktıran var mı buradan?
Bana Byv da bilmedigi bi kac sey oldu vadesi de gectiKızlar mayra öz gerçekten çok mu iyi bakıyor? Hep meşgul ve meraktan baktırmak istedim ama hiç giremedim sırayahiç baktıran var mı buradan?
Mantıklı yani dedikleri?Mayra Bir yolun var’daki Gökçe. Eger orda baktirmadiysaniz sans verilebilir. Bende bilmeden attim kendisine, kotu diyemem
Peki söyledigi gibi olan ya da anda iyi gercekten der mısınız?Bana Byv da bilmedigi bi kac sey oldu vadesi de gecti
Evt gecmiste bildikleri oldu ama verdigi vadeler gectiMantıklı yani dedikleri?
Ikiside fazla pembeciŞah sultana ve çisem devaya baktıran var mı arkadaşlr?
Duygu deniz ve gül demir'e baktirdiniz mi peki? Kredileri çok uçuk ama özellikle duygu deniz hep meşgulEvt gecmiste bildikleri oldu ama verdigi vadeler
Evet ikisininde vadeleri coktan gecti. Duygu gecmiste kisilik analizinde ilk dinlediginizde saskinlik yaratabilir ama sonradan farkettimki oda durust bir yorumcu degil, pembeci. Gul’u ben hicbi zaman cok begenmemisdim. Bide Duygu Gul’e gore cok daha detayli bakip spesifik olaylari bilebiliyoDuygu deniz ve gül demir'e baktirdiniz mi peki? Kredileri çok uçuk ama özellikle duygu deniz hep meşgul
Anladım özellikle anda merak ediyorum bende zaten ama duygu denizin dediği geleceğe dair hiç mi olmadı,Evet ikisininde vadeleri coktan gecti. Duygu gecmiste kisilik analizinde ilk dinlediginizde saskinlik yaratabilir ama sonradan farkettimki oda durust bir yorumcu degil, pembeci. Gul’u ben hicbi zaman cok begenmemisdim. Bide Duygu Gul’e gore cok daha detayli bakip spesifik olaylari bilebiliyo
Canım duyguya fazla bilgi vermeden dene. Su falında iyi kendisi ama anda bile bilemedikleri oldu. Tam bilen kimse yokkkAnladım özellikle anda merak ediyorum bende zaten ama duygu denizin dediği geleceğe dair hiç mi olmadı,
Hic olmadiAnladım özellikle anda merak ediyorum bende zaten ama duygu denizin dediği geleceğe dair hiç mi olmadı,
Canım duyguya fazla bilgi vermeden dene. Su falında iyi kendisi ama anda bile bilemedikleri oldu. Tam bilen kimse yokkk
Ben tekrar baktirmam cok da iyi degildiPeki söyledigi gibi olan ya da anda iyi gercekten der mısınız?