- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
anladım canım sağol olmadı ben de öyle denerim bu seferYok ben katina baktırıyorum
Ben nesibeye seneler önce baktırmıştım ama kayıtlarda görünmüyor siteden istedim gönderirlerse yazarım. Ama yanlış hatırlamıyorsam sanki bana da olumlu konuşmuştu ama olmamıştı.
Hala bakmadı mıay içimdeki şeytan dürttü şimdi melih'e yolluyorum ama hiç detay vermeden sorucam sıkıldım artık valla. bilgilendircem sizi
yok, bekliyorum halaHala bakmadı mı ☹?
nasıldı Melih ? nasıl hissettirdi ?yok, bekliyorum hala
benim enerjim tutmadı, bir daha atacağımı sanmıyıorumnasıldı Melih ? nasıl hissettirdi ?
bana bedava falda gelmişti, yüzde elli beğendimKızlar samantha grey diye biri var falsepetinde.. hiç deneyen oldu mu?
Teşekkür ederim :) bana da aynen bedavada geldi ama pek bilemedim genel geçer şeyler söyledi gibi yani o cümleleri başkasına da kursa yanlış olmazdı.. yalnız o kadar dediği şey içinde işle ilgili bişeyi tutturdu gibi o yüzden boş da diyemiyorum kararsız kaldımbana bedava falda gelmişti, yüzde elli beğendim
aynen bende de öyleydiTeşekkür ederim :) bana da aynen bedavada geldi ama pek bilemedim genel geçer şeyler söyledi gibi yani o cümleleri başkasına da kursa yanlış olmazdı.. yalnız o kadar dediği şey içinde işle ilgili bişeyi tutturdu gibi o yüzden boş da diyemiyorum kararsız kaldım