-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
nesibe baya pahalı oldu ama analizi harika. ve seni yönlendirmesini seviyorum, onun sayesinde baktırdığım kişi mesaj atmaya başladı ara ara.Kızlar son dönemde nesibeye atıp çıktı/çıkmadı yorum yapabilecek olan var mı acaba?
Ya da onun dışında (mısırlı talia, buğra, dennis dışında) bi önerisi olan var mı? Fal atasım var ama atacak kimse yok
kahve falını beğeniyorumKızlar medyum gizem hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Sen bir defa mı danışmıştın kuzu?kahve falını beğeniyorum
3 kere atmıştım yanlış hatırlamıyosam. ilk attığım kahveydi ve ne dediyse çıkmıştı, son 2 katina eh idare ederlerdi kuzumSen bir defa mı danışmıştın kuzu?
Peki danıştığın konu ne idiyse şöyle şöyle olacak dedi ve çıktı mı yani3 kere atmıştım yanlış hatırlamıyosam. ilk attığım kahveydi ve ne dediyse çıkmıştı, son 2 katina eh idare ederlerdi kuzum
Ne anlamda mesela?BAŞARILI DEĞİL
nesibe baya pahalı oldu ama analizi harika. ve seni yönlendirmesini seviyorum, onun sayesinde baktırdığım kişi mesaj atmaya başladı ara ara.
onun dışında, yağmur ve melisa donukuk favorilerim. ilk defa baktıracaksan duygu aura'da olabilir. emre dinç'İn de verdiğiler tarihler hiç sekmez..
evet, bir ara emre abiye haftada 3-4 kere baktırdığım için yılmıştı artık benden... yaptırdım, eski sevgilimle barışacağımızı söyledi zaten (diğer falcılar da söylüyordu), arkadaş gibi takılmaya başladığımızda reiki çalışması yaptı bana, sevgili olduk. net olarak reiki yüzünden oldu diyemem zira tüm falcılar barışacağımızı söylüyordu zaten ama denemekten zarar gelmez..Emre Dinç'e bende baktırdım güzeldi yorumu,siz biyoenerji ,reiki ile ilgili çalışma yaptırdınız mı ona? Ben düşünüyorumda bilgi almak istedim.
Benimde durumum aynı hemen hemen,size özelden yazabilir miyim acaba?evet, bir ara emre abiye haftada 3-4 kere baktırdığım için yılmıştı artık benden... yaptırdım, eski sevgilimle barışacağımızı söyledi zaten (diğer falcılar da söylüyordu), arkadaş gibi takılmaya başladığımızda reiki çalışması yaptı bana, sevgili olduk. net olarak reiki yüzünden oldu diyemem zira tüm falcılar barışacağımızı söylüyordu zaten ama denemekten zarar gelmez..
evet, bir ara emre abiye haftada 3-4 kere baktırdığım için yılmıştı artık benden... yaptırdım, eski sevgilimle barışacağımızı söyledi zaten (diğer falcılar da söylüyordu), arkadaş gibi takılmaya başladığımızda reiki çalışması yaptı bana, sevgili olduk. net olarak reiki yüzünden oldu diyemem zira tüm falcılar barışacağımızı söylüyordu zaten ama denemekten zarar gelmez..
emre dinç e ne falı baktırıyorsunuz acaba? Katina mı kahve miBenimde durumum aynı hemen hemen,size özelden yazabilir miyim acaba?
tabii, mesaj atamadım ben size amaBenimde durumum aynı hemen hemen,size özelden yazabilir miyim acaba?
ben katina atıyorum hepemre dinç e ne falı baktırıyorsunuz acaba? Katina mı kahve mi