Fal Sepeti Deneyimleri

nesibe baya pahalı oldu ama analizi harika. ve seni yönlendirmesini seviyorum, onun sayesinde baktırdığım kişi mesaj atmaya başladı ara ara.
onun dışında, yağmur ve melisa donukuk favorilerim. ilk defa baktıracaksan duygu aura'da olabilir. emre dinç'İn de verdiğiler tarihler hiç sekmez..

Kızlar bende geçen bedava kahve falı atmıştım fal sepetine benimkini de samantha grey almıştı . Resmen berbattı aşırı olumsuz konuştu konuyla alakasız şeyler söyledi. Beğenmedim ben

Ben bu fal sepetini hiç anlamadım ilk defa üye oldum talia ya göndermek istiyorum aktif olunca nerden bildirim geliyor tarayıcı açık mı kalacak sürekli onun dışında kredi paketi almadan falı gönderirren 30 tl direk ödeme yapabilir miyim?

Emre Dinç'e bende baktırdım güzeldi yorumu,siz biyoenerji ,reiki ile ilgili çalışma yaptırdınız mı ona? Ben düşünüyorumda bilgi almak istedim.

Emre Dinç'e bende baktırdım güzeldi yorumu,siz biyoenerji ,reiki ile ilgili çalışma yaptırdınız mı ona? Ben düşünüyorumda bilgi almak istedim.
evet, bir ara emre abiye haftada 3-4 kere baktırdığım için yılmıştı artık benden... yaptırdım, eski sevgilimle barışacağımızı söyledi zaten (diğer falcılar da söylüyordu), arkadaş gibi takılmaya başladığımızda reiki çalışması yaptı bana, sevgili olduk. net olarak reiki yüzünden oldu diyemem zira tüm falcılar barışacağımızı söylüyordu zaten ama denemekten zarar gelmez..

Benimde durumum aynı hemen hemen,size özelden yazabilir miyim acaba?

Benimde durumum aynı hemen hemen,size özelden yazabilir miyim acaba?
emre dinç e ne falı baktırıyorsunuz acaba? Katina mı kahve mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…