- 19 Eylül 2017
- 237
- 231
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Ben de size atamıyorum,üye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi diyor,Emre Dinç'in instagram sayfasını takip ediyodum,dünden beri çıkmıyor,onu soracaktım sizetabii, mesaj atamadım ben size ama
instagramdan takip etmedim hiç, fikrim yok maalesefBen de size atamıyorum,üye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi diyor,Emre Dinç'in instagram sayfasını takip ediyodum,dünden beri çıkmıyor,onu soracaktım size
ay evet böyle diyosun sen ama ben hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım. bi ara baya kafaya takmıştım ve gayet abi gibi artık ara ver biraz, derslerine çalış falan diyodu banaEmre dinçle alakalı binnazdayken kızları psikologluk hizmeti vermek için evine çağırdığını okudum burada. Sonra zaten binnazdan ayrılmak zorunda kalmış. Eğer evine falan gitmeyecekseniz sorun olmaz diye düşünüyorum. Öyle ekstra para mı istiyor ki enerji çalışması için bilmiyorum da.
Ben de forumda okudum.. bikaç yıl geçmiş üzerinden sanırım adı emre dinç psikologum diyormuş binnazdaymış sonra ayrılmış, aynı emre dinçtir diye düşünüyorum. Ama sonuçta kullanılıp kullanılmamak karşı tarafa kalmış. Elin sitesindeki falcıya çok da teslim olmamak gerek sonuçtaay evet böyle diyosun sen ama ben hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım. bi ara baya kafaya takmıştım ve gayet abi gibi artık ara ver biraz, derslerine çalış falan diyodu bana
Siz baktırmışsınız sanırım olumlu muydu? Çalışma mı yapmak istedi sonuç almak için?Anladım,peki ne kadar sürede etki etti bu çalışma,birde güvenebilir miyim acaba bu kişiye? Kusura bakmayın çok sordum ama araştırmadan girmek istemiyorum,biliyosunuz etrafta dolandırıcı bir sürü insan var
Emre dinçle alakalı binnazdayken kızları psikologluk hizmeti vermek için evine çağırdığını okudum burada. Sonra zaten binnazdan ayrılmak zorunda kalmış. Eğer evine falan gitmeyecekseniz sorun olmaz diye düşünüyorum. Öyle ekstra para mı istiyor ki enerji çalışması için bilmiyorum da.
Evet olumlu görmüştü,eğer aradaki bağ hala devam ediyorsa bu çalışmayı yapabileceğini aksi takdirde yapmayacağını söylemişti,ben de o geçmiş yorumları görünce araştırmak istedim açıkçası.Siz baktırmışsınız sanırım olumlu muydu? Çalışma mı yapmak istedi sonuç almak için?
bende merak ediyorum onu, bir türlü denk getiremedim herkes yüksek puan vermişAhmet cansoya ne diyorsunuz? Ne zaman görsem 12 kişi var sırada. 1 puan vereni hiç yok. Şu an 5.0 zaten ortalaması. Napıyor bu adam? Anlamadım valla. Daha da yeni dedikleri çıktı mı karar vermek için çok erken de. Çok mu pembeci ki herkes memnun bilemedim.
Ahmet cansoya ne diyorsunuz? Ne zaman görsem 12 kişi var sırada. 1 puan vereni hiç yok. Şu an 5.0 zaten ortalaması. Napıyor bu adam? Anlamadım valla. Daha da yeni dedikleri çıktı mı karar vermek için çok erken de. Çok mu pembeci ki herkes memnun bilemedim.
Benim baktirdiklarimdan cok detayli bilgiler veren,asiri begendigim kisi yok.fal sepetinde önerdiğiniz falcılar var mı yeni kişiler de gelmiş deneyen var mı