-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Sevgi derman ı ben de çok seviyorum. Öngörüleri tuttu mu peki yoksa daha zaman mı var?Bence Sevgi Derman baya profesyonel gibi, benim elektriğim baya tuttu onunla
Gizem Venüs bana çok geç geri gönderdi o yüzden hoşuma gitmedi ama arkadaşım baktırdı ve şok oldu acayip şeyler bildi, direk tarihleri bile söylemiş
Birde yeni falcı var 2 gün önce denediğim Anette diye onunda çok iyi tespitleri var olumlu olumsuz herşeyi söylyor ve şu anda yeni falcı diye fiyatı düşük yakında artar büyük ihtimal.
Sevgi derman ı ben de çok seviyorum. Öngörüleri tuttu mu peki yoksa daha zaman mı var?
Aslında bana da söylediği birkaç şey oldu. Tam sonuçlanmadı benimki de. Ama bakalım dediği gibi olacak gibi.İşle ilgili birşeyler söylemişti ama benim için gerçekten olma olasılığı çok düşük bir olaydı ve daha dün o konuyla ilgili bir gelişme oldu , şok oldum. Tam sonuçlanmadı henüz ama bu haber bile yok artık dedirtti bana çünkü gerçekten benim için pek gerçekçi değildi bu işin olması
Çıkıyor muydu dedikleri?Kızlar yıllar sonra Melih geri dönmüş siteye kimse haber vermiyor
Bu emre dinç binnazdan gelen mi?Falsepeti Deneyimlerim-Güncel
Sevgi Derman: 1 kere baktırdım, tutmadı hep genel şeyler söylemişti biraz da yazdıklarımdan yürümüş
Demir: 2-3 kere baktırdım, başlarında copy-paste yapıyor ama bende güzel şeyler tutturdu
Yağmur: 2 kere baktırdım. İlk baktırışımda ayrıldıktan 1 ay sonra yollamıştım ve ondan umudu kes dönüş yok demişti. 5 ay sonra atınca ve eski sevgilimle arada konuşmaya başladığımızda(bunu söylememiştim), haziranda dönecek diye vade verdi. yani uzun vadede başarısız olabilir o yüzden bekleyip görücez.
Valentine Wolf: Siteye ilk giriş yaptığında çok popülerdi, herkes hücum edince ben de yolaadım ama kesinlikle değmez. Tarot kartın anlamlarını bende googledan açıp okurum sonuçta
Oylum Genç: İlk kaydolduğunda her şeyi bilmişti, geçen sene atmıştım. 3-4 ay önce tekrar attığımda aşırı sallamıştı ve hiç umursamamıştı.
Dennis: Ayrılığımdan 2 ay sonra attığımda, vade verip dönecek dedi. Döndü ama vadesinden önce döndü. Martta tekrar attığımda haziran için vade vermiş o da. bekleyip görücez yine tutacak mı bakalım
Buğra: Şubatta atmıştım. iki tane soru sormuştum zaten, ikisi de tutmadı. Falda da o kadar lafı dolandırıp, süreyi doldurmaya çalışıyor ki midem bulandı dinlerken. Burda nasıl bu kadar övülüyor analmadım çünkü tam bir fiyasko bence.
Mısırlı Talia: Martta atmıştım, analizleri iyiydi. Hayatıma girecek bi erkeği tarif etmişti ve öyle biriyle tanışıp flörtleştim ama sonra ben istemedim. Bildi denilebilir yani.
Yağmur Sothis: Taaaa 2 sene önce atmıştım ve meditasyon gibi bir şey yapıyor fallarda. Arkada müzik, birazx nasihatler değişik bir faldı. Ve karşı tarafla ilgili bir şey sorunca karşı tarafa haksızlık, böyle bir şey yapamam deyip hiç girmiyor o konulara.
Duygu Aura: İlk kaydolduğunda çook beğenmiştim. Çok da iyiydi. Kasım ayında attığım falda mart ayında buluşacaksınız demişti. fiyasko dedim çünkü o başka ülkede ve benim gitmem imkansızdı. ama şu an onun olduğu ülkedeyim ve martta buluşmak istedi. 5-6 kere attım duyguya belki de daha fazla. artık hiç bilemiyor bende. ama mutlaka deneyin derim.
Emre Dinç: Çok severim. Psikoloğum gibidir. Verdiği tarihlerin hepsi tutar. Sevgilimle ilk ayrıldığımız sırada atmıştım ve reiki enerjisi uyguluycam merak etme dönücek o sana dedi ve döndü. reikinin katkısı var mıdır bilmem ama beni çok iyi anlatıyor. Geçen attığımda bu sefer yine bitti dediğimde canınm hep öyle diyosun ve ben sana hep dönecek diyorum, bak gör yine dönecek bu sefer temelli dedi ve haziran sonuna vade verdi o da. bakalım :)
Senanur Tan: Pembe tablo çiziyorrrr.
Nesibe Tekbaşer: Canım ablam, çok severim. Sitenin en tecrüübelisi ve en çok fal bakanı da odur zaten. Anlıkta ve analizde çoook iyidir. Tavsiyeler de verir ve tarihleri tutar. Biraz apahalı ama yeri başkadır bende.
Tasa Morgot- Hale Yıldırım - Bade Doğan: Hepsi de felaket tellalı. Dediklerinin hiçbiri çıkamadı Allahtan
binnazı hiç bilmiyorum canım orda hiç baktırmadım. olabilirBu emre dinç binnazdan gelen mi?
Şimdi tekrar bi baktım da emre dinç hakkında mesajlara. Fal sepetindeki emre dinç de psikolog olduğunu söylemiş. Binnazdaki de öyleymiş. Hatta buradan bir üyeyi evine mi ne çağırmış psikologluk adı altında. Sonra binnazdan gitmek zorunda kaldı demişler. Aynı kişi herhalde. Ama binnazdayken yazılan yorumlara baktım herkes olumsuz. Fal sepetinde ise genelde olumlu. Kafam karıştı 60 ₺ bir debinnazı hiç bilmiyorum canım orda hiç baktırmadım. olabilir
daha önce gönderdiklerim çıkmıştı , ama şimdi geri döndüğünden beri denk getiremedim bir türlü deneyip haber vereceğim en kısa zaman içinde :)Çıkıyor muydu dedikleri?
az önce kuzenim baktırdı, 1 tane bile bir şey bilmemiş. boşuna paranı harcama derim.Yorumcu zeus denemeye değer mi? Yorumlar çok güzel ama burada çıkmadı diyen de var. Bilemedim. Ne düşünüyorsunuz?
Aa iyi ki söyledin cidden.az önce kuzenim baktırdı, 1 tane bile bir şey bilmemiş. boşuna paranı harcama derim.
Aa iyi ki söyledin cidden.
Ben ayışığın, buğra, sevgi derman, anette. Bunları denedim. Verdikleri vadeye daha var. Ama arada olan olayları bildiler. Olumlu olumsuz her şeyi söyleyen ayışığın oldu. Bence karşı tarafın düşünceleri konusunda başarılı. Ama enerji meselesi biraz da sanırım. Memnun olmayanlar da var hepsinden. Tek bir şansım olsa ayışığın derdim. Biraz motive olmak istiyorsam da sevgi derman.Peki kime baktıracaksınız fal sepetinde suan en populer kimler var :) bende takipteyim konuyu
Ben ayışığın, buğra, sevgi derman, anette. Bunları denedim. Verdikleri vadeye daha var. Ama arada olan olayları bildiler. Olumlu olumsuz her şeyi söyleyen ayışığın oldu. Bence karşı tarafın düşünceleri konusunda başarılı. Ama enerji meselesi biraz da sanırım. Memnun olmayanlar da var hepsinden. Tek bir şansım olsa ayışığın derdim. Biraz motive olmak istiyorsam da sevgi derman.
mutlaka dene derim. çok hisli birisi.Duygu aurayı deneyeyim diyorum. Ne dersiniz?