- Konu Sahibi geceninkralicesi
Ben karar verene kadar hemen gitti .. yarın yakalayınca artık.mutlaka dene derim. çok hisli birisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben karar verene kadar hemen gitti .. yarın yakalayınca artık.mutlaka dene derim. çok hisli birisi.
nesibeyi de dene derim mutlaka. denedin mi hiç?Ben karar verene kadar hemen gitti .. yarın yakalayınca artık.
Onu duydum ve araştırdım. Birkaç tane yorum okudum hiç çıkmadığını söyleyen. Biraz da olumsuz bir tarzı var sanırım. Pembe tablo istemiyorum ama içimi de sıksınlar istemem biraz da pahalı olunca vazgeçmiştim.nesibeyi de dene derim mutlaka. denedin mi hiç?
ben dün baktırdım. normalde birkaç gün sonra yolluyor ve nispeten uzun ooluyor. bu sefer 8 dklık falın yarısı mesajımı okumakla ve öğütler vererek geçmiş baştan savma olmuş, üzüldüm valla. ucuz da değil çünkü.Onu duydum ve araştırdım. Birkaç tane yorum okudum hiç çıkmadığını söyleyen. Biraz da olumsuz bir tarzı var sanırım. Pembe tablo istemiyorum ama içimi de sıksınlar istemem biraz da pahalı olunca vazgeçmiştim.
Üzüldüm... bu fal işi öyle gerçekten. İnşallah en iyisi olur senin için.ben dün baktırdım. normalde birkaç gün sonra yolluyor ve nispeten uzun ooluyor. bu sefer 8 dklık falın yarısı mesajımı okumakla ve öğütler vererek geçmiş baştan savma olmuş, üzüldüm valla. ucuz da değil çünkü.
neyse ben zaten o falla beraber fala ara ediyorum. bir daha kuruş harcamam, çok övülen biri veya öğrenmek için sabırsız olduğum bir şey olmadığı sürece. en iyisi zamana bırakıp bekleyip görmek. bu fal batağına düşünce çıkılmıyor bir daha....
5 dakika bakıyor. Güzel doğru analizleri var. Gelecek konusunda tutarsız. Bi falında olumlu bi falında olumsuzdu.anette ye baktıranlar yorum yapabilir mi atılabilir mi?
Kahve falı bakamıyor bu arada. Diğerleri denenebilir.anette ye baktıranlar yorum yapabilir mi atılabilir mi?
belirli bir süre tutuyorlar sanırım sonrasında siliyorlar ama özellikle istediğin aklında olan bir fal varsa mail at istersen arşivlerinde duruyorsa geri gönderebilirler.Merhaba, fal sepetinde geçmiş senelerdeki fallarınızı görebiliyor musunuz? Diğer sitelerde dinleyemesem bile çok eski falların kayıtlarını görebiliyorum ama burda hepsi silinmiş sanırım. Sizde de böyle mi acaba?
Teşekkür ederimbelirli bir süre tutuyorlar sanırım sonrasında siliyorlar ama özellikle istediğin aklında olan bir fal varsa mail at istersen arşivlerinde duruyorsa geri gönderebilirler.
Sen sevgi derman ı ya da nas kendinehas ı denemiş miydin?Kızlar, yeni gelen ahmet cansoy’u deneyen var mı? 10 kişi baktırmış daha
Sevgi derman’a baktırdım, beğenmedim canımSen sevgi derman ı ya da nas kendinehas ı denemiş miydin?
Dedikleri hiç mi çıkmadı? Ben de çok severim sanırım gerçekten enerji meselesi.Sevgi derman’a baktırdım, beğenmedim canım
Ahhahhahahah evet ara verdim artık baktırmıyorum. Haziran sonu gibi çıkan fallarımı da aktaracağım size kızçelerDedikleri hiç mi çıkmadı? Ben de çok severim sanırım gerçekten enerji meselesi.
Nas kendinehas da ismi bi garip asla denemezdim ama bedava falımı o bakmıştı. Deli bir kadın enerjisi çok iyi geliyor. Gerçi keşfedilsin ücreti artsın istemem .
Sen bir süre artık fal baktırmayacaktın bence boşver bi süre uzak duralım
Ben geçen hafta baktırmıştım. Analizleri çok çok iyiydi ve dediği bir şey olduAlex pek online olmuyor sanırım. Bende kısmen bilmişti. Söyledikleri çıkan kişiler var mı acaba? Ona göre birdaha baktıracağım.
Takip edeyim o zaman ben yine :)Ben geçen hafta baktırmıştım. Analizleri çok çok iyiydi ve dediği bir şey oldu
sormayı unuttum kahve falı mı baktırmıştınBen geçen hafta baktırmıştım. Analizleri çok çok iyiydi ve dediği bir şey oldu