- 20 Şubat 2019
- 381
- 410
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #1.941
Peki ne falı atmıştın, tarot mu katina mı ?Talia’dan her ay yorum alıyorum, memnunum ve bana genel olarak biliyor. İ 5 gun kadar once yorum aldım,10 gun icinde bir gelisme olacak, bir de 3’lu bir zaman dilimi onemli olacak gelişme olacak demişti, bugun 10 gun icinde yani, karşı taraf aradı. Ve ayın 23’u bugun, 3 rakamı dikkatini çekmişti. Bu vadede sen yuzleşme yasayacaksın icindekileri dokeceksin demişti bir de Agustos’un ilk haftasına kadar. Bugun dokemedim ama oyle bir planım var hatta bu kişiye uzun bir yazı yazdım onu gonderip icimdekileri dokecegim. Aradı ama telefonda konusamadık, o da bir daha iletişim kurmadı tekrar veya mesaj atmadı ama bir gelişme ve adım oldu en azından Talia’nın soylediği zaman dilimi içindr.
Ne fali attiin katina miydi yani kart fallarinda da 5 gun felan anlasilir mi bilemedim nasil anliyor
Tarot ama kendi Tarot destenizden de seçer misiniz demiştim. O zaten kartlara baglı kalarak bakmıyor, ruhanilerle baktıgı soylenilmişti burada, oyle biliyorum.Peki ne falı atmıştın, tarot mu katina mı ?
Bir de tarotta şansımı denemeyi düşündüm şimdiTarot ama kendi Tarot destenizden de seçer misiniz demiştim. O zaten kartlara baglı kalarak bakmıyor, ruhanilerle baktıgı soylenilmişti burada, oyle biliyorum.
Ben genel seçiyorum en son ilişki açılımı seçmiştim. Bence onemli olmayan detaylar bunlarBir de tarotta şansımı denemeyi düşündüm şimdiİlişki açılımı mıydı, genel açılım olanı mı seçmiştin peki
Bekleye bekleye odun oldum bu fal isleri bi bende tutmuyor sanirim 2-3 ay hic seferinde degismiyor yaza geldik atiyorun hala 2 vade yok 2-3 ay vs vsVadeleri aynı söylemesine çok takılmayın, genellikle her falcı 2-3 ay olarak vade verir. Şimdi Eylül derler, Eylül’de baktırınca Kasım-Aralık derler.
Ozellikle yakın gelecegi biliyorlarmış. Uzak gelecekte sasırıyorlarmıs veya bilerek de sasırtıyormus bazıları. Onlar da insanlar gibi, karakterleri farklı, bazısı yalan soylemeyi sever diye duymuştum bazısı da gordugu neyse onu soylermis. Degisik rivayetler var, gelecekle ilgili “kulak misafiri” olup kişinin kaderinde olacakları soylemeleri gini. Yasak oldugu halde gelip soyluyorlarmış diye bir sey duymuştum. Ama detayını bilmiyorum, o kişinin gelecegini kimler nerede konusuyor da onu dinliyorlar o kısmı tam hatırlamıyorum. Ama cok hızlı oldukları icin yakın gelecekte de zamanda boyut atlayabildiklerini boylece gelecekte olacaklardan bilgi getirebildiklerini duymuştum. Ben açıkçası onlar hakkında tam emin degilim, varlıklarına bazen inanıyorum bazen inanmıyorum ama farklı boyutta bize gorunmeyen varlıkların olması mantıklı geliyor. Biz hep duyup gorebildigimiz varlıgını boyle ispatlayacagimiz seylere inanıyoruz kendi mantıgımıza gore, ama insan gozu zaten cogu seyi goremiyor, aynı şekilde kulaklarımız da her desibel sesi algılayamıyor, yani hem beynimiz hem de uzuvlarımızın hissettikleri sınırlıyken ben doğa üstü dediğimiz varlıkları kesin olarak yalanlayabiliriz diyemiyorum.Konu acilmisken soylemek istedim ruhani varliklar gelecegi bilmiyorlar ki suan ve gecmisi biliyorlar.. bu falcilar ruhani varliklarla gelecegi nasil bilebiliyor acaba
Hmmm tesekkurler mantikli gibiOzellikle yakın gelecegi biliyorlarmış. Uzak gelecekte sasırıyorlarmıs veya bilerek de sasırtıyormus bazıları. Onlar da insanlar gibi, karakterleri farklı, bazısı yalan soylemeyi sever diye duymuştum bazısı da gordugu neyse onu soylermis. Degisik rivayetler var, gelecekle ilgili “kulak misafiri” olup kişinin kaderinde olacakları soylemeleri yasak oldugu halde gelip soyluyorlarmış diye bir sey duymuştum. Ama detayını bilmiyorum, o kişinin gelecegini kimler nerede konusuyor da onu dinliyorlar o kısmı tam hatırlamıyorum. Ama cok hızlı oldukları icin yakın gelecekte de zamanda boyut atlayabildiklerini boylece gelecekte olacaklardan bilgi getirebildiklerini duymuştum. Ben açıkçası onlar hakkında tam emin degilim varlıklarına bazen inanıyorum bazen inanmıyorum ama farklı boyutta bize gorunmeyen varlıkların olması mantıklı geliyor. Biz hep duyup ve gorebildigimiz varlıgını boyle ispatlayacagimiz seylere inanıyoruz kendi mantıgımıza gore, ama insan gozu zaten cogu seyi goremiyor, aynı şekilde kulaklarımız da her desibel sesi algılayamıyor, yani hem beynimiz hem de uzuvlarımızın hissettikleri sınırlıyken ben doğa üstü dediğimiz varlıkları kesin olarak yalanlayabiliriz diyemiyorum.
Evet. Ben normalde boyle fal baktıgını soyleyen falcıdan çekinirim ama Talia bana negatif bir enerji vermiyor. Gerçi oyle baktıgını bana soylemedi, ben forumda okumuştum kim yazdı bilmiyorum ama sanırım ona o sekilde fal baktıgını soylemiş TaliaHmmm tesekkurler mantikli gibi
Ay evet bende cekiniyorum o yuzden ama sitedeki cogu falciya gore daha iyi sanirimEvet. Ben normalde boyle fal baktıgını soyleyen falcıdan çekinirim ama Talia bana negatif bir enerji vermiyor. Gerçi oyle baktıgını bana soylemedi, ben forumda okumuştum kim yazdı bilmiyorum ama sanırım ona o sekilde fal baktıgını soylemiş Talia
Aslinda tam patlamadi canim,bir kac kisiye 2 hafta veya 2 ay demis.Rüzgar Tuna’yı patlatmışsınız kizlar, herkese aynı fal attığı içinasiri sevindim su an nedense. Tesekkur ediyorum hepinize, insallah bu fal baktirdiklariniz doner en yakin zamanda
özgürden bişey bekleme tatlım :)Bazılarının fal sonucunu, bazılarının ise sorduğum soruların sonuçlarını bekliyorum
Ben de sorularımın cvplarımı bekliyorumBazılarının fal sonucunu, bazılarının ise sorduğum soruların sonuçlarını bekliyorum
Ne uzerine atmistin peki özel degilse genel olarak soyler misin yani eski sevgili gibi mi yoksa yeni biri var mi is kariyer gibi vs mi??Aylar sonra ilk defa falsepetinde kahve falı attım . Taliayı yakalayamayınca rüzgar tunaya attım.iyiki de atmışım sesi o kadar tatlı ki. Olumlu olumsuz konuştu . Vadeler verdi ancak hiç takılmadım çünkü gelecekle ilgili beklentim olmuyor. Nokta atışları vardı gerçekten ve bir iki yakın zamanda olan şeyleri bildi . Anı güzel yorumluyor ancak gecmisi teyit etme durumum olmadığı için doğrulugunu sorgulayamıyorum.
Bir daha atarsam tarot atmayı düşünürüm ancak uzun bir süre baktırmamayı düşünüyorum aynı kişilere .
O bana iki vade demişti. 2 hafta kadar yakın hissetmiyorum ama 2 aya yayılabilir demişti.
Ohaaaa aynisini dedi banada ay yoksa herkese ayni seyleri mi soyluyor
Yani herkese oyle diyor mu bilemem ama bana da 2 vade demis.2 ay olacagini sanmam 2 hafta olabilir demis.
Bir de acaba herkese olumlu mu konusuyor acaba?
Offf baska baktiran yok muu hergun 10 kisi baktiriyor olmasi laziim. Cok enerjik seyehat etmeyi seven eskiden bir kadindan darbe yermis kadinlara buyuzden kadinlara pek guvenmeyen yeni biri gormus felan umarim bu tasvirleri herkese yapmiyodur...
Detay yazmak istemiyorum ama sorularım oldu geçmişe dönük.Ne uzerine atmistin peki özel degilse genel olarak soyler misin yani eski sevgili gibi mi yoksa yeni biri var mi is kariyer gibi vs mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?