Ozellikle yakın gelecegi biliyorlarmış. Uzak gelecekte sasırıyorlarmıs veya bilerek de sasırtıyormus bazıları. Onlar da insanlar gibi, karakterleri farklı, bazısı yalan soylemeyi sever diye duymuştum bazısı da gordugu neyse onu soylermis. Degisik rivayetler var, gelecekle ilgili “kulak misafiri” olup kişinin kaderinde olacakları soylemeleri yasak oldugu halde gelip soyluyorlarmış diye bir sey duymuştum. Ama detayını bilmiyorum, o kişinin gelecegini kimler nerede konusuyor da onu dinliyorlar o kısmı tam hatırlamıyorum. Ama cok hızlı oldukları icin yakın gelecekte de zamanda boyut atlayabildiklerini boylece gelecekte olacaklardan bilgi getirebildiklerini duymuştum. Ben açıkçası onlar hakkında tam emin degilim varlıklarına bazen inanıyorum bazen inanmıyorum ama farklı boyutta bize gorunmeyen varlıkların olması mantıklı geliyor. Biz hep duyup ve gorebildigimiz varlıgını boyle ispatlayacagimiz seylere inanıyoruz kendi mantıgımıza gore, ama insan gozu zaten cogu seyi goremiyor, aynı şekilde kulaklarımız da her desibel sesi algılayamıyor, yani hem beynimiz hem de uzuvlarımızın hissettikleri sınırlıyken ben doğa üstü dediğimiz varlıkları kesin olarak yalanlayabiliriz diyemiyorum.