• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Bana da benzer şeyler söyledi. Enerjisini samimi bulmuştum açıkçası, olumsuz düşünmek istemiyorum ama herkese aynı şeyleri söylemesi düşündürücü. Falı çıkmadığı sürece tekrar danışmam kendisine.
Tamam bunun icin sormustum.. bende atmam artik herkese benzer seyler soyluyor demekki:(

Bana da benzer şeyler söyledi. Enerjisini samimi bulmuştum açıkçası, olumsuz düşünmek istemiyorum ama herkese aynı şeyleri söylemesi düşündürücü. Falı çıkmadığı sürece tekrar danışmam kendisine.
Bana da vade verdi ama ben vadelere zaten takılmıyorum . Misal ayışığı çok ileri bir vade vermişti ama bahsettiği tarif ettiği kişiye benzer biriyle falın üzerinden çok geçmeden tanıştık asdhxgjk 😂😂 sadece sonuç onun dediği gibi olumlu devam etmedi

Melisa donukuk 9 kişi almış yaaa yakalayamdim şimdi atsam sabaha gelir yorum yorum alan varmı ne diyorsunuz yorumu hakkında
Fena değil. Anda iyi sayılır. Dedikleri bende çok geç çıktı. İnsanı rahatlatıyor yorumu o doğru. Ben biraz pembeci bulmuştum ama olumsuz konuştuğu kişiler de varmış. Ama enerjisi güzel diyebilirim

Bence de şimdi atma, bir sonrakini bekle derim, diğer fallar enerjisini yorar.

Fena değil. Anda iyi sayılır. Dedikleri bende çok geç çıktı. İnsanı rahatlatıyor yorumu o doğru. Ben biraz pembeci bulmuştum ama olumsuz konuştuğu kişiler de varmış. Ama enerjisi güzel diyebilirim

Bence de şimdi atma, bir sonrakini bekle derim, diğer fallar enerjisini yorar.
Işte bende o yüzden durdum yani 9 kişi baya yorar

Back