- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.901
PDR varda psikoloji yok tam bilgi vereyim salla ya kaprisli adam oO ha hiç dikkat etmemiştim ona. Haklısın
Bir de benim takipçilerim bu yorumdan etkilenmez merak etme demiş bana
O zaman bu ne hırs arkadaş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PDR varda psikoloji yok tam bilgi vereyim salla ya kaprisli adam oO ha hiç dikkat etmemiştim ona. Haklısın
Bir de benim takipçilerim bu yorumdan etkilenmez merak etme demiş bana
O zaman bu ne hırs arkadaş?
Onlar da fal üstünden mesaj gönderebiliyormuş :) ben de başıma gelince öğrendimmesajı nerden atmış çok şaşırdım
Ya ben milletin kaprisini çekmeye mi para ödüyorum? Deli midir nedirPDR varda psikoloji yok tam bilgi vereyim salla ya kaprisli adam o
Bende o hırsla sosyal medyadan falan bulup attı zannettimOnlar da fal üstünden mesaj gönderebiliyormuş :) ben de başıma gelince öğrendim
Inanmiyorum resmen terbiyesiz. Nasil mesaj atmis ama uygulamada boyle mesaj atma yeri mi var falcinin? Ben de ilk fali fena degildi ikinciye belki denerim demistim, bu hareketinden sonra denemem.Utku inanç denen adam eğer burayı okuyorsa selam olsun ona. Falını beğenmedim, beğenmediğim için olumsuz yorum yaptım. Bana mesaj atarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz, eski sevgiliniz sizden ayrılarak doğru karar vermiş dedi şok oldum. Siteye şikayet ettim kredim iade oldu.
Evet atabiliyorlar. ‘Yorumcunuzun bir sorusu var’ diye bir bildirim maili geliyor.Inanmiyorum resmen terbiyesiz. Nasil mesaj atmis ama uygulamada boyle mesaj atma yeri mi var falcinin? Ben de ilk fali fena degildi ikinciye belki denerim demistim, bu hareketinden sonra denemem.
Utku inanç denen adam eğer burayı okuyorsa selam olsun ona. Falını beğenmedim, beğenmediğim için olumsuz yorum yaptım. Bana mesaj atarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz, eski sevgiliniz sizden ayrılarak doğru karar vermiş dedi şok oldum. Siteye şikayet ettim kredim iade oldu.
Çok terbiyesizceydi. Şu an pek önemsemedim ama ayrılığın ilk zamanları olsaydı eminim hüngür hüngür ağlardım.Inanmiyorum resmen terbiyesiz. Nasil mesaj atmis ama uygulamada boyle mesaj atma yeri mi var falcinin? Ben de ilk fali fena degildi ikinciye belki denerim demistim, bu hareketinden sonra denemem.
Teşekkür ederim. Yok yaa ne pdrsi ne psikolojisi. O kadar avamca bir hareketti ki.Geçmiş olsun :/ PDR'ci olarak "danışanın" ruh halinden çok iyi anlıyormuş gerçekten. Fal sitesinde bunu yapıyorsa, kendi mesleki ortamında yüzüne karşı onca olumsuz laf eden (etmesi gerektiği için) kişilere nasıl muamele yapıyordur artık, kim bilir... Uzun süreli davranış/tavır sınavı uygulamadan bu tarz insanları o bölümlerden mezun etmeseler keşke.
Teşekkür ederim. Yok yaa ne pdrsi ne psikolojisi. O kadar avamca bir hareketti ki.
Ben ne istediğimi bilmiyormuşum.
Genel yorum istiyorum dedim, o da ex ile ilgili genel yorum yapmış. Halbuki ben telvelerde genel olarak ne görüyorsunuz onu söyleyin demek istemiştim. Üstüne bir de exi sormuştum. Yanlış anladığını fark etmemiş. Bana yükleniyor.
Ama o ex çok haklıymış demesine acayip sinir oldum.
Tabi ki, ufak sinek mide bulandirir derler ya, alt tarafi basit bir falcinin hisimla soyledigi cumleler ama yine de can sikiyor terbiyesiz bir tavir oldugu icin. Ayrildiin zamanda olsa da ayrica uzerdi gercekten, zaten hassas ve alingan bir donemde oluyor insan o donemde.Çok terbiyesizceydi. Şu an pek önemsemedim ama ayrılığın ilk zamanları olsaydı eminim hüngür hüngür ağlardım.
Nostradamus olsa bir daha baktırmam, kimseye tavsiye etmem, denk geldikçe de bu tavrı anlatırım herkese.Tabi ki, ufak sinek mide bulandirir derler ya, alt tarafi basit bir falcinin hisimla soyledigi cumleler ama yine de can sikiyor terbiyesiz bir tavir oldugu icin. Ayrildiin zamanda olsa da ayrica uzerdi gercekten, zaten hassas ve alingan bir donemde oluyor insan o donemde.
Bazı yorumcular, kahve fallarını kendi tarot kararlarıyla vs destekliyorlar. Bence bu sebep olmuş olabilir. Yani sırf telve yorumlamamıştır belki. Eğer öyle yapmışsa, zaten bir haftada enerjiler çok değişmemiştir muhtemelenKizlar 6 gun once felan rüzgar tunaya tarot atmistim burayada yazmistim begendim cart crt vadeleri beklicem diye bugün yine dayanamadim yorumlarida asiri iyi olunce kahve atayim dedim zaten 15 lira, süprizden herhalukarda iyidir dedim shsjsh ve kahve yorumuda tarotunkinin neredeyse %100 aynisi cevap kismi bile oyle genelde ayni sorulari soruyorum bu nasil olabilir kafamda deli sorular
Eski falını görebiliyorsa aynısını atmıştır kendiyle çelişmemek adınaKizlar 6 gun once felan rüzgar tunaya tarot atmistim burayada yazmistim begendim cart crt vadeleri beklicem diye bugün yine dayanamadim yorumlarida asiri iyi olunce kahve atayim dedim zaten 15 lira, süprizden herhalukarda iyidir dedim shsjsh ve kahve yorumuda tarotunkinin neredeyse %100 aynisi cevap kismi bile oyle genelde ayni sorulari soruyorum bu nasil olabilir kafamda deli sorular
Aslinda soyle bir durum var ablamin 15 kredisi vardi ordan atmistim soru kismina da kendi bilgilerimi yazmistim, anda evet iyi gibi benimki biri icin atmadigim icin analiz ettirebilecegim bisey yok acikcasi gelecek ile ilgili yeni birini soyledi betimlemeleri cümleleri o kisinin özellikleri fizigi karakteri %100 ayniydi, ayni sekilde is ile gördükleride daha önce tarotta soylediginin birebir aynisiEski falını görebiliyorsa aynısını atmıştır kendiyle çelişmemek adına
Anda iyi miydi peki?
Ayni fali iki kez dinlemis gibi bisey oldu acikcasi shjsjsj eger oyleyse bilseydim haftaya atardim jsjj ama kart cekiyorun felan demedi mesela zulal veya baskalari telvelerinizi kendi kartlarimla desteklicem vs diyor ruzgar direkt telvelerinde gorduklerim diye girdi konuyaBazı yorumcular, kahve fallarını kendi tarot kararlarıyla vs destekliyorlar. Bence bu sebep olmuş olabilir. Yani sırf telve yorumlamamıştır belki. Eğer öyle yapmışsa, zaten bir haftada enerjiler çok değişmemiştir muhtemelen
Sizde vade verdi mi ruzgar herhangi bisey icin?? Bana genelde 2-3 ay veya 2 vade dedi de daha spesifik zaman vermiyor sanirim yada beninkiler oyle bilemedimO kadarını bilemem tabi çekip çekmediğini. Ama bazı yorumcuların gerçekten tarotla desteklediğini biliyorum. Çünkü telvelerden çok şey anlaşılmıyor. Eğer tarot da açmışsa şaşırmam aynı şeyleri söylediğine, çünkü tarotun enerjisi ve kartlar kolay kolay değişmiyor açılımda. Çünkü tarot enerjisel anlamda çok kuvvetli.
O bana iki vade demişti. 2 hafta kadar yakın hissetmiyorum ama 2 aya yayılabilir demişti.Sizde vade verdi mi ruzgar herhangi bisey icin?? Bana genelde 2-3 ay veya 2 vade dedi de daha spesifik zaman vermiyor sanirim yada beninkiler oyle bilemedim