- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #18.341
CiddimisinÇiçek çelen bende o kadar pembeciydi ki eski sevgilim için kapında köle olacak demişti resmen ama başkasıyla flörtleşti karşımda
Buldum canım şimdiSahdiva han yaziliyor galiba
Tamam canimBuldum canım şimdi
Ben beğendimDeniz cakira baktiran oldu mu? Yeni fal sepetinde
Sence durumu bildimi? Benim icin önemli olan suan ne düsündügünü bilmekBen beğendim
Bana durumu bildi gibi geldi ama vadesine daha varYa
Sence durumu bildimi? Benim icin önemli olan suan ne düsündügünü bilmek
Bende yanlış yorumladı yani yeni tanışmışız gibiDeniz cakira baktiran oldu mu? Yeni fal sepetinde
Tavsiye edebileceğiniz biri var baska fal sepetinde?Bende yanlış yorumladı yani yeni tanışmışız gibi
Anlıkta pek bilmedi aslında bana o kadar salladı ki kapımda köle olacak resmen dedi evlenirsiniz filan demiştiCiddimisindedigi hic bisey tutmadimi?
Anlik ve ayrilik sebebini falan bilmisti. Aman bilmiyorum güven olmuyor bunlarada
vicdanlari nasil rahat ediyor cok merak ediyorum. Bakamiyosan bakma fala yaniAnlıkta pek bilmedi aslında bana o kadar salladı ki kapımda köle olacak resmen dedi evlenirsiniz filan demişti
Fulya ya gönderme çok pempeciBugün tüm fallarda 1000 kredi kampanyası varmış, kime göndereyim sizce?
Bana o kadar saçma bir yorum yapti ki şok oldumFulya ya gönderme çok pempeci
Ya bana çok tutarsız değildi ama nokta atışı da yoktu başkalarından da duydum pempeci olduğunuBana o kadar saçma bir yorum yapti ki şok oldum
Deva GüneşMerhaba anlık enerijileri iyi bilen dediğiniz biri var mı pembeci olmayan
Efsun nasıldı baktırmıştın saniDeva Güneş
Geçmiş ve an’da süper ama pembeciEfsun nasıldı baktırmıştın sani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?