- 8 Şubat 2008
- 332
- 69
- 643
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #18.361
bana hiç pembe bakmadı olumsuz vardıGeçmiş ve an’da süper ama pembeci
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana hiç pembe bakmadı olumsuz vardıGeçmiş ve an’da süper ama pembeci
Ben ondan dolayı Astro’dan uzak duruyorum. 2022 de güya €10 hediye danışmanlık vardı, kredi kartımdan €45 kesmişlerdi 9 dakika için.Astrocenter’da Umay burda çok övüldüğü için 1 mart’ta fal baktırdım kızlar. Son bir haftadır saçmasapan bir faturayla uğraşıyorum. Çok ödeme yapmamak için hesaplama yaparak 10 euro hesabıma yüklemiştim. Süreye de dikkat ettim 5 dakika baktırdığımı düşünüyorum ama ama 16 euro borçlu çıkardılar. Süre daha fazlaymış ama süreyi de kontrol edebileceğim bir yer yok. Sadece bakiyeden ödeme seçeneğini tıklamamışım, o nedenle bakiyedeki tutar bitince kalan süre için fatura kesmişler. Sistemleri çok karmaşık, bakiyeden öde ya da faturadan öde diye seçenek çıkmadı karşıma eminim.
müşteri hizmetleri fransa merkezli sakın telefonla aramayın.
Cmt dosyanıza ilişkin 48 saat sonra hukuki işlem başlatılacaktır diye saçma sapan bir mesaj geldi. En son kurtulmak için ödemeyi yapayım dedim ödeme yapılamıyor. Fransa numarasını arayıp bir de ekstra fatura ödememek için mail attım ödeme linki iletildi bugün ödemeyi yaptım. Hesabımı sildim. O kadar uğraştım ki 5 dakikalık fal için.
Üstelik falda çıkmadı. Umay’ın gelişme olmaz dediği bir konuda 8 mart’ta gelişme yaşadım.
Başıma geleni paylaşmak istedim. Fal baktırırken çok çok dikkatli olun.
İnanılmaz. Şikayetvar da da bir sürü şikayet var.Ben ondan dolayı Astro’dan uzak duruyorum. 2022 de güya €10 hediye danışmanlık vardı, kredi kartımdan €45 kesmişlerdi 9 dakika için.
Arkadaşlar astro icin paket alın ben öyle yapıyorum 10 dksi 17 euro sure bitince kapanıyor ayrıca Umay bana hiiiiiiicccc çıkmadı
Merhaba F falsever00 Mayra nın dediği tarihte gelişme yaşadınız mı?Kızlar az önce mayraya fal attım ve spesifik bazı şeyleri de bildi ben çok beğendim ve uyumlandigimi düşünüyorum, yakın bir zamana vade verdi duruma göre yorumu güncellerim.
Havuza su falı attim oradan da melek kara baktı gerçekten o kadar güzeldi ki o da nokta atışları oldu onu da beğendim. Ama onun vadesi mart ve nisan aylari için.
Pembeci o an her şeyi çok iyi biliyor gibi geliyor ama çıkmıyorFal sepetinde son baktırdıklarından çıkan eden var mı? Duygu Deniz çok mu iyi? Bu fiyata nasıl hep full oluyor?
En iyi çıkan deva ve sümeyra oldu banaFal sepetinde son baktırdıklarından çıkan eden var mı? Duygu Deniz çok mu iyi? Bu fiyata nasıl hep full oluyor?
Sümeyra bazı bildiği noktalar olsa da çok ihtimal vermediğim durumlar söyledi daha vadesi gelmedi ama tam görememiş bende. Deva yı çözemedim ya iyi mi kötü mü acayip karışık yorum yapıyorEn iyi çıkan deva ve sümeyra oldu bana
Sümeyra nın ilk falları iyi oluyor genelde. Deva bende vadesiyle çıkıyor hep.Sümeyra bazı bildiği noktalar olsa da çok ihtimal vermediğim durumlar söyledi daha vadesi gelmedi ama tam görememiş bende. Deva yı çözemedim ya iyi mi kötü mü acayip karışık yorum yapıyor
Sümeyra yanmaz dan mutlaka yorum al her dediği çıkıyorTavsiye edebileceğiniz biri var baska fal sepetinde?indirim varken baktirim dedim..
Sümeyra yanmaz her dediği çıkıyor ben 2 ay dır yorum alıyorum kesinlikle baktır asla pembe tablo çizmiyor verdiği zamanda yaşıyorumHangi yorumcular mesela? Ben uygulamayi sildim de
Evet pembe tablo çizmiyor beni gelinlikle görüyor her seferindeSümeyra yanmaz her dediği çıkıyor ben 2 ay dır yorum alıyorum kesinlikle baktır asla pembe tablo çizmiyor verdiği zamanda yaşıyorum
sumeyracim hosgeldinSümeyra yanmaz her dediği çıkıyor ben 2 ay dır yorum alıyorum kesinlikle baktır asla pembe tablo çizmiyor verdiği zamanda yaşıyorum
sumeyracim hosgeldin