Fal Sepeti Deneyimleri

Astrocenter’da Umay burda çok övüldüğü için 1 mart’ta fal baktırdım kızlar. Son bir haftadır saçmasapan bir faturayla uğraşıyorum. Çok ödeme yapmamak için hesaplama yaparak 10 euro hesabıma yüklemiştim. Süreye de dikkat ettim 5 dakika baktırdığımı düşünüyorum ama ama 16 euro borçlu çıkardılar. Süre daha fazlaymış ama süreyi de kontrol edebileceğim bir yer yok. Sadece bakiyeden ödeme seçeneğini tıklamamışım, o nedenle bakiyedeki tutar bitince kalan süre için fatura kesmişler. Sistemleri çok karmaşık, bakiyeden öde ya da faturadan öde diye seçenek çıkmadı karşıma eminim.
müşteri hizmetleri fransa merkezli sakın telefonla aramayın.
Cmt dosyanıza ilişkin 48 saat sonra hukuki işlem başlatılacaktır diye saçma sapan bir mesaj geldi. En son kurtulmak için ödemeyi yapayım dedim ödeme yapılamıyor. Fransa numarasını arayıp bir de ekstra fatura ödememek için mail attım ödeme linki iletildi bugün ödemeyi yaptım. Hesabımı sildim. O kadar uğraştım ki 5 dakikalık fal için.
Üstelik falda çıkmadı. Umay’ın gelişme olmaz dediği bir konuda 8 mart’ta gelişme yaşadım.
Başıma geleni paylaşmak istedim. Fal baktırırken çok çok dikkatli olun.

Astrocenter’da Umay burda çok övüldüğü için 1 mart’ta fal baktırdım kızlar. Son bir haftadır saçmasapan bir faturayla uğraşıyorum. Çok ödeme yapmamak için hesaplama yaparak 10 euro hesabıma yüklemiştim. Süreye de dikkat ettim 5 dakika baktırdığımı düşünüyorum ama ama 16 euro borçlu çıkardılar. Süre daha fazlaymış ama süreyi de kontrol edebileceğim bir yer yok. Sadece bakiyeden ödeme seçeneğini tıklamamışım, o nedenle bakiyedeki tutar bitince kalan süre için fatura kesmişler. Sistemleri çok karmaşık, bakiyeden öde ya da faturadan öde diye seçenek çıkmadı karşıma eminim.
müşteri hizmetleri fransa merkezli sakın telefonla aramayın.
Cmt dosyanıza ilişkin 48 saat sonra hukuki işlem başlatılacaktır diye saçma sapan bir mesaj geldi. En son kurtulmak için ödemeyi yapayım dedim ödeme yapılamıyor. Fransa numarasını arayıp bir de ekstra fatura ödememek için mail attım ödeme linki iletildi bugün ödemeyi yaptım. Hesabımı sildim. O kadar uğraştım ki 5 dakikalık fal için.
Üstelik falda çıkmadı. Umay’ın gelişme olmaz dediği bir konuda 8 mart’ta gelişme yaşadım.
Başıma geleni paylaşmak istedim. Fal baktırırken çok çok dikkatli olun.
Ben ondan dolayı Astro’dan uzak duruyorum. 2022 de güya €10 hediye danışmanlık vardı, kredi kartımdan €45 kesmişlerdi 9 dakika için.

aaa bi tek ben sorunlu zannediyordum.. benimde aynısı oldu baktirdim öyle dakikası dolan değil ama kredi kartımdan çok az limit vardı meğer 3bin küsür olmuş ama toplam 20 dakika falandı tamam fazla bekledim ama en fazla 1200 olur dedim bi kısmı çekildi gerisi kaldı.. banada mail geldi gerçekten soyguncu bi yer astrocenter

Kızlar az önce mayraya fal attım ve spesifik bazı şeyleri de bildi ben çok beğendim ve uyumlandigimi düşünüyorum, yakın bir zamana vade verdi duruma göre yorumu güncellerim.
Havuza su falı attim oradan da melek kara baktı gerçekten o kadar güzeldi ki o da nokta atışları oldu onu da beğendim. Ama onun vadesi mart ve nisan aylari için.
Merhaba F falsever00 Mayra nın dediği tarihte gelişme yaşadınız mı?

Sümeyra bazı bildiği noktalar olsa da çok ihtimal vermediğim durumlar söyledi daha vadesi gelmedi ama tam görememiş bende. Deva yı çözemedim ya iyi mi kötü mü acayip karışık yorum yapıyor
Sümeyra nın ilk falları iyi oluyor genelde. Deva bende vadesiyle çıkıyor hep.

Eklentiler

• IMG_4406.webp
    IMG_4406.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 43
Back
X