Fal Sepeti Deneyimleri

ben zamaninda uygulamalardan cok baktirdim cogu dusuk puan kaygisiyla kotuyu soylemiyor geneli pembeci. uygulamalardakilerden ziyade ya yuzyuze baktirin ya da telefondan. bir suredir baktirmiyorum ama bir daha uygulamalardakileri denemem

falsepetinde istisnasiz herkesin evlilik dedigi arkadasim gecen hafta cok kotu ayrilmis. adamin sorunlari var sen simartmissin kendini geri cek adim bekle zaten gelicek arayi duzelticek falan filan derken adam baskasiyla nisanlanmis bile ama arkadasimla ayrilmamis. falsepetinin kocaman copluk oldugu kanitlandi aylardir soyluyodum bu kanit oldu

Bir şey diyeceğim kızlar, Çisem Deva bir arkadaşıma numarasını falan vermiş, elimde de var şikayet de ettik ekran görüntüsü ile. Fazla fal bakıyor diye atılmadı siteden galiba. Çöplüğe dönüştü artık bu site ya.

cisem burda forumda gezip kendisini ovenlere like atiyor

cisem burda forumda gezip kendisini ovenlere like atiyor
Ay gerçekten şoka giriyorum kadın bana 7 ay önce partnerimle yüzük taktırmıştı yüzük takacaksınız demişti ndnfndnfk adam beni aldattı skfjdjdjdkrlsaş fal sepeti artık kuralları adamına göre değiştiriyor bence. Kadına yaptığım hiçbir hakaret içermeyen sadece uyumlanamadığımı söylediğim ve şunlar bunlar tutmadı dediğim yorumu paylaşmadılar ayda bin fal falan bakıyor para kazandırıyor diye koruyorlar napalım elimizdeki canlı falın ekran görüntüsünü insanlara atıp fal sepetinin hakkaniyetsizliğini mi konuşalım

Neden sadece çisemi kötülemek için hesap açtın? baktığı fal sayısını mı hesap ediyorsun

Ama benim oradan gerçekten uyumlandigim birkaç kişi var, güzel de bakıyorlar ama tabi genele bakarsak sıkıntı

Kimse yanlis anlamasin ama zaten kimse fallar 100 de yüz cikacak diye birsey beklemiyordur. Evet yaptiklari sadece bir nevi tahmin ve öngörüdür bence bunu bilmek önemli. Bazen nokta atisi ile bildikleri de oluyor hic bilmedikleri de yani eger garanti olarak bakarsak kendimizi kandiririz.

Evet haklisin ama bilen de oluyor. ama öyle birini bulmak da cok zor. Öyle bir falcida bence fal sepetinde zor bulunur.. cok fal baktirdim son dönemlerde orda okadar para harcadimki simdi cok kiziyorum kendime. Ama zor durumda olunca iyi geliyor insana. ben instagramdan baktirmistim bir iki kisiye ama memnuniyet yorumlari gercekmi yoksa fake mi iste ondan emin olamiyorum. durumu bilen oldu ama gelecekle ilgili söyledikleri olcak mi bilmiyorum

Ama benim oradan gerçekten uyumlandigim birkaç kişi var, güzel de bakıyorlar ama tabi genele bakarsak sıkıntı

gidisati az cok bilen var iletisim durumlarini bilen var ama sonuc yok. bende de aynisi oldu burda konustuklarim biliyo sorunlari asma ve devamlilik dedikleri adamla ayrildim 2 -3aydir konusmuyoruz. bitti.
bugun fallari karsilastirdik o arkadasima da ablama da bana da az cok ayni laflar. bizim aklimizdakileri soyluyolar onu da yapamayan herkese uyan genel laflar siraliyor. bizde bildiler diye devam ediyoruz. hep diyorum az sayida kisi haric biri bile falci degil sorsak hepsi durugoru sahibi filan. hikaye.

bana mi dediniz bilmiyorum ama kendimce cevapliyim. %100 bekleyen yok ama aldatilmayi gorsunler 3.kisi oldugunu gorsunler bunlar en gormeleri gereken konular bunu da gormuyolarsa yazik zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…