- 12 Eylül 2024
- 378
- 1.207
- 28
- 25
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #18.301
ben zamaninda uygulamalardan cok baktirdim cogu dusuk puan kaygisiyla kotuyu soylemiyor geneli pembeci. uygulamalardakilerden ziyade ya yuzyuze baktirin ya da telefondan. bir suredir baktirmiyorum ama bir daha uygulamalardakileri denememhep soyluyorum kart alan falciyim diyo ama fal bu degil.mesela namaste o kadar ovuluyor ama olumsuza acigim demezsen soylemiyo. ilk fal olumlu olumlu konustu ama durum olumsuz. ikinci deneyiste olumsuza acigim dedik falda diyo ki 'olumsuza aciksan bu sefer gorduklerimi soyleyebilirim cunku bunu kaldirabilecek birisin belli ki'e ilk falda soylesene??
Evet cok kötüydü ve cok pahali ayni cümleleri kurdu durduNesibe tekbasere baktıran varmi
Hangi yorumcular mesela? Ben uygulamayi sildim deArkadaşlar herkese selam,
%40indurim var bugün fal sepetinde 5 yorumcuda. Herhangi birine baktıran ve memnun kalan var mı?
Bir şey diyeceğim kızlar, Çisem Deva bir arkadaşıma numarasını falan vermiş, elimde de var şikayet de ettik ekran görüntüsü ile. Fazla fal bakıyor diye atılmadı siteden galiba. Çöplüğe dönüştü artık bu site ya.
Ay gerçekten şoka giriyorum kadın bana 7 ay önce partnerimle yüzük taktırmıştı yüzük takacaksınız demişti ndnfndnfk adam beni aldattı skfjdjdjdkrlsaş fal sepeti artık kuralları adamına göre değiştiriyor bence. Kadına yaptığım hiçbir hakaret içermeyen sadece uyumlanamadığımı söylediğim ve şunlar bunlar tutmadı dediğim yorumu paylaşmadılar ayda bin fal falan bakıyor para kazandırıyor diye koruyorlar napalım elimizdeki canlı falın ekran görüntüsünü insanlara atıp fal sepetinin hakkaniyetsizliğini mi konuşalımcisem burda forumda gezip kendisini ovenlere like atiyor
Neden sadece çisemi kötülemek için hesap açtın?Ay gerçekten şoka giriyorum kadın bana 7 ay önce partnerimle yüzük taktırmıştı yüzük takacaksınız demişti ndnfndnfk adam beni aldattı skfjdjdjdkrlsaş fal sepeti artık kuralları adamına göre değiştiriyor bence. Kadına yaptığım hiçbir hakaret içermeyen sadece uyumlanamadığımı söylediğim ve şunlar bunlar tutmadı dediğim yorumu paylaşmadılar ayda bin fal falan bakıyor para kazandırıyor diye koruyorlar napalım elimizdeki canlı falın ekran görüntüsünü insanlara atıp fal sepetinin hakkaniyetsizliğini mi konuşalım
Çisemi kötülemek için açmadım fal sepetinin yaptığı şeyin saçmalığı için açtım tatlım yoksa yorumcudan banane ahshahsajsNeden sadece çisemi kötülemek için hesap açtın?baktığı fal sayısını mı hesap ediyorsun
Ama benim oradan gerçekten uyumlandigim birkaç kişi var, güzel de bakıyorlar ama tabi genele bakarsak sıkıntıfalsepetinde istisnasiz herkesin evlilik dedigi arkadasim gecen hafta cok kotu ayrilmis. adamin sorunlari var sen simartmissin kendini geri cek adim bekle zaten gelicek arayi duzelticek falan filan derken adam baskasiyla nisanlanmis bile ama arkadasimla ayrilmamis. falsepetinin kocaman copluk oldugu kanitlandi aylardir soyluyodum bu kanit oldu
Evet haklisin ama bilen de oluyor. ama öyle birini bulmak da cok zor. Öyle bir falcida bence fal sepetinde zor bulunur.. cok fal baktirdim son dönemlerde orda okadar para harcadimki simdi cok kiziyorum kendime. Ama zor durumda olunca iyi geliyor insana. ben instagramdan baktirmistim bir iki kisiye ama memnuniyet yorumlari gercekmi yoksa fake mi iste ondan emin olamiyorum. durumu bilen oldu ama gelecekle ilgili söyledikleri olcak mi bilmiyorumKimse yanlis anlamasin ama zaten kimse fallar 100 de yüz cikacak diye birsey beklemiyordur. Evet yaptiklari sadece bir nevi tahmin ve öngörüdür bence bunu bilmek önemli. Bazen nokta atisi ile bildikleri de oluyor hic bilmedikleri de yani eger garanti olarak bakarsak kendimizi kandiririz.
Ama benim oradan gerçekten uyumlandigim birkaç kişi var, güzel de bakıyorlar ama tabi genele bakarsak sıkıntı
Kimse yanlis anlamasin ama zaten kimse fallar 100 de yüz cikacak diye birsey beklemiyordur. Evet yaptiklari sadece bir nevi tahmin ve öngörüdür bence bunu bilmek önemli. Bazen nokta atisi ile bildikleri de oluyor hic bilmedikleri de yani eger garanti olarak bakarsak kendimizi kandiririz.
buna katılıyorum ya ama bence bazıları kötü yorum alma korkusuyla pembe tablo çiziyorbana mi dediniz bilmiyorum ama kendimce cevapliyim. %100 bekleyen yok ama aldatilmayi gorsunler 3.kisi oldugunu gorsunler bunlar en gormeleri gereken konular bunu da gormuyolarsa yazik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?