- 12 Eylül 2024
- 431
- 1.395
- 28
- 26
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #18.381
tamam canimBen danışanıyım Sümeyra değilim gelde özele fazlasını atayım sana aldığım yorumları
Her seferinde diyorsun demek ki sürekli giden birisin dediği çıkmıyorsa neden sürekli gidiyorsun ve her seferinde gelinlik çıkıyor ilginçEvet pembe tablo çizmiyor beni gelinlikle görüyor her seferinde
Haklısın aşkımHer seferinde diyorsun demek ki sürekli giden birisin dediği çıkmıyorsa neden sürekli gidiyorsun ve her seferinde gelinlik çıkıyor ilginç
bende öyle sanıyordum ama maalesef bana çıkmadi çok da üzüldüm bu durumaSümeyra yanmaz her dediği çıkıyor ben 2 ay dır yorum alıyorum kesinlikle baktır asla pembe tablo çizmiyor verdiği zamanda yaşıyorum
Bana çıkmadı, anı da bilememişSümeyra yanmaz dan mutlaka yorum al her dediği çıkıyor
valla buradan bi arkadasda söylemişti suana kadar dediği gibi gidiyormuş..bende takipteyim ama binnazda açmıyor..nereden ulaşılır bende bilmiyorum. bilen varsa yazsınBinnaz’dan eflatun may aylardır online olmuyor. Kendisi nerde bilen var mı? Başka yerde fal bakıyor mu?
Merhabalar, evet dediği bazı şeyler yaşandı ama şu engel işi bir türlü dediği tarihte olmuyor. Özellikle an enerjisi çok iyi diyebilirim. Asiri uyumlandimMerhaba F falsever00 Mayra nın dediği tarihte gelişme yaşadınız mı?
An enerjisinde Peri Melek deneyebilirsiniz, başka baktırıp beğenen var mı ki?Arkadaşlar merhabalar,
Önerebileceğiniz ve evet falı vadesiyle çıkmıştı dediğiniz kim var ? Çok acil olarak baktırmak istiyorum. Özellikle an enerjisinde iyi olan kimi önerirsiniz?
Waaww işte bu dediğin varsa özelden yazarmısınİyi akşamlar arkadaşlar falsepetindeki bütün yorumculara neredeyse baktırdım. Merak ettiğiniz bir yorumcu varsa cevaplarım.
Efsun hatun ve duygu denizi sorabilirimİyi akşamlar arkadaşlar falsepetindeki bütün yorumculara neredeyse baktırdım. Merak ettiğiniz bir yorumcu varsa cevaplarım.
2 sine de baktırmadım. Bilmiyorum ikisinin profilini incelediğimde bende yorum alma isteği uyandırmadılarEfsun hatun ve duygu denizi sorabilirim
Cikan oldumu hicİyi akşamlar arkadaşlar falsepetindeki bütün yorumculara neredeyse baktırdım. Merak ettiğiniz bir yorumcu varsa cevaplarım.
Özellikle an enerjisinde baktırın dediğin kim var? Dediği çıkan oldu mu hiç?İyi akşamlar arkadaşlar falsepetindeki bütün yorumculara neredeyse baktırdım. Merak ettiğiniz bir yorumcu varsa cevaplarım.
ben deniz çakır ile uyumlandım falsepetinde. Dediği bir şeyi yaşadım ama buradan bir iki arkadaşla konuştum onlara çıkmamışÖzellikle an enerjisinde baktırın dediğin kim var? Dediği çıkan oldu mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?