- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #18.321
Kizlar cicek celenin fali cikan varmi aranizda? yorumlara baktim hergün cok olumlu yorumlar geliyor. Bana verdigi vade patladi ama genel durumu bilmisti. Vadeler tutmuyor olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bende gördüm sadece kahve bakıyor bir de iyi mıydı?Kizlar cicek celenin fali cikan varmi aranizda? yorumlara baktim hergün cok olumlu yorumlar geliyor. Bana verdigi vade patladi ama genel durumu bilmisti. Vadeler tutmuyor olabilir mi?
Iyi yorumladi yani durumu ve gecmisi ama vadesi tutmadi.Onu bende gördüm sadece kahve bakıyor bir de iyi mıydı?
Anlikta da iyi dimiii?Iyi yorumladi yani durumu ve gecmisi ama vadesi tutmadi.![]()
Evet anlikta baya iyi. Çok detaylı bakiyor. Arkadasimda bakmisti onda durum biraz farkliydi ama durumu oldugu gibi söylemistiAnlikta da iyi dimiii?
Hadi ya denenebilir o zamanEvet anlikta baya iyi. Çok detaylı bakiyor. Arkadasimda bakmisti onda durum biraz farkliydi ama durumu oldugu gibi söylemisti
Evet denenebilir.Hadi ya denenebilir o zaman![]()
Ay bunun vadesi patlamis. Okadar fal baktirdim ki kafam karisiyorEvet denenebilir.
Şimdi düşündümde mesela sah
diva bende cok ince detaylari bilmisti. Yas farkimizi nezamandir sevgiliyiz nezamandir ayriyiz. Ona hic baktiran oldumu?
Şah diva kim? Fal sepetinde mi nerede?Evet denenebilir.
Şimdi düşündümde mesela sah
diva bende cok ince detaylari bilmisti. Yas farkimizi nezamandir sevgiliyiz nezamandir ayriyiz. Ona hic baktiran oldumu?
Canım vadeler çok tutmuyor zaten benceAy bunun vadesi patlamis. Okadar fal baktirdim ki kafam karisiyor![]()
Evet fal sepetiŞah diva kim? Fal sepetinde mi nerede?
Cicek Celene bi baktir istersen. Efsunu da beğeniyorum. herkes pembeci demis ama degil asoinda arkadasima cok olumsuz bir yorum yapmistiArkadaşlar, bugün fal sepetinde%30 indirim var 8MART koduyla kimi tavsiye edersiniz? Özlellikle an enerjisini merak ediyorum
aslinda demek istedimCicek Celene bi baktir istersen. Efsunu da beğeniyorum. herkes pembeci demis ama degil asoinda arkadasima cok olumsuz bir yorum yapmisti
Canım böyle biri yok ama fal sepetindeEvet fal sepeti
Çiçek çelen bende o kadar pembeciydi ki eski sevgilim için kapında köle olacak demişti resmen ama başkasıyla flörtleşti karşımdaCicek Celene bi baktir istersen. Efsunu da beğeniyorum. herkes pembeci demis ama degil asoinda arkadasima cok olumsuz bir yorum yapmisti
Sahdiva han yaziliyor galibaCanım böyle biri yok ama fal sepetinde