- 26 Ağustos 2009
- 2.524
- 4.362
- 34
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.461
Seninle aramızdaki fark nedir biliyor musun? Eğer sen bir falcı tarafından hakarete uğrasaydın ben seni destekler ve o falcıya asla fal baktırmazdım. Ama sen ben cezalıyken yani sana cevap veremeyecek durumdayken beni burada kötülemeyi tercih ettin bu mesajınla. Sırf daha önce seninle tartıştık diye yaptın bunu. Umarım bir gün para vererek fal baktırdığımız insanların bize hakaret etmeye hakları olmadığını ve aramız nasıl olursa olsun birbirimizi bu konuda desteklememiz gerektiğini idrak edebilirsin. Selametle.Nilmil herkese catiyor kizlar aldirmayin
Efsun bende de fena değildi. Anı gerçekten iyi yorumladı ve hisli biri olduğunu düşünüyorum. Ama gelecek elbette muamma. Öylesine denemiştim burada yazılınca ama beğendim.Eger agzini tutmazsan iki haftaya yine iletisiminiz kesilecek demisti… tabi bunu fal bakmadan herkes söyleyebilirdi bana ama bilmiyorum ya
Evet bende Efsun’a an’da baya beğendim. Biraz pembeci sanki amaEfsun bende de fena değildi. Anı gerçekten iyi yorumladı ve hisli biri olduğunu düşünüyorum. Ama gelecek elbette muamma. Öylesine denemiştim burada yazılınca ama beğendim.
Fal sepeti inde denediklerim arasındaydı, 1 seneyi geçti.Anda çok genel geçerdi, herkese tutacak şeyler dedi. Gelecekte dediği şeyler olmadı, aşk, arkafaş, aile vs. bir sürü konuda bir şey demişti. Bayağı anlatmıştı, yüzeysel bakmamıştı ama bende fos.Nezih Tuna ya baktıran var mı?
Ben de yarı pembeydi diyebilirim. Sonu olumlu olsa da sürecimin uzun süreceğini söyledi. Bence de öyle olacak. En erken iletişim tarihi için 1.5 ay dedi. Olursa mutlaka yazarım ama çok umutlu değilim.Evet bende Efsun’a an’da baya beğendim. Biraz pembeci sanki ama
Peki önerdiğiniz biri var mı ? Özellikle katina dakizlar uzun suredir fal baktirmiyorum, bi ara cok sik baktirdim vadesi dolanlari yaziyorum.
izem sonat: hayatimda baktirdigim en kotu fallar arasinda tepeye oynar. fal degil zaten kendi kendine konusuyor bir seyler. kosarak kacin.
samantha grey: nokta atisi yok,ongorusu kotuydu. gelecege yonelik soyledigi vadeler bos cikti. surekli ayni cumleleri tekrarlayip durdu burayada ses kaydini atmistim hatta yakinindan gecmeyin derim.
elena: online olmasini cok bekledim hatta fal orucumuda onun yuzunden bozdumyeni baktirdigim icin vadesi daha gelmedi ama tutarliydi fali begendim gercekten. spesifik olarak bildikleri oldu. vadeleri dolunca ekleme yaparim olumlu veya olumsuz ne olduysa.
şahdiva: cok fazla ismi gectigi icin baktirmistim, kotu.
medusa isik: ilk girdiginde baktirdim ucuzken denemisim iyi ki. asiri pembeciydi bende,olumlu konusmak icin zorlamis kendini. olumlu dedigi olumsuz oldu, bir diger dedigi oldu ama vadesinden cok erken. su anki fiyatina degmez.
hale ozsoy: ben halenin fal bakma seklini sevmedim, cok hizli sanki basindan savarcasinaydi. kahve atmistim, falin son kisminda iki tane kart secti 15 saniye bile deginmedi kartlara “simdi aciklasam cok uzun surer dedigim gibi iste” diyip gecti ama yigidi oldur hakkini yeme derler ya, spesifik bildigi seyler oldu. gelecege yonelik soyledigi 3 seyin 2si oldu. sonuc olarak daha ozenli bakabilirdi ama memnun kaldim
enes kutsal: uygulamadan ayrilmis herhalde ben 2 yildir telefondan baktiriyordum. cogu falindan memnun ayrildim, evlilik konusunda tarihte olmasada nasil ve ne sekilde olacaginda nokta atisi yapmis ama vadesi farkli oldu. enerji calismasi yaptirmistim ona zamaninda onun faydasinida gordugumu ekliyim.
akin kurt: cok iddiali ama bana hic olmadi. begenmedigim icin 2 yildiz verdim iade etmis siz dusunun.
cisem deva: ben ilk falini begenmistim. ikinci fali cok kotuydu. ikinci fali baktirmasaydim,kesinlikle onerirdim ama bambaska seyler anlatmis bilemiyorum bi sansa deger yinede.
ozellikle merak ettiginiz bir sey olursa sorabilirsiniz. izem ve samantha haricindekiler denenebilir ama bu iki isim benim icin berbatti.
elenaya ne falı baktırdınızkizlar uzun suredir fal baktirmiyorum, bi ara cok sik baktirdim vadesi dolanlari yaziyorum.
izem sonat: hayatimda baktirdigim en kotu fallar arasinda tepeye oynar. fal degil zaten kendi kendine konusuyor bir seyler. kosarak kacin.
samantha grey: nokta atisi yok,ongorusu kotuydu. gelecege yonelik soyledigi vadeler bos cikti. surekli ayni cumleleri tekrarlayip durdu burayada ses kaydini atmistim hatta yakinindan gecmeyin derim.
elena: online olmasini cok bekledim hatta fal orucumuda onun yuzunden bozdumyeni baktirdigim icin vadesi daha gelmedi ama tutarliydi fali begendim gercekten. spesifik olarak bildikleri oldu. vadeleri dolunca ekleme yaparim olumlu veya olumsuz ne olduysa.
medusa isik: ilk girdiginde baktirdim ucuzken denemisim iyi ki. asiri pembeciydi bende,olumlu konusmak icin zorlamis kendini. olumlu dedigi olumsuz oldu, bir diger dedigi oldu ama vadesinden cok erken. su anki fiyatina degmez.
hale ozsoy: ben halenin fal bakma seklini sevmedim, cok hizli sanki basindan savarcasinaydi. kahve atmistim, falin son kisminda iki tane kart secti 15 saniye bile deginmedi kartlara “simdi aciklasam cok uzun surer dedigim gibi iste” diyip gecti ama yigidi oldur hakkini yeme derler ya, spesifik bildigi seyler oldu. gelecege yonelik soyledigi 3 seyin 2si oldu. sonuc olarak daha ozenli bakabilirdi ama memnun kaldim
enes kutsal: uygulamadan ayrilmis herhalde ben 2 yildir telefondan baktiriyordum. cogu falindan memnun ayrildim, evlilik konusunda tarihte olmasada nasil ve ne sekilde olacaginda nokta atisi yapmis ama vadesi farkli oldu. enerji calismasi yaptirmistim ona zamaninda onun faydasinida gordugumu ekliyim.
akin kurt: cok iddiali ama bana hic olmadi. begenmedigim icin 2 yildiz verdim iade etmis siz dusunun.
cisem deva: ben ilk falini begenmistim. ikinci fali cok kotuydu. ikinci fali baktirmasaydim,kesinlikle onerirdim ama bambaska seyler anlatmis bilemiyorum bi sansa deger yinede.
ozellikle merak ettiginiz bir sey olursa sorabilirsiniz. izem ve samantha haricindekiler denenebilir ama bu iki isim benim icin berbatti.
Peki önerdiğiniz biri var mı ? Özellikle katina da
elenaya katina baktirmistim. hale kahveydi kahve isterseniz sansinizi deneyebilirsiniz. elena enes ve hale disinda begenmedigim icin tavsiye edebileceklerim bunlar ama cisemde ilk falinda iyiydi ikinci fali kotuydu.elenaya ne falı baktırdınız
Merhaba Efsun Hatuna baktırmadınız mıkizlar uzun suredir fal baktirmiyorum, bi ara cok sik baktirdim vadesi dolanlari yaziyorum.
Fal sepeti ama bana ve arkadasima cikmadiElena nerde?
Çisem devanın ilk falında iletişim tarihi çıkmıştı, sonrakiler de maalesef çıkmadı.Kızlarrrrr iletişim konusunda kim size çıkt
bende de ayni oldu ilk fali guzeldi sonraki cok kotuyduÇisem devanın ilk falında iletişim tarihi çıkmıştı, sonrakiler de maalesef çıkmadı.
Evet canım fikirlerimi paylaşınca senin gazabına uğrayınca arkadaştan da girdim çünkü şikayet etmişsin kendini de beni de pasife aldirmissin ama ben seni inceledim anladım yani sorunlarıni ilk defa da ceza aldım senin yüzünden neden insanlar sana cevap vermiyo falan anladım bela oluyosun muhatap olmuyolar rahat ediyolar bende olmucam çekmeye çalışma ben takip edip fal baktiriyorum daha fazla beni rahatsız edersen tüm hesabını şikayet ederim seni musallat diye çünkü kimse seni çekmek zorunda değil ben hiç değilim yine söylüyorum senin yerin burası değil bence şahsi fikrim yaniArkadaşlar, "emine çetindede" isimli üyenin bu mesajına tıklayınca birden üyenin ismi değişip "tugbaak23" isimli üyeye dönüşüyor. Çifte üyelik olabilir, ben moderatöre şikayet ettim. Siz de dikkatli olun. Özelinizi paylaşmayın.