- 28 Temmuz 2021
- 108
- 126
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.441
Ben bu fali komple unutmusum. Cikmis. Tam birebir dedigi gibi degil ama cikmis yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktırayım o vakit zaten aklımdaydı:)Ben bu fali komple unutmusum. Cikmis. Tam birebir dedigi gibi degil ama cikmis yani
Ahunun maalesef hic bir dedigi cikmadi ani bile bilemedi. Baska kim var iyi olan? Belki baktirmisimdirAhunun falını dinledim yeniden vadesi bende kasımmış patlamış. Dedikleri de çıkmamış.
Tekrar bakmam lazım bazılarına kısa notlar almıştımAhunun maalesef hic bir dedigi cikmadi ani bile bilemedi. Baska kim var iyi olan? Belki baktirmisimdir
Asel Cihan yok mu aralarinda?Tekrar bakmam lazım bazılarına kısa notlar almıştım
Medusa ışık, asude yıldız, nezih tuna, şahdiva han, çisem, arya güneş, enes, deniz bilir analizlerine iyi yazmışım.
Nadide hanzade spesifik bir detayı bilmiş. Hale özsoy benimle ilgili spesifik bir detayı bilmiş.
Alin toprak ufak hastalanmamı bilmiş. Gelecekle ilgili bende çıkan teş ayrıntı bu.
Derya Nural, gökçe aksoy, venüs yıldızı, azure ışık, ışılay can alakasız olarak not almışım. Çok fal baktırdım hepsini de hatırlamıyorum. Bir ara dinleyip analiz çıkarsam iyi olacak aslında.
Ask ile ilgili bir sey veya bir kisiyi soracaksaniz bana özelden yazabilirsiniz oradan yardimci olurum yorumcu hakkinda
Ben bugün efsun hatuna katina aticam tekrar eger cevrimici olursa ya bide katina kartlarini nasil seciyorsunuz ben odaklanamiyorum yaKatina konu asksa
Ben hep ek acilim rica ediyorumBen bugün efsun hatuna katina aticam tekrar eger cevrimici olursa ya bide katina kartlarini nasil seciyorsunuz ben odaklanamiyorum ya
Eger agzini tutmazsan iki haftaya yine iletisiminiz kesilecek demisti… tabi bunu fal bakmadan herkes söyleyebilirdi bana ama bilmiyorum yaCünkü bana demistiki iki hafta sonra düzeliceksiniz komple ama hep sen suyuna git e ben gidemiyorum ya olmuyo, agzimi tutamiyorum… bana cok agir konusunca ben nasil suyuna gideyim allah askina simdi iki hafta gecti tam ve beni her yerden engelledi asla hic bi sekilde iletisimimiz yok dün geceden beri.
Bende deniyim bakalimBen hep ek acilim rica ediyorum
kendime hakim olmak bana cok sey kazandirmisti cok daha olumlu olduEger agzini tutmazsan iki haftaya yine iletisiminiz kesilecek demisti… tabi bunu fal bakmadan herkes söyleyebilirdi bana ama bilmiyorum ya