• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Gökben ışık’ı anda mı gelecekte mi beğendiniz? Çıktı mı falı? Tespitleri mi doğduydu?
Gokben’e bu hafta baktirdim. Karsi tarafin huyunu suyunu, iliskide neden sorunlar yasadigimizi bildi. Bu hafta yeni gelen yorumcular cok olmus. Bi kactanesini denemis biri olarak, en cok Gokben’i begendim ben

Seneler önce fal sepetinde birkaç kişinin geçmişe dönük fallarını dinledim.
Alex, Özlem Yılmaz, Ada Doğadan, Demir.. Hepsi fasa fiso.
Liya Costanta'nın bakımını o dönem beğenmemiştim. İstediğim şekilde şeyler söylemediği için belki de ama analizi, yönlendirmesi, böyle yapmazsan şunlar olur dediği şeylerin hepsi olmuş. Şu an pasif görünüyor. Ulaşabileceğimiz bir yer var mı acaba?
Liya efsaneydi, 4 yıl önce falan defalarca baktırmıştım. Kimsenin bilemeyeceği detayları bilmişti. Her dediği de bir bir olmuştu. Ama yıllardır yok. Ulaşabilen var mı ?

Byv de Mars a son bir şans verdim. Yok yani ya anlık durum alakasız, anlattıkları alakasız ve aşırı olumsuz ve umutsuz vaka olarak yorumlamış. Olumsuz yoruma açık olmama rağmen bu ayrı bir negatif yani. Byv sayfası benim için kapanmış oldu
Siz Berk’e atmış mıydınız peki?

Back