Fal Sepeti Deneyimleri

Evet canım fikirlerimi paylaşınca senin gazabına uğrayınca arkadaştan da girdim çünkü şikayet etmişsin kendini de beni de pasife aldirmissin ama ben seni inceledim anladım yani sorunlarıni ilk defa da ceza aldım senin yüzünden neden insanlar sana cevap vermiyo falan anladım bela oluyosun muhatap olmuyolar rahat ediyolar bende olmucam çekmeye çalışma ben takip edip fal baktiriyorum daha fazla beni rahatsız edersen tüm hesabını şikayet ederim seni musallat diye çünkü kimse seni çekmek zorunda değil ben hiç değilim yine söylüyorum senin yerin burası değil bence şahsi fikrim yani
Hala yalan söylüyorsun, o üyelik yeni alınmıştı. Arkadaştan girmedin. Bu sitenin kuralları belli. Sadece kendi hesabınla ve kendi şahsın adına yorum yapabilirsin. Ayrıca şikayet eden ben değildim. Çocuk gibi tartıştım diye şikayet etmem. İki üyelik alıp bana musallat olan sensin. Diğer üyeler gayet benimle muhatap olup beni destekliyorlar, sen kendi haline bak asıl. Asıl çifte kişilik yaşadığın için senin yerin bu forum değil.

Hala yalan söylüyorsun, o üyelik yeni alınmıştı. Arkadaştan girmedin. Bu sitenin kuralları belli. Sadece kendi hesabınla ve kendi şahsın adına yorum yapabilirsin. Ayrıca şikayet eden ben değildim. Çocuk gibi tartıştım diye şikayet etmem. İki üyelik alıp bana musallat olan sensin. Diğer üyeler gayet benimle muhatap olup beni destekliyorlar, sen kendi haline bak asıl. Asıl çifte kişilik yaşadığın için senin yerin bu forum değil.
Güzelim bak sen fal baktirma paran gitmesin kendini düzeltmek ickn kullanabilirsin ben söylüyorum sana burda yaptığın gibi hayatının her alanında laf ebeligi yaparak kendini tatmin noktasına ve kabul ettirme noktasına götürürsen hiçbir ilişkin zaten yolunda gitmez beni hiç tanımıyorsun sırf farklı goruslerdeyiz diye ben ben ben , kaç yaşındasın sen ? Gerçekten kendinle daha fazla vakit geçirme 3 yıla annen baban dahil kalmayabilir tahammül etmezler çünkü , insanları da anlamadım neden ediyolar sırf sen sus diye ? Etmesinler , zira kötülük yapiyolar. Sonun intihar olur canim bak.... Bunu sinirle söylemiyorum senin için üzülerek söylüyorum, beni begeniyo herkes dediğinde sadece burdakiler vardır burdalar yani anladın mı site seni pasife aldığında reelde var mı ? Beni değil kendini düşün boşver sen beni hayattaki başarılarıni düşün var mı ...daha çok şey söylerim gerçekten ama devam edersen ısrarla şikayet ederim burayı senin gibi biri kaybetmeyi göze alamaz diye düşünüyorum tatmin noktan çünkü , ona göre küçük kız ..

Hanımlar,
ortada site kurallarına aykırı bir durum varsa birbirinize laf yetiştirip kavga ederek topiğin huzurunu kaçırmak yerine Şikayet Et butonuna basar yöneticilerin müdahale etmesini beklemelisiniz.
Karşılıklı yalancılıkla laf ebeliğiyle suçlayarak kavgadan başka bir yere ulaşamazsınız.

Evet bu sitenin kuralları var, çoklu üyelik alınmaz, polemiğe girilmez, reklam yapılmaz vs gibi.

Rica ediyorum sakinleşin, madem anlaşamıyorsunuz birbirinizin profillerine girip Göz Ardı Et’e basıp muhatap olmayın.

Seneler önce fal sepetinde birkaç kişinin geçmişe dönük fallarını dinledim.
Alex, Özlem Yılmaz, Ada Doğadan, Demir.. Hepsi fasa fiso.
Liya Costanta'nın bakımını o dönem beğenmemiştim. İstediğim şekilde şeyler söylemediği için belki de ama analizi, yönlendirmesi, böyle yapmazsan şunlar olur dediği şeylerin hepsi olmuş. Şu an pasif görünüyor. Ulaşabileceğimiz bir yer var mı acaba?

Gökben ışık’ı anda mı gelecekte mi beğendiniz? Çıktı mı falı? Tespitleri mi doğduydu?

Gökben ışık’ı anda mı gelecekte mi beğendiniz? Çıktı mı falı? Tespitleri mi doğduydu?
Gokben’e bu hafta baktirdim. Karsi tarafin huyunu suyunu, iliskide neden sorunlar yasadigimizi bildi. Bu hafta yeni gelen yorumcular cok olmus. Bi kactanesini denemis biri olarak, en cok Gokben’i begendim ben

Seneler önce fal sepetinde birkaç kişinin geçmişe dönük fallarını dinledim.
Alex, Özlem Yılmaz, Ada Doğadan, Demir.. Hepsi fasa fiso.
Liya Costanta'nın bakımını o dönem beğenmemiştim. İstediğim şekilde şeyler söylemediği için belki de ama analizi, yönlendirmesi, böyle yapmazsan şunlar olur dediği şeylerin hepsi olmuş. Şu an pasif görünüyor. Ulaşabileceğimiz bir yer var mı acaba?
Liya efsaneydi, 4 yıl önce falan defalarca baktırmıştım. Kimsenin bilemeyeceği detayları bilmişti. Her dediği de bir bir olmuştu. Ama yıllardır yok. Ulaşabilen var mı ?

X