- 26 Ağustos 2009
- 2.524
- 4.362
- 34
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.481
Hala yalan söylüyorsun, o üyelik yeni alınmıştı. Arkadaştan girmedin. Bu sitenin kuralları belli. Sadece kendi hesabınla ve kendi şahsın adına yorum yapabilirsin. Ayrıca şikayet eden ben değildim. Çocuk gibi tartıştım diye şikayet etmem. İki üyelik alıp bana musallat olan sensin. Diğer üyeler gayet benimle muhatap olup beni destekliyorlar, sen kendi haline bak asıl. Asıl çifte kişilik yaşadığın için senin yerin bu forum değil.Evet canım fikirlerimi paylaşınca senin gazabına uğrayınca arkadaştan da girdim çünkü şikayet etmişsin kendini de beni de pasife aldirmissin ama ben seni inceledim anladım yani sorunlarıni ilk defa da ceza aldım senin yüzünden neden insanlar sana cevap vermiyo falan anladım bela oluyosun muhatap olmuyolar rahat ediyolar bende olmucam çekmeye çalışma ben takip edip fal baktiriyorum daha fazla beni rahatsız edersen tüm hesabını şikayet ederim seni musallat diye çünkü kimse seni çekmek zorunda değil ben hiç değilim yine söylüyorum senin yerin burası değil bence şahsi fikrim yani