-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.221
Hicmi bilemediEvet birde ben baktirdim bugün 50€ verip yemin ederim les gibiydi ne dedigini anlamadim makinali tüfek gibi konusuyor ayni kelimeleri 20 kere tekrarladi 11 dakika boyunca akabinde sorumada cevap alamadim
Hayir dedigininde cikip cikmicani zaman gösteriri yani gercekden hic sma hic tavsi etmem havuz faliniza bile denk gelirse baktirmayin derimHicmi bilemedi
Amin Altun’a kaç kere baktırdınız?Çoğu ilk bakımlarda tutarlı oluyor, sonrasında memnuniyetim olmuyor hiç. Amine Altun ve Sena d SlgındasDevrinli sanırım favorilerim. Profesyonel, hisli ve fiyat olarak da uygun bence. Üstelik detaylandırıyorlar kendi kartlarıyla da. Sizin peki ?
Bende isterim bilen varsaGeysuya fal baktırmak istiyorum. İletişim bilgileri olan var mı?
Deneyimini paylasirmisinnnBen efsuna attim simdi bakalim
Hepsi patlamismi ?Tam bir senedir baktirdigim fallar
Gizem deva
Duygu deniz
Duygu aura
Nesibe
Filiz cetin
Oylum genc
Zelis can
Hale özsoy
Melek kara
Hayal gibi
Neslihan güngen
Simay kara
Ipek pekin
Medum namasta
Hülya boz
Gül demir
Derya nural
Alaca pera
Armagan kaplan
Mars ates
Melisa donduk
Derin hisler
Esel pinar
Elena günce
Astocenter:
3-4 kisi ama adlarini unutum siteyide sildim
Belkgin kosak a bile baktirdim
TabikiDeneyimini paylasirmisinnn
Yani hic birinin dedigi olmadi cikmadi hic bise bukarar kisi nasil yanilabilir anlamiyorumHepsi patlamismi ?
OfYani hic birinin dedigi olmadi cikmadi hic bise bukarar kisi nasil yanilabilir anlamiyorum
Karma tilki nerede ?OfFal sepetindekilerin hepsi pembe tablo ciziyo resmen. Elena ve karma tilki haric bende. Elena’ya gecen yine sans verdim, gecmisi ani cok iyi bildi hayretler icinde kaldim. Ilk fali cok kotuydu ama. Az oncede melekler kahvesindeki Sengul’e baktirdim cok olumsuz konustu. En iyisi akisana birakmak sanirim..
Fal sepetindeKarma tilki nerede ?
Hiç bildi mi?Fal sepetinde
Sanırım 4-5 kez, neden sordunuzAmin Altun’a kaç kere baktırdınız?
Gecmisi ve karsi tarafin iliskideki davranislarini, kisilik analizini cok iyi anlatti. Hayirli gormuyorum dedi ama eger ben taviz vermeye dvm etmezsem degisedebilirmis..Hiç bildi mi?
Aynen yeterki sonuç pembe olsunYorumcuların altındaki olumlu yorumlara çok kanmayın! Çoğu kişi kendini kandırmayı çok seviyor