-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.061
Falsepetini şimdi tekrar gözden geçirdim .Tamam tesekürler
Sonucu bildiler mi peki?Byvde falcı Mars ve Berke baktırmışım . Berkin vadesi tutmamış marsın da aynı şekilde ama Marsın bildiği durumlar olmuş geçmişe ve ana yönelik .
Evet ikisi de olumlu konuşmuştu . Marsın barışma sonrasına yönelik tespiti vardı onu da zamanla göreceğim çıkarsa alıntılarımSonucu bildiler mi peki?
Vadelere takılmayın bence. Yanılma olabilir. Önemli olan neticeyi bilmeleri.Evet ikisi de olumlu konuşmuştu . Marsın barışma sonrasına yönelik tespiti vardı onu da zamanla göreceğim çıkarsa alıntılarım
Chitra nerede bakıyor canım?Ayrıyeten eklemek istediğim bir falcı daha var o da Chitraişini seven özen gösteren ve emek veren birisi. Tüm bunların yanında dediklerini de yaşadığım için yazmak istedim. İlk falında iletişim tarihi çıkmıştı. Bu yüzden ikincisine gittiğimde süreci tam da yaşadığım şekilde önceden söyleyivermişti. 8 sayfalık PDF şeklinde bir bakım yapmıştı . Dediği şekilde bir adım geldi barışmaya yönelik . Bu adımla birlikte konuşulacak bir konuyu da bildi. Baya bildiği şeyler oldu açıkçası.
Gül demirin bildiği şeyler olmuş mu yoksa çoğu falcı gibi olumlu konuşmuş şansa mı çıkmış bende şuan onun falını bekliyorumFalsepetini şimdi tekrar gözden geçirdim .
Aslıhan Ünal diye bir kadın varmış kişilik analizi ayrılık sebebi sürece dair tespitleri tutarlıymış ama Şuan sistemde değil sanırım. Vadesi tutmamış
Asel Cihan: Geçmişle ilgili bildikleri olmuş ama verdiği tarihler astrolojik tarihlermiş çıkmamış .
Ahu yaldız: Dedikleri ve vadesi hiç çıkmamış .
Gül Demir : Vade vermemiş olumlu konuşmuş.
Nesibe: o kadar paraya 8 dklık ses kaydı atılıp bunun yarısında da gideceğimiz tek yer bir avuç toprak ben kart okuyucusu değilim diye diye geçip geriye kalan 3 dk da geçmişe dair sadece bir durumu bilmiş onun dışında vade de çıkmamış .
Hale özsoy: fala zorla bakmış geçiştirmiş her şeyi iade istemişim zaten
Nurbin görür : sesi tatlı bir teyzemiz ama üst komşuma fal baktırmışım gibi hissetmiştim .
Yasemin Türk : facia , yani kaçınılması gereken insanların başında geliyor
İlke şaşmazlar: çok güzel ağzı laf yapar , bildiğini sanırsınız ama birçok arkadaşa aynı şeyleri söylemişti . İlişki odaklı falllarda genel geçer şeyler söylüyor. Vade falan da çıkmamış
Çisem deva: vade çıkmamış
Şah sultan : telefonda baktırmıştım öyle bir sallıyordu ki yüzüne kapattım iade talep ettim .
Kemal Çeri: Bu adamı ilk falındaki iletişim tarihini bildiği için övmüştüm , herkesten özür dilerim resmen atıp tutma durumu yaşamışım insan zaman geçince anlıyor:)
Duygu Deniz :İlk falı güzelmiş aslında geçmiş ve ana dayalı bildiği birkaç şey olmuş ama vade asla çıkmamış .
Burcu karen: Aşırı olumsuz bir faldı ne iletişim ne barışma ne süreç hiçbir şey bilememiş zaten pasif görünüyor asla önermem .
Arya çiçek, Derya nural , zülal şen , Mars ateş gibi isimler de var arkadaşlar ama falsepetini dediğim gibi hiç beğenmedim
Byv da Mars'a baktirdiniz miEvet oldu onları da yazacağım ama okumam gerekiyor yazılı fallar pek aklımda kalmamış detaylı okuyup sağlıklı bir bilgi vereyim
Canim gül demir olumlu konusmus demisin peki senin sonuc olumlumu bitti onu tam anliyamadim ?Falsepetini şimdi tekrar gözden geçirdim .
Aslıhan Ünal diye bir kadın varmış kişilik analizi ayrılık sebebi sürece dair tespitleri tutarlıymış ama Şuan sistemde değil sanırım. Vadesi tutmamış
Asel Cihan: Geçmişle ilgili bildikleri olmuş ama verdiği tarihler astrolojik tarihlermiş çıkmamış .
Ahu yaldız: Dedikleri ve vadesi hiç çıkmamış .
Gül Demir : Vade vermemiş olumlu konuşmuş.
Nesibe: o kadar paraya 8 dklık ses kaydı atılıp bunun yarısında da gideceğimiz tek yer bir avuç toprak ben kart okuyucusu değilim diye diye geçip geriye kalan 3 dk da geçmişe dair sadece bir durumu bilmiş onun dışında vade de çıkmamış .
Hale özsoy: fala zorla bakmış geçiştirmiş her şeyi iade istemişim zaten
Nurbin görür : sesi tatlı bir teyzemiz ama üst komşuma fal baktırmışım gibi hissetmiştim .
Yasemin Türk : facia , yani kaçınılması gereken insanların başında geliyor
İlke şaşmazlar: çok güzel ağzı laf yapar , bildiğini sanırsınız ama birçok arkadaşa aynı şeyleri söylemişti . İlişki odaklı falllarda genel geçer şeyler söylüyor. Vade falan da çıkmamış
Çisem deva: vade çıkmamış
Şah sultan : telefonda baktırmıştım öyle bir sallıyordu ki yüzüne kapattım iade talep ettim .
Kemal Çeri: Bu adamı ilk falındaki iletişim tarihini bildiği için övmüştüm , herkesten özür dilerim resmen atıp tutma durumu yaşamışım insan zaman geçince anlıyor:)
Duygu Deniz :İlk falı güzelmiş aslında geçmiş ve ana dayalı bildiği birkaç şey olmuş ama vade asla çıkmamış .
Burcu karen: Aşırı olumsuz bir faldı ne iletişim ne barışma ne süreç hiçbir şey bilememiş zaten pasif görünüyor asla önermem .
Arya çiçek, Derya nural , zülal şen , Mars ateş gibi isimler de var arkadaşlar ama falsepetini dediğim gibi hiç beğenmedim
Bende gül demiri bekliyorum bu sene olucak dedi o yüzden merak ettim sizin sonuc yani olumlumu bitti suan yada olumsuzmuGül demirin bildiği şeyler olmuş mu yoksa çoğu falcı gibi olumlu konuşmuş şansa mı çıkmış bende şuan onun falını bekliyorum
Evet olumlu , karşı taraf netlikle geldiCanim gül demir olumlu konusmus demisin peki senin sonuc olumlumu bitti onu tam anliyamadim ?
Mail üzerinden bakıyor. Instagramda chitrafal yazınca çıkıyordu o açıklama kısmında mail adresi vardı . Gün içinde dönüş yaptı hep bana . Zaten chitra eskiden tellwedeydi sonradan özele geçmişChitra nerede bakıyor canım?
Ay banada olumlu konusdu insallah benimkide cikarEvet olumlu , karşı taraf netlikle geldi
bildiği şeyler oldu mu peki iletişimin nasıl olacağı karşı tarafın hangi amaçla geleceği vs çünkü çoğu falcı olumlu konuşuyorEvet olumlu , karşı taraf netlikle geldi
TELLWE
Libra1987urumu güzel aktarmış vade olarak Aralık demiş Kasımda oldu süreç çözümlemesi tutarlı gibi.
Sifaver: Ağustosta baktırmıştım vadeyi net vermemişti zamana bırak sen bıraktığın yerde olacak demişti aslında bende böyle oldu arkadaşlar. Ama kısa bakıyor çok detaylı değil .
Serüven: vadeleri çıkmadı, ilk falım kitap falıydı beğenmemiştim. 2. Si katinaymış. Vade çıkmadı ama ilişki sonrası hakkında bir yorum yapmış o tutar mı tutmaz mı zaman gösterecek.
Durrinarbel : Emek veriyor bakımlarına ben 2 kere canlı fal baktırmıştım. Bildiği detaylar oldu ama süreci ve karşı tarafın adımını bilemedi o yüzden bir daha denemem çıkmadı çünkü.
Esence: :) gülüyorum çünkü öyle bir olumsuz fal bakmış ki dediklerinin tam tersini yaşadım. Dediklerini yapsaydım zamanında hala yol gözlüyor olurdum. Bu arada falcıların taktiklerini dikkate almayın iç sesinizi dinleyin bunu birçok bakımda anladım. Haksız değilseniz kimse için de çok çabalamayın.
Tatlıcadı84: Analizleri süreç hakkındaki birkaç dediği şeyler olmuş ve vadeyi de bilmiş.
Hisli: Bende zamanında çok fena patlamıştı. Asla bilemedi.
Zepzeynep: Analizi iyi yapmış iletişimle ilgili 6 Eylül vermiş 10 eylülde bir iletişim olmuştu zamanında ve hiç beklemiyordum. Vadeleri atan tutanları da gördüğüm için net tarih verip 4 gün sapması normal ve bilmiş diyebilirim sonra baktırmadım ama iletişim ve barışma durumları farklı zaten.
Yule: dedikleri çıkmamış .
Yapısal karakter özelliklerini bildi. Onun dışında pek bildi diyememseruvenin bildiği şeyler oldu mu
Evet olmuştu ilişki sürecini bitiş sebebini o kişinin özellikleri doğru bilmiştibildiği şeyler oldu mu peki iletişimin nasıl olacağı karşı tarafın hangi amaçla geleceği vs çünkü çoğu falcı olumlu konuşuyor
Merhaba elfın demete, marsa ve berke ne falı baktırmıştınız acabaByvde falcı Mars ve Berke baktırmışım . Berkin vadesi tutmamış marsın da aynı şekilde ama Marsın bildiği durumlar olmuş geçmişe ve ana yönelik .