-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.021
Kızlar ben çoğuna baktırdım ama en dediği çıkan kim size göre yardımcı olur musunuz tekrar ihtiyaç duyuyorum
Ahu yaldız?
Gül demir?
Alaca pera?
Gül Demir in ilk falı çıkmıştı.ikincisinin bir ayı kaldı patlamak üzere ki patladı gözüyle bakıyorum.Digerlerine baktirmadim .Kızlar ben çoğuna baktırdım ama en dediği çıkan kim size göre yardımcı olur musunuz tekrar ihtiyaç duyuyorum
Ahu yaldız?
Gül demir?
Alaca pera?
Banda bu sene yasanilacaklar var dedi daha bise olmadiGül Demir in ilk falı çıkmıştı.ikincisinin bir ayı kaldı patlamak üzere ki patladı gözüyle bakıyorum.Digerlerine baktirmadim .
Gül Demir in ilk falı çıkmıştı.ikincisinin bir ayı kaldı patlamak üzere ki patladı gözüyle bakıyorum.Digerlerine baktirmadim .
Bana çıkmayanı olmadı ama indirimde bile pahalıkc kere
Kac kere baktirdin? Sanada vade vermedimi?Bana çıkmayanı olmadı ama indirimde bile pahalı
Bana ; bu fal bu sene için gecerlidir dedi.Senenin bitmesine çöl az kaldı.Yuzde 99 patlayacak ve yazacağım.Eger tersi olursa mahcup olmayı tercih ederim tabiiBanda bu sene yasanilacaklar var dedi daha bise olmadi
Bu fal bu sene için geçerlidir dedi ve çıkması için büyük mucize lazım.Hani diyorsunuz ya ,vadeleri sarkiyor ama çıkıyor diye,bu yıl sonu bana çıkmaz da örnek veriyorum ilkbahar,yazın çıkarsa, ben o fala çıktı demem.Cunku ,altını çize çize ; bu fal bu sene için geçerlidir, iddialıyım dedi.Ben de gitti diyorum 1200 tlBana çıkmayanı olmadı ama indirimde bile pahalı
Ex ile ilgili biseymiBu fal bu sene için geçerlidir dedi ve çıkması için büyük mucize lazım.Hani diyorsunuz ya ,vadeleri sarkiyor ama çıkıyor diye,bu yıl sonu bana çıkmaz da örnek veriyorum ilkbahar,yazın çıkarsa, ben o fala çıktı demem.Cunku ,altını çize çize ; bu fal bu sene için geçerlidir, iddialıyım dedi.Ben de gitti diyorum 1200 tl
Kac kere baktirdin? Sanada vade vermedimi?
Hepside tuttu öylemivadeleri yaz sonu filan diye verdi. diğerleri gibi 2li vadeler falan demedi. 6 kere baktirmisim
Hepside tuttu öylemi