- 21 Şubat 2019
- 349
- 212
- 33
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #1.641
Banada hep öyle gelmiştir netten kart falları ama mecbur kalınca baktırıyorum işte,enerji geçmio gibi his oluo bende ama kimi kart falına bakanlarda hepsini ortaya dökünce içim az rahatlıo enerji konusundaAtsam da nedense internetten kart falı atmak saçma geliyorfazla sanal..
Ama olmucak gibi değil enerjisini de beğendim ayrıcaBir tane daha utku fanı kazandık, oleyyy
Sende nasıldı peki nasıl değerlendiriyorsunUtku banada 3 haftalık bi vade vermiş,bakalım umarım çıkar,zülalde 15 günlük,çıkarsa yazacağım
Ya benim hediye falımı almıştı o. Hiç soru sormayıp sadece görülerini ve hislerini beklediğimi söyledim. Adam yurtdışına yolun var demişti ya daha öte bir şey olabilir miAma olmucak gibi değil enerjisini de beğendim ayrıca
Kızlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama Utkunun vadesi bende tutmamıştıUtku banada 3 haftalık bi vade vermiş,bakalım umarım çıkar,zülalde 15 günlük,çıkarsa yazacağım
Wawww büyük his bencede his değil başka bişey o adam güzel yorumluyor ya ki bunu gormesi ayrı bi güzel ya diyorum ya kaynanamın bana kullandığı kelimeyi belirtti utku ayrıca tarot falımda bana 5 güne hazırlıklı ol eşinle kavga ediceksin demişti ki buda oldu yaniYa benim hediye falımı almıştı o. Hiç soru sormayıp sadece görülerini ve hislerini beklediğimi söyledim. Adam yurtdışına yolun var demişti ya daha öte bir şey olabilir mioy kullanmak için istanbula geldiğimdeki içtiğim kahveyi atmıştım ve ertesi gün yurtdışına dönmüştüm.. buyuk bir goru bence.
Ya vaade işi biraz bence nasip kısmet işi evet banada vaade verdi ama önemli olan bence o anki ruh halimi bilmesi yasayacaklarima on görü söylemesi tutarlı olması tabiki ama ilk falında vadesi tutmuştu açıkçası genel olarak bence yüzde 90 iyiydi diyebiliyorumKızlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama Utkunun vadesi bende tutmamıştı
Daha 3 gün önce baktırmışım ben,karşı taraf analizinde iyiydi,beğenmiştim ben,3 hafta zamanı var bakalım,yorumlaması tutarlydı yaniSende nasıldı peki nasıl değerlendiriyorsun
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum,vade çok sorun değil benim için,önemli olan sonuç ve anlık durum,en önemliside falın çıkması :) ama tabi zamanında olsa çok daha iyi olcakYa vaade işi biraz bence nasip kısmet işi evet banada vaade verdi ama önemli olan bence o anki ruh halimi bilmesi yasayacaklarima on görü söylemesi tutarlı olması tabiki ama ilk falında vadesi tutmuştu açıkçası genel olarak bence yüzde 90 iyiydi diyebiliyorum
:)) ben aslında talia yı site üzerindende takip ediyorum mail gelmiş online olunca ama ben görüp girene kadar gönderen göndermiş yineBundan sonra taliayı Online gören buraya yazmadan bize özel mesaj atsa keşkeNe zaman burda yazılsa 10 kişi anında fal atıyor ve biz haberdar olana dek fal alımına kapatmış oluyor
Çıkarsa yaz temmuzun bitmesine var :)))))Bu kadar bahsi geçince Utku İnanç'a baktırdığım falı dinledim. Ben ilk geldiği zamanlarda denemiştim. Aşk hayatıma dair söyledikleri çıkmamış sayılır. Temmuz ayına vade vermiş ama söyledikleri pek çıkacak gibi değil. Maddiyat konusunda da söylediğinin tam tersi durumlar mevcut.
Geçenlerde de nas kendinehas'ı denedim. Değişik bir tarzı var. Dedikleri çıkarsa yazarım.
Nedense ben senin utku inanç oldugunu dusunmeye basladim canim :) Hatta belki binnazdaki ufuk kutlukda.Ufuk kutluk aslında utku inançda olabilir hattaÇıkarsa yaz temmuzun bitmesine var :)))))
Utku inançın sesi çok tuhaftı zaten,ses değiştirici falan kullanmıştı sanki,mekanik bir tondaydı..Ufuk kutluğa hiç baktırmadım ama senin totalde attığın tüm mesajlar bu ikisini övüyor,subatta girmis Ufuk kutlugu methetmis kaybolmussun simdide yeniden geldin,utku inançta utku inanç..vadeye takılmayın vs vsNedense ben senin utku inanç oldugunu dusunmeye basladim canim :) Hatta belki binnazdaki ufuk kutlukda.Ufuk kutluk aslında utku inançda olabilir hatta
Keşke öyle bir imkanım olsa yani fal bakabilme enazindan param cebime kalır diye düşünüyorum tatlım:))) o zaman şöyle bir kelime de ortaya atıyım bende senin nas kendine has olduğunu düşünüyorum yani delinin biri kuyuya taş atmış misali. Burda tecrübelerim ile birlikte sizi haberdar etmek istemek suçmu bilemedim sonuçta utkuyu talia yi yada ne biliyim nesibeyiçok öven yada yazanlar var onlardami öyle acaba bi fesatlık sezdim sende dediğim gibi hata mı yaptım acaba burda size aktarmakta ??Nedense ben senin utku inanç oldugunu dusunmeye basladim canim :) Hatta belki binnazdaki ufuk kutlukda.Ufuk kutluk aslında utku inançda olabilir hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?