- 1 Temmuz 2022
- 321
- 398
- 33
- 27
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.161
ben ona 2 3 yıldır atıyorum. beni çok iyi biliyo artık başlarda ve anlık ben hep bildigini düşünüyorum. ama bi arkadasımı da hic bilememişti. o yüzden birine uyan birine gercekten uymaya biliyo. ben o dönemki sacımın rengine kadar söyledigini biliyorum kızıldı o sıra saclarım boyatmıstım söylemisti.Özel hayatını bildimi ?
sadece nadideyle ikisi cok benzer konusuyo ama hangisi anlık daha iyi onu bilemedimben ona 2 3 yıldır atıyorum. beni çok iyi biliyo artık başlarda ve anlık ben hep bildigini düşünüyorum. ama bi arkadasımı da hic bilememişti. o yüzden birine uyan birine gercekten uymaya biliyo. ben o dönemki sacımın rengine kadar söyledigini biliyorum kızıldı o sıra saclarım boyatmıstım söylemisti.
bende de öyle oldu her dedigi cıkmıyo ama 1 2 ay icinde dedigi sey 6 ay sonra oldu bazen de hiç ummadıgım bir sey cıkıyo dedigi fal olayı çok karısık gercekten
evet o yüzden çekiniyorum birisine iyi derken de çünkü arkadaşlarımın attıklarına bazen ben atıyorum asla bilemiyolar onlarınkini dinliyorum sıfır bilgiyle direkt bilmişler geçmişlerini bende nasıl fiyasko ya da bende cok iyi onlar onlarda hiç iyi değil. eskiden bi falcı iyiyse hep iyidir diye düşünüyodum ama sanırım gercekten enerjiye göre değişiyo yabenim süreci sen biliyosungül ile nasıldı ona da şahitsin ama birimize olan başkasına hiç olmayabiliyor hep dediğimiz gibi
evet o yüzden çekiniyorum birisine iyi derken de çünkü arkadaşlarımın attıklarına bazen ben atıyorum asla bilemiyolar onlarınkini dinliyorum sıfır bilgiyle direkt bilmişler geçmişlerini bende nasıl fiyasko ya da bende cok iyi onlar onlarda hiç iyi değil. eskiden bi falcı iyiyse hep iyidir diye düşünüyodum ama sanırım gercekten enerjiye göre değişiyo ya
Banada uzak vade verdiFalcı mars bana uzak vade verdi vadeleri tutuyor mu ?
Evet bir ileri bir geri hala devam ediyoruz.Hayatında ki kişiyle devam ettiniz mi ? Yoksa olumsuz mu oldu ?
Gül demir ve elenaya baktirdinmiYani baktırdığım atıyorum 100 falan 97si olumlu konustu
3u olumsuz konustu..
97 si yanılıyor olamaz demi? Yani bütün falcilarin gelecek diyipte gelmeyeni oldumu arkadaşlar? Çok merak ediyorum..
Evet doğru söylüyorsunuzcancerr belkide bakalim bıraktım gibi 1 ay bastırmaya düşünmüyorum l
Nadide yuvarlak konuşuyor ben beğenmedim.sadece nadideyle ikisi cok benzer konusuyo ama hangisi anlık daha iyi onu bilemedim
Normalde o kadar uzun sürmüyordu benim max 5-6 saat sürmüştüBir yolun varda Mars’a fal yolladım. 1 gün olacak nerdeyse hala yorumlamadı. Böyle geç mi yorumluyor bilgisi olan var mı?
Bana denk geldi demek kiNormalde o kadar uzun sürmüyordu benim max 5-6 saat sürmüştü
Bir yolun varda Mars’a fal yolladım. 1 gün olacak nerdeyse hala yorumlamadı. Böyle geç mi yorumluyor bilgisi olan var mı?
İlişki için mi baktırıyorsunuz ? Güle de baktırınkimse hiçbir şey bilemedi çok kötüyüm
Gül’ü nasil beğeniyorsunuz hayret ediyorum. Bir sene sonra çikiyor diyenler var bir deİlişki için mi baktırıyorsunuz ? Güle de baktırın
Gül’ü nasil beğeniyorsunuz hayret ediyorum. Bir sene sonra çikiyor diyenler var bir de
Bende üçüncü kişiyi bilememişti. Enerji isi falan da degil bu olay. Cok iyiyse herkese sonucu bilsinler en azindan
Mayısta baktırmışım şu an hiçbirinin dediği olmadıİlişki için mi baktırıyorsunuz ? Güle de baktırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?