- 16 Haziran 2024
- 102
- 81
- 13
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.141
Kimi önerirsinizBen pek beğenmemiştim
Geçen yaz temmuz da baktırdım, haftasına çıkmıştı.Su falı idi.Kendi kartları ile de destekledi.Yuzde 99 olumlu olacak o kadar eminim kendimden dedi.Lehcesi farklı konuşuyor.Yabanci uyruklu olabilir.Bana öyle gelmişti ama bilemem.Gül demire ne zaman baktırdın ?
Eski manit için baktırdım bende sonuç olarak devam edersiniz siz dedi. Ama bilemiyorumGül Demir sadece bana mı çıkmadı acaba, hayatıma harika bir adam girecekti çok iyi biriydi vs vs. Gelen giden olmadı valla o tarzda:))
Bence Gül Demir e mevcut durum hakkında net ve keskin soru sorulduğunda, gidişatı bilme olasılığı daha başarılı. Örnegin; şehir değişecek gibi olduk biz ,yol ayrımına gelmiştik. Orası mı burası mı diye sormuştum.Burasi dedi net.Ve çok çok eminim dedi.Bundan önceki falda da ,vize için sormuştum,onu da bilmişti. evet mı hayır mı tarzı sorularda daha başarılı zannimca.Gül Demir sadece bana mı çıkmadı acaba, hayatıma harika bir adam girecekti çok iyi biriydi vs vs. Gelen giden olmadı valla o tarzda:))
Bence Gül Demir e mevcut durum hakkında net ve keskin soru sorulduğunda, gidişatı bilme olasılığı daha başarılı. Örnegin; şehir değişecek gibi olduk biz ,yol ayrımına gelmiştik. Orası mı burası mı diye sormuştum.Burasi dedi net.Ve çok çok eminim dedi.Bundan önceki falda da ,vize için sormuştum,onu da bilmişti. evet mı hayır mı tarzı sorularda daha başarılı zannimca.
Çıkmış miydi size de?ben soru sormadan baktirdim yorumu dogru olunca soru sordum. sadece isimler ve ayrı olduğumuzu söyledim
bana da hep yeni kişilere acık olabilirsin kendini kapama diyodu bir kişi için baktırıyodum hep gecenlerde baska bir kişi daha yazdı gecmisten baktırdığım kişiden uzaklastırmak icin acaba övcek mi bu kişiyi diye merak ettim ama öyle olmadı. sürekli baktırdıgım kişiyle hala bir bağ gördü diğer kişi cok iyi ama istemeyeceksin dedi. bakalımBence Gül Demir e mevcut durum hakkında net ve keskin soru sorulduğunda, gidişatı bilme olasılığı daha başarılı. Örnegin; şehir değişecek gibi olduk biz ,yol ayrımına gelmiştik. Orası mı burası mı diye sormuştum.Burasi dedi net.Ve çok çok eminim dedi.Bundan önceki falda da ,vize için sormuştum,onu da bilmişti. evet mı hayır mı tarzı sorularda daha başarılı zannimca.
Ben iki kez baktirdim Gül Demir e sadece ve o da hep böyle hayat memat meselesi tarzı durumlarda acikcasi. İlişki değildi konularim.Iliski konuları farklılık arz edebilir, değişkenlik gösterebilir zaman içinde.Hayirlisi hakkınizda.bana da hep yeni kişilere acık olabilirsin kendini kapama diyodu bir kişi için baktırıyodum hep gecenlerde baska bir kişi daha yazdı gecmisten baktırdığım kişiden uzaklastırmak icin acaba övcek mi bu kişiyi diye merak ettim ama öyle olmadı. sürekli baktırdıgım kişiyle hala bir bağ gördü diğer kişi cok iyi ama istemeyeceksin dedi. bakalım
Çıkmış miydi size de?
Hayatımdaki kişi hakkında net olarak olumsuz konuştu ve onun yerine yılbaşında hayatına şu özelliklerde biri girecek dedi ama olmadı öyle biri. Ben ancak 1-2 yıllık süreci görebilirim dedi ömür boyuluk fal yoktur dedi ayrıca. Olmadı dedikleri bana.Bence Gül Demir e mevcut durum hakkında net ve keskin soru sorulduğunda, gidişatı bilme olasılığı daha başarılı. Örnegin; şehir değişecek gibi olduk biz ,yol ayrımına gelmiştik. Orası mı burası mı diye sormuştum.Burasi dedi net.Ve çok çok eminim dedi.Bundan önceki falda da ,vize için sormuştum,onu da bilmişti. evet mı hayır mı tarzı sorularda daha başarılı zannimca.
Hayatımdaki kişi hakkında net olarak olumsuz konuştu ve onun yerine yılbaşında hayatına şu özelliklerde biri girecek dedi ama olmadı öyle biri. Ben ancak 1-2 yıllık süreci görebilirim dedi ömür boyuluk fal yoktur dedi ayrıca. Olmadı dedikleri bana.
Hayatında ki kişiyle devam ettiniz mi ? Yoksa olumsuz mu oldu ?Hayatımdaki kişi hakkında net olarak olumsuz konuştu ve onun yerine yılbaşında hayatına şu özelliklerde biri girecek dedi ama olmadı öyle biri. Ben ancak 1-2 yıllık süreci görebilirim dedi ömür boyuluk fal yoktur dedi ayrıca. Olmadı dedikleri bana.
Bana çok pembeci geldi gül demir . Arkadaşlarımdan da tanık oldum duymak istediklerini söylüyor.
bende de öyle oldu her dedigi cıkmıyo ama 1 2 ay icinde dedigi sey 6 ay sonra oldu bazen de hiç ummadıgım bir sey cıkıyo dedigi fal olayı çok karısık gercektengülün vadeleri kötü. kısa süre içinde dediğini aylar sonra yaşayan arkadaşım var bilmesi zor bir konuydu bildi evet ama vadesi fazla şaştı. konuyu gül kendi görüp belirtmisti
Özel hayatını bildimi ?bende de öyle oldu her dedigi cıkmıyo ama 1 2 ay icinde dedigi sey 6 ay sonra oldu bazen de hiç ummadıgım bir sey cıkıyo dedigi fal olayı çok karısık gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?