- 25 Ekim 2018
- 3.551
- 6.277
- 158
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.121
Evet doğru ama fal sepeti icin çoğunlukla en beğenilen adı çok geçen sırasıyla ;Gül Demir,Nadide ve Elena. Üçü de iyiydi ben de.Ahu yu merak ediyorum bir de.Onu deneyimlemedim.birimize çok iyi olan başkasına çok kötü olabiliyor. buranin böyle kafa karışıklığı da var
Gül demire ne zaman baktırdın ?Evet doğru ama fal sepeti icin çoğunlukla en beğenilen adı çok geçen sırasıyla ;Gül Demir,Nadide ve Elena. Üçü de iyiydi ben de.Ahu yu merak ediyorum bir de.Onu deneyimlemedim.
Evet doğru ama fal sepeti icin çoğunlukla en beğenilen adı çok geçen sırasıyla ;Gül Demir,Nadide ve Elena. Üçü de iyiydi ben de.Ahu yu merak ediyorum bir de.Onu deneyimlemedim.
Gül çok genel bir yorum yaptı bana ya pembeci değil dımı ?nadideyi denemedim gül ve elena çıktı. Ahu ilk falı çıktı tamamı olmasa da
gül ile elenadan memnun olanlardanim
Berk falcı Mars bir de GökçeBır yolun varda hangı falcıları onerırsınız ındırım varmıs %50 marsa baktırdım onun harıcınde
Aslı Duru bende hiç bilgi vermeden anlık durumları çok iyi bilmişti gelecek ise bekliyorumAslı Duru veya Hale Özsoy a baktırıp çıkan oldu mu?
Değil nihai sonucu genelde biliyor bu kişiyle olur dediyse olur olmaz dediyse olmuyor genelde gülün tarzı öyle sanki detay ve vade bilmese de sonucu biliyor fal sepetinde genelde tam sonucu bilen yokGül çok genel bir yorum yaptı bana ya pembeci değil dımı ?
Değil nihai sonucu genelde biliyor bu kişiyle olur dediyse olur olmaz dediyse olmuyor genelde gülün tarzı öyle sanki detay ve vade bilmese de sonucu biliyor fal sepetinde genelde tam sonucu bilen yok
pembeci değil en azından bana degildi. dönse bile istediğim gibi olmayacağını söyledi. bence haklıGül çok genel bir yorum yaptı bana ya pembeci değil dımı ?
Ben bu siteye hiç güvenmiyorum çünkü sanki başkalarına attığımız falları ve cevapları da görüyorlarmış gibi fal bakılıyor. İki dk öncesinde Gökçe’ye soru kısmında yazdığımı Berk direkt söyledi. Yine benzer bir şeyi başka falcıda yaşadım. Sadece benim fala sorduğum sorudaki kelimeleri yazan eden falcılar olduBerk falcı Mars bir de Gökçe
gul bana bu adamin donmemesi imkansiz dedi. pembeci mi gul?
Astrocenter bana hediye vermiş önerdiğiniz biri var mı sezgi Talha Cudi Simon dışında
Sizin gibi düşünüyorum bu sitede çok fal baktırdım ilk Mars'a ve Berke baktırdım sadece ilk baktıklarında onlar fena değildi sonrasında hep aynı soru üzerinden yürüdüler ya da hazır mesaj attılar hatta biri benim falıma başka isimle başlamıştı artık oradan baktırmayacağım Berk mars ve gökçeyi beğenmiştim benBen bu siteye hiç güvenmiyorum çünkü sanki başkalarına attığımız falları ve cevapları da görüyorlarmış gibi fal bakılıyor. İki dk öncesinde Gökçe’ye soru kısmında yazdığımı Berk direkt söyledi. Yine benzer bir şeyi başka falcıda yaşadım. Sadece benim fala sorduğum sorudaki kelimeleri yazan eden falcılar oldu
Ya benim fal başlangıcında sorduğum soruyu geçtim. Ben yeni hesap açtım 4-5 falcıya ilk falı attım aynı konu ve sorularla.Sizin gibi düşünüyorum bu sitede çok fal baktırdım ilk Mars'a ve Berke baktırdım sadece ilk baktıklarında onlar fena değildi sonrasında hep aynı soru üzerinden yürüdüler ya da hazır mesaj attılar hatta biri benim falıma başka isimle başlamıştı artık oradan baktırmayacağım Berk mars ve gökçeyi beğenmiştim ben
Katılıyorum diğerlerine fal göndermeye değmez.Bu uygulamadaki iyi isimler belli zatenEvet doğru ama fal sepeti icin çoğunlukla en beğenilen adı çok geçen sırasıyla ;Gül Demir,Nadide ve Elena. Üçü de iyiydi ben de.Ahu yu merak ediyorum bir de.Onu deneyimlemedim.
Ben pek beğenmemiştimAstrocenter Sibel kara hakkında fikri olan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?