- 9 Temmuz 2024
- 147
- 82
- 13
- 30
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.981
Ben 2 kere baktırdım bi su bide katina . İkisinde de aynı şeyleri söyledi uzun bi vade verdi. Arada iletişim olacağını söyledi . Ama onun arayacağını dedi . Ama ben aradım ilk iletişiminiz öyle oldu ama hiç daha karşı taraf beni aramadı . Ben hayatında biri varmı diye sorduğumda siz bir araya geleceksiniz dedi. Eylül ve aralık verdiği vadelerspora gidecektim şu an enerjim sıfır kendi falıma gidiyorum sözde bana soğuk yapmış onun için sonra da ayrılmış ama asla soğuk yapmadım hatta o gece kapıma geldi ondan sonra da hasta oldum ben beni hastaneye götürdü aşırı ilgiliydi bir anda ayrıldık
Katina mı baktırdınız Mars’aKızlar mars cıdden ıyı oglen yazmıstım sorularını sorsan daha ıyı olur demıstı tekrar baktırdım bu sefer tek tek sordum şuanı o kadar ıyı ve detaylı anlattı kı kelimesi kelimesıne dogru gelecekte genel olarak gülün gökçenin çisemın dedıklerıyle orantılı dıyebılırım ekstra detaylar verdı onların vermedıgı ben memnun kaldım bıda baktırrısam marsa baktırırım net bı sekılde yazıyor uzatmıyor gülüde sevdım ama aynı seylerı tekrar tekrar soyluyor gıbı oldu yınede onunda dedıklerı anda dogruydu
Daha önce gülün dedikleri çıktı mı size ?Kızlar mars cıdden ıyı oglen yazmıstım sorularını sorsan daha ıyı olur demıstı tekrar baktırdım bu sefer tek tek sordum şuanı o kadar ıyı ve detaylı anlattı kı kelimesi kelimesıne dogru gelecekte genel olarak gülün gökçenin çisemın dedıklerıyle orantılı dıyebılırım ekstra detaylar verdı onların vermedıgı ben memnun kaldım bıda baktırrısam marsa baktırırım net bı sekılde yazıyor uzatmıyor gülüde sevdım ama aynı seylerı tekrar tekrar soyluyor gıbı oldu yınede onunda dedıklerı anda dogruydu
Once su falı baktırdım hıc bır detay vermedıgım halde cogu seyı bıldı sonra tarıt baktırdım onda sordum komple anı dogru bıldıKatina mı baktırdınız Mars’a
Gül vade vermedı anı dogru bıldı cısem deva vade verdı dedıgı oldu 3 gun ıcınde dedı uc gun ıcınde ıletısıme gectıDaha önce gülün dedikleri çıktı mı size ?
Mars atesmiKızlar mars cıdden ıyı oglen yazmıstım sorularını sorsan daha ıyı olur demıstı tekrar baktırdım bu sefer tek tek sordum şuanı o kadar ıyı ve detaylı anlattı kı kelimesi kelimesıne dogru gelecekte genel olarak gülün gökçenin çisemın dedıklerıyle orantılı dıyebılırım ekstra detaylar verdı onların vermedıgı ben memnun kaldım bıda baktırrısam marsa baktırırım net bı sekılde yazıyor uzatmıyor gülüde sevdım ama aynı seylerı tekrar tekrar soyluyor gıbı oldu yınede onunda dedıklerı anda dogruydu
Cokdandirmi ayriydiniz?Gül vade vermedı anı dogru bıldı cısem deva vade verdı dedıgı oldu 3 gun ıcınde dedı uc gun ıcınde ıletısıme gectı
yok byv falcı mars bu.Mars atesmi
Yok canım ıkı haftadır çCokdandirmi ayriydiniz?
Kac aydir görüsmüyordunuz gül demir bildi yaniAlyanin, cudinin, sezginin asla olmaz dediği şey oldu.
Bende vade olarak ahu, iletişimin nasil olacağını gül demir bildi gibi
Bence hiçbiri tam olarak bilemedi. Güle gore haziranda barışıyorduk. Sadece yoklayacsk oncesinde gibi bir şey dedigi için gül demir nasıl olacağını bildi dedim. Ben bana kimsenin gelecek anlamında tam olarak çıktığını düşünmüyorum. Güle çok ayrıntı vermiştim burdan yola çıkmıştır anlik yorumlarda.Kac aydir görüsmüyordunuz gül demir bildi yani
Of bende güle bakdirdim bugün cok pahaliydi insallah dedikleri cikar yaBence hiçbiri tam olarak bilemedi. Güle gore haziranda barışıyorduk. Sadece yoklayacsk oncesinde gibi bir şey dedigi için gül demir nasıl olacağını bildi dedim. Ben bana kimsenin gelecek anlamında tam olarak çıktığını düşünmüyorum. Güle çok ayrıntı vermiştim burdan yola çıkmıştır anlik yorumlarda.
Sadece ahunun şu anlamda hakkini yiyemem, ayrıntı vermeden kimsenin bilmediği şeyi o bilmisti. Ama ahuya gore de temmuzda pişmanlıkla kapımdaydi. Öyle bir şey olmadı.
Elena bende çelişkili konusmustu. Ama exin exine kadar bilmiştiKızlar elenanın söylediği ufak bir şey çıktı iki hafta içinde adam senin dikkatini çekmek için senin görebileceğin bir yerden kendi fotoğrafını paylaşacak ve yanında da bir adam olacak dedi uzun zamandır wp durumu yapmayan adam bugün foto attı yanında da bir erkek var tesadüf de olabilir ama paylaşmak istedim
Şu an İnstagram kapalı olduğu için durum atmış olabilir denk gelmiş olabilir yani benimki ama yanındaki erkek detayını bilmesi ilginç geldi ben başka kadınlarla konuşuyor mu diye sormuştum Elena da buna cevaben sana hayatında biri olmadığını kanıtlamak için bir erkekle fotoğraf paylaşacak demiş bugün de pazar ya hani kızla değilim yanımda erkek var gibisinden olduElena bende çelişkili konusmustu. Ama exin exine kadar bilmiştisadece exin yaptıklarını yumusatacak bir hikaye yazmıştı. O da olmadı bende.
Bana uydurduğu hikaye dışında bildikleri oldu. Gelecek fostu. Yani uzun vade verdi ama bir hikayenin dogru olmadigini dusundugumden elemistim onu.Şu an İnstagram kapalı olduğu için durum atmış olabilir denk gelmiş olabilir yani benimki ama yanındaki erkek detayını bilmesi ilginç geldi ben başka kadınlarla konuşuyor mu diye sormuştum Elena da buna cevaben sana hayatında biri olmadığını kanıtlamak için bir erkekle fotoğraf paylaşacak demiş bugün de pazar ya hani kızla değilim yanımda erkek var gibisinden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?