Fal Sepeti Deneyimleri

Evet bak o doğru, üst üste baktırınca kartlar doğru yanıt bile vermiyorlar. Enerjileri kötüleşiyor. Gerçekten mümkün mertebe sık baktırmamak lazım. En azından bir ay, onu da yapamıyorsak bi 15-20 gün ara vermek lazım. O ara verdiğimiz sürede de hep olumluya odaklanmak lazım

En güzeli hiç baktırmamakda,işte....

Kızlar birsey soracagim size,kart falı çok baktırınca sizdede gitgide kartlar ve fal kötüleşmeye başlıyormu?
Benim bildiğim kadarıyla, kart falı atıyorsan en az 20 gün ara vermek gerek 2. Falı atmadan önce. Olumlu da olsa olumsuz da olsa kartlar yanıltıyor diye okumuştum bir yerde. Ben mesela yurtdışındayken kahvem olmadığı için hep katina attım, haftada 3 kere atıyodum en az sonradan bi fal olumlu bi fal olumsuz gitmeye başladı. Ondan sonra kart fallarını bıraktım zaten. Sık baktırınca gelen cevap olumlu da olsa güvenemezsin yani

Günaydınlar sabah melisanın yorumunu dinledim yani altta yazılan yorumlar gibi diyemiyorum "nokta atışları var"diye yani beklentimden düsük çıktı hani bir transa geçip şu kişi fiziken şöyle çevresi söyle diye aa evet biliyor diyecegim birsey duymadım , çok çok övdükleri kadar kesinlike yok , ama sonucu süreci aynı dedi. Benim son falımdı.süreçle ilgili yazmak üzere.❤

obsessivebuddy bunlara bir daha bak o zaman :)

Arkadaşlar talia çok övülmüş burada ben iki kere baktırdım kendisine evet anda ve kişilik analizlerinde iyi ama gelecek için aynı şeyi söyleyemem...

Fal sepetinde duygu ayar, talia ve Çiğdem atlıya baktırdım bunlar dışında memnun kaldığınız gelecek öngörüleri çıkar diyebileceğiniz kim var ? Kime bastırabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…