- 4 Aralık 2018
- 923
- 982
- 103
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.121
evet bana da çıkıyor.Alya bana daha öncede çıkmıştı. Seviyorum ben onu tek zamanlarına takılmamak lazım oda öyle diyor
Sezgi ve azraya baktırdın mı? Onlarda iyiydi azrayı bi kere yakalayabildim amaevet bana da çıkıyor.
azra bana asırı pembe geldi. hiç sorunsuz bir iliski tarif etti. var mı öyle bir iliski?Sezgi ve azraya baktırdın mı? Onlarda iyiydi azrayı bi kere yakalayabildim ama
Eki Görüntüle 3448543
Selimeye baktırdım çok genel bir faldı nokta atışı gibi şeyler yoktu üzüldü dedikleri çıkar
Hadi ya yakın geleceği bende bilmiştiazra bana asırı pembe geldi. hiç sorunsuz bir iliski tarif etti. var mı öyle bir iliski?
genel bişey duymak istemiyorum kiGenel olsa da dediği çıkar
Akıl vermesi gereksiz ciddenSelimeyi ben de beğenmedim, genel bir yorumdu bana da kendine odaklan hayatına odaklan tarzı şeyler demiş.
Bu kişi var mı hala?ben daha öncede söylemiştim fal bakıyoruz diye konuşuyorlar. birisi gidiyor diyor sevgilimden ayrıldım barışıcam mı kadın veya adam diyor ki evet barışacağını görüyorum sana adım atıcak bu %50 ihtimal bişey zaten adam barışınca fal çıktı olmuyor ihtimali tutuyor başkasınada barışmazsın diyor barışırsa dediği çıkmadı diyorlar enerji uymamış
yok öyle birşey bence
ben söylemiştim gerçekten bana 5 6 yıldır tek falcı dediğim tek hisli dediğim kişi binnazda Serkan batu kılıç vardı o oldu.
adam bir fal bakıyordu ihtimal felan yok pat pat söylüyordu şunu şöyle yaşayacaksın bu böyle olacak
benim o dönem nişanlımla yeniydik bana patır patır söylemişti herşeyi. mesela ihtimal olarak konuşmazdı bir şey sorardım bunu şimdi bilemeyiz bir şeyler yaşa gel olayın enerjisiyle bakalım derdi
hayır yıllar önce bıraktıBu kişi var mı hala?
Bende de çok kötüydüBir yolun var Berke kahve attım ama falcı bacı falları gibiydi. Bu mudur yani dedim kendi kendime. 250 liram boşuna gitti. Soruda ayrıntı mı vermem gerekiyordu anlamadım. Anı bile bilememiş, gelecek 1-2 cümle tekrarı. Son zamanlarda baktırdığım en kötü faldı.
Ben de göndermiştim şu an yorumunu bekliyorumBende de çok kötüydü
Benim de en kötü fallarda ilk 3e girerBir yolun var Berke kahve attım ama falcı bacı falları gibiydi. Bu mudur yani dedim kendi kendime. 250 liram boşuna gitti. Soruda ayrıntı mı vermem gerekiyordu anlamadım. Anı bile bilememiş, gelecek 1-2 cümle tekrarı. Son zamanlarda baktırdığım en kötü faldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?