- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.001
O kadar moralim bozuk ki. Ahu da çok çıkar gibi gelmişti. Herkes yanılmış oldu bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa super cok sevindimHayır telefonla yapılan görüşmelerde de fallarım kısmından girip dinleyebilirsiniz
ben yeni baktırdım gelecek biraz olumlu cizdi mevcut duruma görenadideye baktıranlar fallar olumlu muydu ?
vadeleri mi cıkmadı dedikleri miO kadar moralim bozuk ki. Ahu da çok çıkar gibi gelmişti. Herkes yanılmış oldu bende
Ben de geç farkedenlerdenim ne dedi sizeDuygu deniz kocaman bir balonmus ya nasil o kadar sirasi olabilir, millet neyine bu kadar begenmis
Keske gule atsaydim ya. Anlikta hic bilemedi. Onu anlatir gibi beni anlatmisBen de geç farkedenlerdenim ne dedi size
Baktırdınız mı sibel avcıya nasıldı çok atasım geldi fal ama bilmiyorum bıraya danısmak istedimKızlar tamamen enerjisel bence ya Birinin burda gömdüğü yorumcu digerine nokta atışı yapabiliyor. Deneyerek anlıcaz anca yorumlara çok takılmayın bence
vadeleri çıktı mı atılır mu pekiaslında tamamen enerji işi bence aynı kişilere baktırıp çok farklı sonuclar aldık arkadaşlarımla. ama sibel avcı bence iyi pembe tablo cızmıyo gibi sanki
Bende de patladı geçmiş fallardan yola çıkıyor sürekli verdiğin bilgilerle alakalı bir şeyler söylüyor hep.Keske gule atsaydim ya. Anlikta hic bilemedi. Onu anlatir gibi beni anlatmis
Kesinlikle öyleDuygu deniz kocaman bir balonmus ya nasil o kadar sirasi olabilir, millet neyine bu kadar begenmis
Banada vade vermişti ve verilen vadesi tutmadı.Ben kötü yorum yapınca iade etmiştiArkadaşlar ahu yaldız herkese olumlu mu? Sanki herkese vade vermiş gibi
bendede aynisi olduBanada vade vermişti ve verilen vadesi tutmadı.Ben kötü yorum yapınca iade etmişti
bendede aynisi oldu
Ayrıntı vermiş miydiniz? Ne kafarlik bir vade verdiAhu bana çok yakın bir vade verdi.Dediği olursa buradan paylaşırım
Evet ayrıntı vermek gibi bir hata yaptım zaten yazdıklarım üzerinden yorumunu yapmıştı yormamış kendisiniAyrıntı vermiş miydiniz? Ne kafarlik bir vade verdi
Neden vadesi mi tuttu?suana kadar parasini hak eden Gül demir oldu