- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.961
Ben ona bayadir baktiriyorum. hep soru cevap gittik nerdeyse, ilk basta sordugum soruya olcak ama 6li vadede dedi, 6li vadeyi hep 6 ay olarak yorumladim. 6 ay da bu aya denk geliyordu :) Aralarda da baska konular icin yine soru cevap seklinde gittik genelde.tamame çıktı derken, acaba nasıl bir faldı? yani bir soru sordunuz da şöyle olacak mı dedi detayları ile? yoksa kendi yoktan bir şeyler gördü de ne gördüyse oldu mu? tamamen deyince insan bi yükseliyor:)
Nesibe sadece zaman olarak mı bildi?Ben ona bayadir baktiriyorum. hep soru cevap gittik nerdeyse, ilk basta sordugum soruya olcak ama 6li vadede dedi, 6li vadeyi hep 6 ay olarak yorumladim. 6 ay da bu aya denk geliyordu :) Aralarda da baska konular icin yine soru cevap seklinde gittik genelde.
Bence Elena duygu deniz ücretsiz falcı gibiKizlar elena mi duygu deniz mi? Yada son zamanlarda baska memnun kaldiginiz kimler var? Kredilerim kaldi onlari harcayip bitirmek istiyorum
Kahve tarotunu beğenmedimelenaya hangi fal turunu tavsiye edersiniz
kahve mi tarot mu yaniKahve tarotunu beğenmedim
Kahve kesinliklekahve
kahve mi tarot mu yani
hayir nesibe sonucu ve aradaki bazi detaylari bildi, o ben sormadan soluyo genelde ama bi suredir baktirmadim ona. zamani bilen alyaNesibe sadece zaman olarak mı bildi?
O kadar kotuler yaniBence Elena duygu deniz ücretsiz falcı gibi
hemen doluyolar baktırılmıyoO kadar kotuler yani
Vazgectim ya elena zaten telefonla bakiyomus hic sevmem ben sesli bakiyo saniyodumhemen doluyolar baktırılmıyo
sesli de bakıyo da su anlık kaldırmışVazgectim ya elena zaten telefonla bakiyomus hic sevmem ben sesli bakiyo saniyodum
Teşekkür ediyorumhayir nesibe sonucu ve aradaki bazi detaylari bildi, o ben sormadan soluyo genelde ama bi suredir baktirmadim ona. zamani bilen alya
iyi ki vazgecmissin bir halt bildigi yoksesli de bakıyo da su anlık kaldırmış
katiliyorumO kadar kotuler yani
bana bildiği seyler oldu amaiyi ki vazgecmissin bir halt bildigi yok
seni mi arıyolar? nasıl oluyo ?4500 kredi yaziyordu 5800 kredi cekmisler neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?