- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.941
Teşekkür ederimNesibeye asla degmez tavsiye etmem. Zamaninda ona ve melisaya cok baktirdim ve cikmadilar.
Elena sisteme giriyor mu?Ben hiç rastlamadımKizlar elena mi duygu deniz mi? Yada son zamanlarda baska memnun kaldiginiz kimler var? Kredilerim kaldi onlari harcayip bitirmek istiyorum
gecenlerde girmisti. Belki yine girer ama anlamadim niye bu kadar populer cikiyo mu dedikleri yoksa bi elena furyasi mi buElena sisteme giriyor mu?Ben hiç rastlamadım
Gül Demir, İda Dağhan, Sibel Avcı vadeleri tutmadı. Ahu’yu çok beğenmiştim ama muhtemelen o da patlayacak. Bir kez daha anladım ki boşu boşuna hem maddi hem manevi zarara uğruyoruz. Çoktan unutup gidecekken daha da kötülesiyoruz. Hepsi aynı şeyi demisti, biri bile olumsuz konuşmamıştı
baktıracaktm vazgectim suankredim bitsin diye hale ozsoya attim ama hic begenmedim ya. Deneyen falan var mi?
Asiri pembe bi tablo cizdi yabaktıracaktm vazgectim suan
Canım gerçekten yapma bence bunu bir daha. İlişkinizi bilmiyorum ama üzerine gitme, uzak dur.KESKE GERCEKLERİ SÖYLEYEN BİRİ OLSA. BEN ADAMA ÇİÇEK YOLLADIM YETER YAPMA DİYE MESAJ ATMIŞ. BUNLARA KALSA AŞKIMDAN ÖLÜYOR
Ahu var3. Kişiyi görebilen de yok sanırım
Falın hayatımıza getirdiği eksiler. Mantığımızın gerçek hayatın dışına çıkıyoruz. Aklımda olmayan yoğun hissetmediğim kişiyi bana seni seviyor evlenmek istiyor diye diye iyice ona yoğunlaştım şimdi de öyle düşünmüyor diyor hepsi. Yapmayın sakın dinleyip hiçbir şeyKESKE GERCEKLERİ SÖYLEYEN BİRİ OLSA. BEN ADAMA ÇİÇEK YOLLADIM YETER YAPMA DİYE MESAJ ATMIŞ. BUNLARA KALSA AŞKIMDAN ÖLÜYOR
Gerçekten gördü mü sizde? Ne dediAhu var
tamame çıktı derken, acaba nasıl bir faldı? yani bir soru sordunuz da şöyle olacak mı dedi detayları ile? yoksa kendi yoktan bir şeyler gördü de ne gördüyse oldu mu? tamamen deyince insan bi yükseliyor:)Cikan fallarla gelmek nasip oldu nihayet. Ben ayni kisilere baktirdigim icin kisa bi liste olucak:
Astrocenter Alya: Tamamen cikti
Falalem Rezzan: Kesin konusmamisti, olabilir dedigi sey oldu
Falsepeti Nesibe: O da cikti ama arada bilemedigi detaylar olmustu
Astrocenter Sezgi: Cok kotu bi faldi ve CIKMADI OH :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?