- 15 Şubat 2024
- 308
- 139
- 18
- 24
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #13.801
Bence görüyorlar bu soruyu sormana gerek bile yok jdjzjzFal sepetinde yorumcular bizim önceki fallarımızı görüyorlar mı sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence görüyorlar bu soruyu sormana gerek bile yok jdjzjzFal sepetinde yorumcular bizim önceki fallarımızı görüyorlar mı sizce
byv yi bilmiyorum ama fal sepetindekiler öyle söylemişti destek ekibiByvdekiler goruyo mu peki? Ve biz fal yorumlarini sildigimizde onlardan da siliniyo mu acaba?
Sakın Kemal Çeri aslında Binnaz abladaki falcı Kemal sesinden hemen tanıdım.Binnaz ablada ve burada da yorum aldım.En az 5 kere yorum almışımdır.Hem pembeci hemde bu kadar mı tutmazÇok hızlı ve uzun bakar ama büyük atıyorKemal çeri ye baktiran var mı nasıl
Aa çok teşekkür ederim baktirmiyorumSakın Kemal Çeri aslında Binnaz abladaki falcı Kemal sesinden hemen tanıdım.Binnaz ablada ve burada da yorum aldım.En az 5 kere yorum almışımdır.Hem pembeci hemde bu kadar mı tutmazÇok hızlı ve uzun bakar ama büyük atıyor
Sen en çok kimi beğeniyorsunBen Ahu’ya olumsuz yorum yapınca iade etmişpuanının nasıl 5.0 olarak kaldığını şimdi anlamış oldum
Elena bana arada sırada vade tutturdugu olmuştu.Anda ve geçmişte de fena değil.Boş biri degil bence.Sen en çok kimi beğeniyorsun
Elena hakkında ne düşünüyorsun
Evet masal gibi bakmisti bana daSakın Kemal Çeri aslında Binnaz abladaki falcı Kemal sesinden hemen tanıdım.Binnaz ablada ve burada da yorum aldım.En az 5 kere yorum almışımdır.Hem pembeci hemde bu kadar mı tutmazÇok hızlı ve uzun bakar ama büyük atıyor
Ben de öyle düşünüyorum bence iyi umarım dediklerini yasarim anda mükemmel zatenElena bana arada sırada vade tutturdugu olmuştu.Anda ve geçmişte de fena değil.Boş biri degil bence.
Sen en çok kimi beğeniyorsunEvet masal gibi bakmisti bana da
Elena gunce mi buBen de öyle düşünüyorum bence iyi umarım dediklerini yasarim anda mükemmel zaten
Rica ederimmAa çok teşekkür ederim baktirmiyorum
Bende öneri olarak Elena’yı önerebilirimSen en çok kimi beğeniyorsun
Elena hakkında ne düşünüyorsun
EvetElena gunce mi bu
YokElena hiç online oldu mu?
Bekliyorum ben deElena hiç online oldu mu?