- 15 Haziran 2024
- 236
- 182
- 18
- 25
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.721
Dediğiniz falcı hiç dikkatimi çekmemiş şimdi inceleyeceğimVade bilemem ama mesela Gül Demir hayırsız dediği kişi hayırsızdı cidden. Seni seviyor evlenmek istiyor dediği kişi de doğruydu yani gidişat doğru ama vade yok.
Selime Geren bir falımda ben adım görmedim dedi ve adım gelmedi. 9 lu vade verdiğinde tam ayın 9unda yazmış. Son falda da 5li vade vermiş ama ben yazdım 5inde
Tuhaf puanıda çok düşükVade bilemem ama mesela Gül Demir hayırsız dediği kişi hayırsızdı cidden. Seni seviyor evlenmek istiyor dediği kişi de doğruydu yani gidişat doğru ama vade yok.
Selime Geren bir falımda ben adım görmedim dedi ve adım gelmedi. 9 lu vade verdiğinde tam ayın 9unda yazmış. Son falda da 5li vade vermiş ama ben yazdım 5inde
Ahu Yaldız ve Gül demir,iyiydi.Gökçe Aksoy
Ahu yaldız
Gül demir
Aybüke yılmazdoğan
Demir
Yukarıdakilere baktırıp düşüncesi olan var mı?
Gül Demir ve Demir'i denedim, bir şey bilemediler çıkmadı da. Demir zaten fal bakmıyor da kendini psikolog sanıyor. İnsanlar şubi durumda böyle hisseder çok normal çünkü şöyle şöyle diye kendince açıklama yapıyor bir şey görmekten ziyade.Ahu Yaldız ve Gül demir,iyiydi.
Gökçe bana bakmak istemedi.Bir önceki yorumcuya puan verdim diye enerjisi tutmamış.(yüksek bir ihtimalle gökçeydi.)Demir anda iyi ama emin değilim.
Demir ilk falında bildiği şeyler olmuştu da sonrakiler sallamasyondu banaGül Demir ve Demir'i denedim, bir şey bilemediler çıkmadı da. Demir zaten fal bakmıyor da kendini psikolog sanıyor. İnsanlar şubi durumda böyle hisseder çok normal çünkü şöyle şöyle diye kendince açıklama yapıyor bir şey görmekten ziyade.
Duygu’ya baktırmıştım başta iyi biliyor diye düşündüm ama sonra mantıkla yorum yaptığını anladım, çok boş değil hisleri var ama gelecek için söyediği şeyler olması bence değmez. Falsepeti hiçbir yorumcu çıkmadı bana bu arada ve hepsi çok pahalı.Anda önereceğiniz biri var mı
Duyguya baktırmak istiyorum ama çevrimiçi olduğunu saniye meşgule dönüyor
Sonra yakalayamıyorsun
Bende gözüküyor.Gecen ay Nadide Hanzade den 3 soru sorduğum bir yorum aldım .İlk ikisi çıktı.Bi tanesine ihtimal vermiyordum hatta.Üçüncüsüne de 4 ay sonrali vade ile konustu.O da çıkarsa yazarım.Anda iyiydi.Bazi söylemediklerimi kendisi dedi.Arkadaşlar Elena sitede gözükmüyor sizde gözüküyor mu
Bende gözüküyor.Gecen ay Nadide Hanzade den 3 soru sorduğum bir yorum aldım .İlk ikisi çıktı.Bi tanesine ihtimal vermiyordum hatta.Üçüncüsüne de 4 ay sonrali vade ile konustu.O da çıkarsa yazarım.Anda iyiydi.Bazi söylemediklerimi kendisi dedi.
oylum gençe baktırdım. eh yani olmasa da olur. nesini bu kadar beğenmişler anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?