- 4 Aralık 2018
- 923
- 982
- 103
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.741
hah valla iyi dedin tam teyze falı. olcak birsey de dememiş. neyse artıkOylum teyze falı bakıyorbana çok önceden çıkmıştı ama tekrar baktırmadım
bana vadesi tutmuştuAhu Yaldız burda çok konuşulan birkac ismin bilmediği çok spesifik bir seyi bildi bana. İlk dinledigimde sallamamisim. Bir hafta sonra söylediği şeyi öğrendim. Birkaç kez baktırdım, aynı vadeleri veriyor her seferinde. Vadesi tutan oldu mu?
Ben de de gözükmüyor Allah AllahBen göremiyorum
ben gizeme bugün baktırdım iyiydi bendePolina ve Gizem Duru hakkında ne düşünüyorsunuz.Puanları 5.0 olduğu için sormak istedim
Kaç dakika bakıyor anlikta iyi mi verdiği vadeler tutuyor muAhu Yaldız baktırdım çoğu kişiye baktıran biri olarak baya iyiydi deneyebilirsiniz net
Duygu deniz gercekten iyi mi hep sira var????? Ve ahuya baktirdim hic soru sormadim ve durumu o kadar iyi bilmis ki, hic lafi da dolandirmamis sevdim kendisini. Vadesi var, vadelere pek inanmam ama bakalim. Duygu deniz gercekten iyi mi bu arada? Kahve icin onerebileceginiz kisiler var midirr
Ne atilmasi lazim peki kahve mi sizce?Duygu da Ahu gibi bir kere baktırılması gerekenlerden. İlk falı çıkar diğerleri çıkmaz
Duygu asla çıkmaz 6 kere baktirmisimdir asiri pembeye bagliyor para kaybı.Ne atilmasi lazim peki kahve mi sizce?
Ahuya baktirdiniz mi peki o nasildi?Duygu asla çıkmaz 6 kere baktirmisimdir asiri pembeye bagliyor para kaybı.
Ben Ahu yu beğendim ama dedikleri çıkar mı bilmiyorumAhuya baktirdiniz mi peki o nasildi?
Ahu da duygu denizde nesibede elena da şişirilmiş bir balonDuygu deniz gercekten iyi mi hep sira var????? Ve ahuya baktirdim hic soru sormadim ve durumu o kadar iyi bilmis ki, hic lafi da dolandirmamis sevdim kendisini. Vadesi var, vadelere pek inanmam ama bakalim. Duygu deniz gercekten iyi mi bu arada? Kahve icin onerebileceginiz kisiler var midirr
Ve ahuya hiç beğenmedim yazmıştım iade etti kötü yorumu yok hiç iade yaptığı için.Ahu da duygu denizde nesibede elena da şişirilmiş bir balon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?