- 15 Haziran 2024
- 236
- 182
- 18
- 25
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #13.701
İlk baktığında nokta atışı olmuştu. Karakter analizi doğruydu. Vade olarak bende tutmadı ama olayı doğru görüyor en azındanArkadaşlar Çisem’den yorum alan oldu mu?Ne düşünüyorsunuz?
Nurperi ve Melek Hisliye baktırdınız mı?İlk baktığında nokta atışı olmuştu. Karakter analizi doğruydu. Vade olarak bende tutmadı ama olayı doğru görüyor en azından
Arkadaşlar Çisem’den yorum alan oldu mu?Ne düşünüyorsunuz?
Birçok kişiden yorum aldım olarak yazmışsınız.Diğerleri hakkında da düşüncelerinizi yazabilir misiniz?Sizce en çok nokta atışı yapan yada vadesi tutan olmuşmuydu???Rica etsem+++ Şah sultan: tarottan anlıyor ama dediklerimi yaşamadım hiç.
Gül Demir: dedikleri doğruydu hisli ve kuvvetli ama bakın daha çok kişi yazarım buraya kısacası kimse geleceği görüyor bataklığa düşmeyinnnnn
Melek hisli baktırmışım yani uyumlandığım bir yorumdu ancak vovvv şeklinde değil.Nurperi ve Melek Hisliye baktırdınız mı?
Evet birçok kişiden yorum aldım bu yıl malesef. Önceden de ara ara kullandığım için çoğu yorumcuyu çözdüğümü söyleyebilirim. Genel olarak çok sık baktırmamak, bakım yaptırırken biraz temiz ve durgun enerjide olmak önemli bence psikolojimiz yansıyor. Fakat belli aralıklarla baktırıldığında nokta atışları yapanlar var. Mesela Selime Geren 2 kez vadesi tuttu bende.Birçok kişiden yorum aldım olarak yazmışsınız.Diğerleri hakkında da düşüncelerinizi yazabilir misiniz?Sizce en çok nokta atışı yapan yada vadesi tutan olmuşmuydu???Rica etsem
Çok teşekkür ediyorum zaman ayırıp tek tek yazmışsınız .Benim için açıklayıcı oldu.Gül Demire enaz 3 kere baktırmıştım ve bende çok güvenmiştim ama hiçbir şeyi tutmadıDediğim gibi parasına değen eğer karşı tarafın düşünceleri ise doğru yönlendirerek objektif bilgi vererek Duygu Deniz ne olursa olsun.
Ve parasını hak eden Gül demir.
Nesibeyi denemedim herkes memnun bir de onu deneyeceğim
Yani bu kadar fal baktıran biri olarak elle tutulur benim de yok galiba kimse geleceği tam bilemiyor ama dediğim gibi ne aradığımıza bağlı olarak birkaç tane iyi varÇok teşekkür ediyorum zaman ayırıp tek tek yazmışsınız .Benim için açıklayıcı oldu.Gül Demire enaz 3 kere baktırmıştım ve bende çok güvenmiştim ama hiçbir şeyi tutmadı
Polina yeni baktırdım nokta atışı ve detay yoktu ama doğru bildi benim hislerimi. Karşı taraf için de bilemiyorum ama kartlara hakim yani doğru yorumluyor. diğeri bilmiyorımPolina ve Gizem Duru hakkında ne düşünüyorsunuz.Puanları 5.0 olduğu için sormak istedim
Ay ben Gül Demir’e baktırdım.Çok mantıklı ve tutarlıydı.Vadesi yakın.Bakalım tutacak mı?Dediğim gibi parasına değen eğer karşı tarafın düşünceleri ise doğru yönlendirerek objektif bilgi vererek Duygu Deniz ne olursa olsun.
Ve parasını hak eden Gül demir.
Nesibeyi denemedim herkes memnun bir de onu deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?